• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya kızlar bu seneki kpss sadece A grubuna değil mi? yani sayısal mezunuyum ben , bu sene bize yok diye biliyorum.sadece öğretmenlere diye duymuştum ama bilginiz var mı?

Başvuru tarihleri var canım saol benim muhtemel doğum 4 Temmuz yani arada 1 hafta var yok kafam karıştı ama sınavada girmeyi çok istiyorum yoksa 1 sene daha beklemem lazım erkek bebek geç doğar diyolar :) umarım öyle olur sınava girer çıkarım delikafadulden birşey daha sormak istiyorum ben işletme mezunuyum şimdi ben iki günde giricekmiyim yoksa sadece tek oturumamı gireceğim nasıl yapıcam tercihleri ilk giriyorum da :utangac:

sen hem cumartesi hemde pazar gireceksin canım
bu arada hamilik anneyi daha fazla zeki yapıyomuş
bunu değerlendir aslında bende girecektim ama 2 temmuz doğum
doğurmuş bile olabilirimkaydirigubbakcemile3
hasta olan annelerimie çok çok geçmiş olsun

gunaydinlaaar
nasilsiniz kizlar:emir_bebek:
huzun yili tebrik ederim canim bir oglusun geliyo, allahim ins kucagina almayi da nasip eder saglikli bi sekilde, darisi ogrenemeyenlerin basina, mesela BEN:çok üzgünüm:

karencim gobegine dicek bisey yok valla, masallah masallah :nazar:

derin sanada cok gecmis olsun canim, kendine cok iyi bak ozelliklede bebise,

buarada kizlar bugun buraya son girisim olcak yarin sabah turkiyeye ucuyoruuumm:sm_cool:
amasyaya kayinvalidemlerin yanina gidiyorum, iki haftaligina,
dua edinde orda bari ogreneyim bebisim cinsiyetini:Saruboceq:

canımm inşallah öğrenirsin senin bıldırcının cinsiyetini :1hug:
bize bir şekilde bildirirsin ama değil mi yerimseniben
sana iyi uçuşlar , yolculuklar
üşütme oralarda , ok yerimseniben

teşekkürler ebushcum, 18. haftadayız artık göbişler her gecen gun büyüyo..senin göbiş resmi var mıydı tatlım,16 haftalıksın ama azcık çıkmıştır sanırım:=)

ben resmi gecen hafta koymustum canim biara, benimkide seninkinden farksiz degil yani, benim bebis bi hafta onde gidiyo canim suanda 17+4 haftaligim, nerdeyse senle ayniyiz,

cinsiyetlerini yeni öğrenen arkadaşlar sizleri tebrik ederim
derin ve badem sizlerede acil şifalar diliyorum arkadaşlar
derin sen duphalac şurup kullanıyordun sanırım faydası hemen oldumu ben 3 gündür kullanıyorum ama hala etkili olmadı

canımm inşallah öğrenirsin senin bıldırcının cinsiyetini :1hug:
bize bir şekilde bildirirsin ama değil mi yerimseniben
sana iyi uçuşlar , yolculuklar
üşütme oralarda , ok yerimseniben

canim cok sagol ins ogrenirim
ya turkiyede havalar guzelmis oyle duydum, usuturmuyum dersin???
korktum simdi:1shok:

canim cok sagol ins ogrenirim
ya turkiyede havalar guzelmis oyle duydum, usuturmuyum dersin???
korktum simdi:1shok:

Amasya felan oralar biraz soğuk olur ya , o yüzden dedim canımcım:1hug:
yoksa burası bahar gibi , üstüne bir şey almadan çık gez yerimseniben ama o taraflar , ist. felan biraz daha serince a.s
biz 2 hafta önce ist.daydık , toplasan 2 günde 3-5 saat kaldık dışarıda , ama izmire döndüğümüzde benim de eşimin de boğazlarında yanma vardı , 1 gün daha kalsaydık , kapardık şifayı ..
belçikanın ikilimi nasıl buraya göre , açıkçası bilmiyorum , ama amasya tarafları serince olur , dikkat et sen noolur nolmaz yerimseniben Şeniz

Başvuru tarihleri var canım saol benim muhtemel doğum 4 Temmuz yani arada 1 hafta var yok kafam karıştı ama sınavada girmeyi çok istiyorum yoksa 1 sene daha beklemem lazım erkek bebek geç doğar diyolar :) umarım öyle olur sınava girer çıkarım delikafadulden birşey daha sormak istiyorum ben işletme mezunuyum şimdi ben iki günde giricekmiyim yoksa sadece tek oturumamı gireceğim nasıl yapıcam tercihleri ilk giriyorum da :utangac:

canım sen sadece kalbini ferah tut benim kızım olacak ve 6 temmuz doğumu ama ben inanıyorum meleğim kısmetiyle geleceği için sınav zamanı annesini hiç üzmeyecek

benimkide 11 temmuz muhtemel dogum tarihi ama + - bir kaç gun oynıyabilir ebushcum..bakarsın aynı gun dogururuz yaramazları..sen nasıl dogum düşünüyosun..normal-sezeryan?

merak ediyordum seni canım
iyi olmanıza sevindim :1hug:
daha detaylı bilgiler ver sizden
naaptınız görmeyeli , bebiş nasıl hihoyyyt
bizden haber vereyim , OĞLUŞUM olacak bizim meselaaaaaaaa hihoyyyt

çok sağol canımçmerka edilmek güzle.bazı arkadaşlar da merak etmişler ,hatırlamışlar çok teşekkür edeiyorum.kalbalık bir topiğiz ne de olsa:)
ben kardeşimin düğünü için memlekete gitmiştim.
geldim bugün.
çok güzeldi.meleğim orada çok ilgi gördü, şımardı biraz,ve kıpırtılarını artık çok daha fazla hissediyoruz.arada bana tık tık vuruyor.ama tabi öyle zıplatacak kaar değil.yavrucuğum annaeannesi ve dedesi ile tanıştı,teyzeleri onu sevdi:)))
geldidiğim de amniyosentezi konuşmak için doktora gideceğim diye karar verip gitmiştim.tamamı ile vazgeçtim.çok daha mutluyuz biz bebeğim ile.
istanbulun kasvetli havası bizi biraz sıktı .
sanki işyerinde ki sorunalr ve diğer soru işaretleri hepsi de burada bizi bekliyormuş gibi ama 2 güne alışırız artık değil mi ama .
hreşey güzle bebişler için.
doktora gittiğimizde 15 gün sonra inşallah bebeşimin cinsiyetni öğreneceğiz ama galiab erkek içimde ki his öyle diyor.
sizler kıpırtıları hissediyor musunuz artık?
hep aklımda bu vardı, size bunu sormak.
hamile arkadaşkarım ile karşılatım.bir tanesi 9 aylık doğumu bekliyor artık.
bebeği her seste korkuyor kaçıyormuş.
doktor ultrasona bakarken bike ters tarfa kaçıyormuş.çok güldük valla ,normal demiş doktorçne güzel içnde hissetmek değil mi
inşallah hepimiz sağlkla kucağımıza alacağız.

benimkide 11 temmuz muhtemel dogum tarihi ama + - bir kaç gun oynıyabilir ebushcum..bakarsın aynı gun dogururuz yaramazları..sen nasıl dogum düşünüyosun..normal-sezeryan?

evet canim tarihler hic belli olmaz, ins bi aksilik cikmazsa ben epudiralsiz felan normal bi sekilde normal dogum istiyorum, cunki epudiral beni cok korkutuyo,
sen nasil dusuyorsun??

Back
X