Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başvuru tarihleri var canım saol benim muhtemel doğum 4 Temmuz yani arada 1 hafta var yok kafam karıştı ama sınavada girmeyi çok istiyorum yoksa 1 sene daha beklemem lazım erkek bebek geç doğar diyolar :) umarım öyle olur sınava girer çıkarım delikafadulden birşey daha sormak istiyorum ben işletme mezunuyum şimdi ben iki günde giricekmiyim yoksa sadece tek oturumamı gireceğim nasıl yapıcam tercihleri ilk giriyorum da![]()
gunaydinlaaar
nasilsiniz kizlar
huzun yili tebrik ederim canim bir oglusun geliyo, allahim ins kucagina almayi da nasip eder saglikli bi sekilde, darisi ogrenemeyenlerin basina, mesela BEN:çok üzgünüm:
karencim gobegine dicek bisey yok valla, masallah masallah
derin sanada cok gecmis olsun canim, kendine cok iyi bak ozelliklede bebise,
buarada kizlar bugun buraya son girisim olcak yarin sabah turkiyeye ucuyoruuumm:sm_cool:
amasyaya kayinvalidemlerin yanina gidiyorum, iki haftaligina,
dua edinde orda bari ogreneyim bebisim cinsiyetini:Saruboceq:
teşekkürler ebushcum, 18. haftadayız artık göbişler her gecen gun büyüyo..senin göbiş resmi var mıydı tatlım,16 haftalıksın ama azcık çıkmıştır sanırım:=)
hepinize hayırlı günler arkadaşlar
canımm inşallah öğrenirsin senin bıldırcının cinsiyetini :1hug:
bize bir şekilde bildirirsin ama değil mi yerimseniben
sana iyi uçuşlar , yolculuklar
üşütme oralarda , ok yerimseniben
hepinize hayırlı günler arkadaşlar
canim cok sagol ins ogrenirim
ya turkiyede havalar guzelmis oyle duydum, usuturmuyum dersin???
korktum simdi:1shok:
Başvuru tarihleri var canım saol benim muhtemel doğum 4 Temmuz yani arada 1 hafta var yok kafam karıştı ama sınavada girmeyi çok istiyorum yoksa 1 sene daha beklemem lazım erkek bebek geç doğar diyolar :) umarım öyle olur sınava girer çıkarım delikafadulden birşey daha sormak istiyorum ben işletme mezunuyum şimdi ben iki günde giricekmiyim yoksa sadece tek oturumamı gireceğim nasıl yapıcam tercihleri ilk giriyorum da![]()
ok ebushcum, evet nerdeyse aynı sayılırız senin muhtemel dogum tarihin hangisi?göbişin için de check edicem geçmişi.
kizlar gecen hafta gobusumu gormeyenler icin birdaha ekliyorum
maşallah canım göbüşüne dahada büyüsün inş
merak ediyordum seni canım
iyi olmanıza sevindim :1hug:
daha detaylı bilgiler ver sizden
naaptınız görmeyeli , bebiş nasıl hihoyyyt
bizden haber vereyim , OĞLUŞUM olacak bizim meselaaaaaaaa hihoyyyt
benimkide 11 temmuz muhtemel dogum tarihi ama + - bir kaç gun oynıyabilir ebushcum..bakarsın aynı gun dogururuz yaramazları..sen nasıl dogum düşünüyosun..normal-sezeryan?