• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ebus ben ce bebek kıyafetleri yurtdışında daha özel ve güzel ordan da bakabilirsin tatlım...ben bi çok şeyini yurtd dışından sipariş verdim mesela..çok değişik şeyler oluyor...

bende nedense turkiyedeki bebek kiyafetlerini daha cok begeniyorum, daha renkli, daha civil civil oluyolar,

Demettciğim çok geçmiş olsun canım...Korkma o sancılar bende de oluyor,hemde bayağı şiddetli sancı yaşadım 2 defa.Normal olduğunu bildiğim için o an korkmama ragmen çok fazla önemsemedim.Neyse sen doktoruna bir görün bakalım,için rahat eder...

Kıslar süpersiniz valla neyse mutlu olmanız değer herşeye önemli olan o tabikide nice mutlu güsel yıllara kocişleriniz ve çocuklarınızla inş..

kıslar bende de sırt ağrısı oluyor ama ensemden hemen sonra başlıyor iki kürek arası azcık eğri dursam çok fena tutuyo şimdiden böyle olursa göbekler büyüdükçe napıcaz vücut dengesi bozdulduğu için sırt ağrısı çok oluyomuş sonraki aylarda

Back
X