derincim görmek için seni eklemem mi gerekiyor şu an göremiyormusun
ben de istiyorum, ben de istiyorum, beni de ekle demresuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derincim görmek için seni eklemem mi gerekiyor şu an göremiyormusun
acaba bu resimlerle ilgili bi topic mi açsak ?
muhabbetini orada mı yapsak? nasıl olur kızlarr.... bütün konularımız ayrı göbüşler ayrı bebişlerin cicileri ayrı bu da ayrı bi topic konusu bence...:))))
günaydın kızlarrrrr, harika bir hafta olur inşallah hepimiz içinnnnnkaydirigubbakcemile5
canım bence birbirini tanıyan tanıdı çoğumuz da albüm oluşturduk profilden bakıyoruz..bana sorarsan gerek yok....herkezin görmesi pek hoş olmaz gibi...
albümdeki fotoları sadece arkadaş olduklarımız görüyor...
ben arkadaşlar resmini görmek istiyorum albümde göremedik dedikleri için ekledim...
onlar arkadaş listemde yyoktu ...
tabi yine de siz bilirsiniz...
kanumca beni görmeyen kalmadı...
bende bi çoğunuzu gördümm:1hug:
eyetkiner canım ne aşısıydı bu
eyetkiner canım ne aşısıydı bu
aranızda mantar problemi olan var mı,ilk 3 ay doktorum bişey vermedi çok rahatsız olmuyorsan şu 3 ayı atlatalım sonra bakarız bebeğe zararı yok demişti.
günaydın demetcim inşallah güzel bi hafta olur cnm....
ben sağlık ocağı ile konuştum kızlarrr......
perşembe günü aşımı vurulacağım...(((
aranızda mantar problemi olan var mı,ilk 3 ay doktorum bişey vermedi çok rahatsız olmuyorsan şu 3 ayı atlatalım sonra bakarız bebeğe zararı yok demişti.
haklısın ama herkes resim koymaya başladı ve konunun dışına çıktığını düşünüyorum bi ara herkes koydu herkesi gördük ve bitti yine başladı eğer merak ediliyorsa topic açılabilir... bence bütün anneler güzell herkes buraya ev hali resmini koymaz ki zaten :))))
yok yok öyle de güzelizz bizz.... hihoyyyt
sadece bebişlerimizden kendimizdeki değişikliklerden daha çok bahsedilsin diyorum ben.. tabii çoğunluğun ne dediği önemli :)))
hoşgeldin tatlımmmm
özledimmm seni haftasonu görüşemedik..
gel bi öpeyimmmŞeniz
nasılsın çileğin nasıl:1hug: