• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah bebişine :nazar:
bi paşa daha geliyooooor :emir_bebek::asigim: hihoyyythihoyyyt
bebiş iyi olduktan sonra kiloyuda çok takmamak gerekiyor..böyle diip patlangaç gibi olmayalım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm cok saol pasa demen cok hosuma gıttı
oyle sağlıklı olduktan sonra kılo onemlı deıl aslında ;)

Günaydınnnn ladiesss hihoyyyt
bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için
canımcım ınsalllah guzel haberlerle donersın doktordan.
gelınce mutlaka yaz.:1hug:
buyuk olasılık bebegının cınsıyetınıde ogrenmısındır.hihoyyyt

kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam

canım bebişinin iyi olduğuna sevindim sağlıklı olsunda kilo önemli değil bi veririz bi alırız zaten bu zamndan sonra istesekte istemesekte kilo alırız:) artık kaçar kilolarla bu işi bitirirz kim bilir:)kaydirigubbakcemile3 ben kesin rahat bi 15 kilo alırım diye düşünüyorum..-tatlicadiarzu-

Selam herkese soyle bir gireyim dedim. benim de belim agriyor bu sabah. cunku cok uyudum. gece uyuyamadim. yattim ama tuvalete git gel tam uyuiyacam uyaniyorum. 4 yaptim saati. sabah da kalkmadim huhusi tam 12.15 ti kalktim zorla. esim de yok bugun. ama cok yatmaktan belik kotu. bir de bu gece hic dikkat etmedim hep gobegimin ustune yattim. yastik koyuyordum genelde ama bu gece nedense yastik mastik hak getire. minnosuma birseycik olmasin da.

nazlibaharcimn tebrik ederim canim oglusunu. listemiz akdasta. gunceller pazartesi.

Derincim sizin oralarda pek sasali oluyor heralde bu bbeek muvlutleri falan:) neyse 7 ay sonra seninkinin de mevlutunbu yaparlar sen de giyresin salina salina oturursun kosede. bebegini bu sefer baskasina sallatirlar ama insan gene dayanamaz aglar. o kadar senenin hatrina. sukretmek lazim.
canim bir de senin bir sonraki kontrolun ne zaman? hadi ogrenelim artik kuzumuzun cinsiyetini.

ben de bu bir iki gundur gerip bir duygu sardi icimi. diyorum obur bebegim dis gebelik olmasaydi ve yasasaydi- ki saglikliydi- zorla aldik bedenimden simdi 35-36 haftalik olacaktim. dusunsenize geldi gelecek. ama bakiyorum daha kocaaa 6 ay var. cok uzun.

stardustcum senin de bebisinin cinsiyetini cok merak ediyoruz. hadi bakalim. insallah bebis gosterir.

kızlar iyi akşamlar. bişi sorucam idrarınız hala bulanık mı yoksa berrak mı? benim b kaç gundur berrak ve daha önce hep bulanıktı. Bebeğimden salgılanan hormon idrarı bulanık yapıo diye biliyorum ve şimdi açılınca rengi korktum açıkçası..sizce?

dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl :emir_bebek:
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:

pipilikuzumkt3.th.jpg

canımcım ınsalllah guzel haberlerle donersın doktordan.
gelınce mutlaka yaz.:1hug:
buyuk olasılık bebegının cınsıyetınıde ogrenmısındır.hihoyyyt

teşekkür ederim canımmmmm Şeniz
evet öğrendik
oğluşum olucakmışşşş

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, hayırlı olsun stardustcım...:=)..şimdi uçuosundur eminim

teşekkürler karencim :1hug:
evet , çok değişik bir duyguymuş
alışveriş yapmam kesinlikle diyordum 6.-7. aya kadar , sonra temsili bir - iki şey alalım dedik ama bissürü şey aldık eşimle , tutamadık kendimizi kaydirigubbakcemile3
ekliicem şimdi cicilerimizi ilgili topiğe :)))

maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl :emir_bebek:
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:

pipilikuzumkt3.th.jpg

Maşallah annesi yazından ne kadar sevinçli olduğun anlaşılıyor gözün aydın kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize tosunlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

