• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BU DA EŞİM VE BENNNNNNNN

resim003ae1.jpg

çok çok teşekkür ederim demresu..
Beni hepiniz gördünüz ama ben biçoğunuzu göremedim sizinle de tanışmak isterim
ben de görmek istiyorum her gün konuştuğum arkadaşlarımı görebilmeyi

melekciğim çıtı pıtı çok tatlısın maşallah eşinlede çok uyumlusunuz
bende resim eklemeye çalışacağım benide görmenizi istiyorum bende hepinizi görmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar
geçmişi okumadan yazayım dedim
çünkü çoooook uzun işler çok önemli bir durum yok tur inşallah...

iyi bir gün geçirmeniz dileğiylea.s.

comebaby geçmiş olsun inşallah bu son olur:Saruboceq:
bademcim seninde doğum günün kutlu olsun inşallah kuzucuklarınla uzun güzel bir ömür geçirirsinkaydirigubbakcemile2
bende bu sütyen olyını okumuştum destekli kullanmıyorum bide gece yatarken çıkarmamalımıydık tam hatırlayamadım bilgisi olan paylaşsın lütfen:uhm:
beyaz melek çok şıksın bende kırmızı ve beyaz aşığıyım salon tak kımızı oturma odam beyaz :dance:
yaa bende kilo alamıyorum vitamin başladık

melek çok şekersinizi allah bozmasın rabbim bir yastıkta kocatsın çok yakışıyosunuz vede çok güzel tatlı hoş bi bayansın canım:1hug:a.s. bende resimlerimi koyucam ama tarayıcıdan geçirmem gerek onuda ben pek beceremiyorum eşimin keyfi ne zamana gelirse o zamana tarayıcıdan geçirecek:) koyarım ama şuandaki avatar resmimdeki benim en yakın zamanda resmimi koyucam bende...:)istanbulda hava güzel ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşayım kendime gelirim...-tatlicadiarzu-

selam kızlar bence herkes resimlerini kendi özel albümlerine koysun o zaman da bakabiliriz buraya ekelemek artık saçma geliyor bana bebişlerimizi koyalım asıl konumuz onlar bence...

melek çok şekersinizi allah bozmasın rabbim bir yastıkta kocatsın çok yakışıyosunuz vede çok güzel tatlı hoş bi bayansın canım:1hug:a.s. bende resimlerimi koyucam ama tarayıcıdan geçirmem gerek onuda ben pek beceremiyorum eşimin keyfi ne zamana gelirse o zamana tarayıcıdan geçirecek:) koyarım ama şuandaki avatar resmimdeki benim en yakın zamanda resmimi koyucam bende...:)istanbulda hava güzel ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşayım kendime gelirim...-tatlicadiarzu-

a.s. çok teşekkküre ederim tatlım sağol.
sende çoook şekersin maşallah
resimlerini de bekliyoruz tatlı ben gerçi daha önce görmüştüm ...:1hug:
çık baakalım hava güzel gez bebişinle beraber:nazar:

Back
X