• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ay ya 2 gündür midemde acayip bir kaynama.var.ne kötü birşey

Canım yediklerine dikkat et bak ben bi ara coştum salatalık çok yedim acaip yanma yaptı birde siyah zeytin yaptı bende sende yediklerine dikkat et gerçekten çok fena oluyo insan biliyorum
Maşallah bi kaç gündür yok bende zeytini felan kestim salatada yemiyorum

küçük çıtır salatalardan yiyin kızlarr
hem çok tatlı hem organik..
Domatesleri de hep öyle alıyorum minik organik domates çok tatlılar

kıslar bende de sırt ağrısı oluyor ama ensemden hemen sonra başlıyor iki kürek arası azcık eğri dursam çok fena tutuyo şimdiden böyle olursa göbekler büyüdükçe napıcaz vücut dengesi bozdulduğu için sırt ağrısı çok oluyomuş sonraki aylarda

gaydincim aynisi bendede var hemde kac haftadir, fazla takmamaya calisiyorum ama nereye kadar??

canım yediklerine dikkat et bak ben bi ara coştum salatalık çok yedim acaip yanma yaptı birde siyah zeytin yaptı bende sende yediklerine dikkat et gerçekten çok fena oluyo insan biliyorum
maşallah bi kaç gündür yok bende zeytini felan kestim salatada yemiyorum

sağol canım.dikkat edim en iyisi.

slm kızlar ben bayadır girmiyorum ne çok şey yazmıssınız özellikle bu resimlerinizi koymussunuz nerden bakıyosunuz anlamadım çok merak ettim yaaahihoyyyt:CüvCüv:

bu ağrılara dayanma gücü verecektir inş Rabbim. hakikaten şimdiden başlaması ileriyi düşününce korkutuyor insanı:CüvCüv:kocaman göbüşü nasıl taşıyacağız:1shok:
gerçi göbüş derken benim daha yeni çıkıyor. 2 aylıkken hamile pantolonu ve elbise aldım. kışlık. henüz hiç giymedim hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. bu gidişle giyilmeden kalkacak kıyafetler yaz yaklaşıyor.

gaydincim aynisi bendede var hemde kac haftadir, fazla takmamaya calisiyorum ama nereye kadar??

Seninle haftalarımız yakın canım dahada ilerleyince fazlalaşıcak yatmadan da geçmiyo çalışıyorum her zaman yatma fırsatım yok tabi destek yastık alıcam bana pek faydası olucak gibi gelmiyor ama deneyeceğim.
dim dik durmak gerekiyor her saniye :1no2:

Back
X