:

pipilikuzumkt3.th.jpg

canım senin adına çok sevindim ne güzel bi duygu allahım hep güzel haberler getirmeyi nasip etsin hep daha benim 2 haftam var bebişimi görmeye şimdiden sabırsızlanıyorum..:)

:

pipilikuzumkt3.th.jpg
canımmm ınan sen yazmadan tahmın etmıstım oglusun olucagını.Şeniz:asigim:
tebrıkler canımcım,masallah oglusuna.:nazar:

Maşallah annesi yazından ne kadar sevinçli olduğun anlaşılıyor gözün aydın kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize tosunlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

teşekkürler hürremcimmm Şeniz , belli oluyor diimi :))))
Aaaaamin canım , inşallah hepimiz koklarız mis kokulularımızı :asigim:

canım senin adına çok sevindim ne güzel bi duygu allahım hep güzel haberler getirmeyi nasip etsin hep daha benim 2 haftam var bebişimi görmeye şimdiden sabırsızlanıyorum..:)

teşekkür ederim dilaracımmmmmm Şeniz
Amin canım , inşallah hep beraber .. sabırsızlığını çok iyi anlıyorum canım , sayılı günün çabbbucak geçsin dilerim :1hug:

canımmm ınan sen yazmadan tahmın etmıstım oglusun olucagını.Şeniz:asigim:
tebrıkler canımcım,masallah oglusuna.:nazar:

teşekkür ederim canım benim , temiz kalpli arkadaşım :1hug: Şeniz

star dustcım ultrason resmınde bebısının her acıdan erkek oldugu bellı.:nazar:bosuna dememısler yıgıdın malı meydan da olur dıye.kaydirigubbakcemile3Şeniz
oglusunun bacaklarının durusuna bayıldım.:sm_cool:41 kere masallah.:nazar:
keyfıne duskun bır erkek olucak sanırım.:asigim:

star dustcım ultrason resmınde bebısının her acıdan erkek oldugu bellı.:nazar:bosuna dememısler yıgıdın malı meydan da olur dıye.kaydirigubbakcemile3Şeniz
oglusunun bacaklarının durusuna bayıldım.:sm_cool:41 kere masallah.:nazar:
keyfıne duskun bır erkek olucak sanırım.:asigim:

diiimi neyi var neyi yok , her şey ortada , hey allllaaaaaam ya kaydirigubbakcemile3
dr. bacak bacak üstüne atmış gibi , bağdaş kurmuş yatıyor dedi , ben de "anasına çekmiş " dedim ..
ben de uyurken bacak bacak üstüne atarım da bazen sırnaşık şey
ama keyfine düşkünlüğü babasına çekecek galiba .. dün çok dua etmiştim , benden çok aşkıma benzesin diye :asigim:

diiimi neyi var neyi yok , her şey ortada , hey allllaaaaaam ya kaydirigubbakcemile3
dr. bacak bacak üstüne atmış gibi , bağdaş kurmuş yatıyor dedi , ben de "anasına çekmiş " dedim ..
ama keyfine düşkünlüğü babasına çekecek galiba .. dün çok dua etmiştim , benden çok aşkıma benzesin diye :asigim:

gercekten de bacak bacak ustune atmıs canım.cok seker gozukuyor.:1hug::nazar:
masallah.:nazar::hooray:
demek kı keyfıne duskunlugu babasına cekıcek.:dance:

canım hadi hayırlısı olsun çok sevindik. maşallah OĞLUŞUNA canım.

KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:

yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?

kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun inşallahhh:nazar::nazar::1hug:

:

pipilikuzumkt3.th.jpg

ayy gözün aydın canımmmmm tebrik ederim prensini sağlıkla kucağına al inşallahhhh:nazar:Şeniz

şunun keyfine bak yaaa tü tü tüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhh:nazar::teytey::teytey:

KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:

yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?

akdascım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza inşallah:nazar::nazar:Şeniz

ben demir hapını gece yatarken içiyorum midemi bulandırmasın diye o yüzden bir etkisi varsa bile hissetmiyorum çok şükür:sm_confused:

Son düzenleme:
canım geldin demek akşamüstüden beri girip bakıyordum geldimi diye gözünaydın demek paşa geliyor darısı başıma inş çarşamba günü bende öğrenirim :teytey::teytey:

Back
X