• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bütün gün bilgisayar başında oturduğum için boynum sırtım belimmm heryerim çok ağrıyor....
Sizde durumlar nasıl...
Göbüşler büğüdükçe yükümüz arttıkça daha da zorlanacağız

ben de biraz ayakta kalınca , gezince 1 saaat felan , yada pc başında oturursam 1 saatten fazla karnımda batmalar oluyor , belim de biraz ağrıyor sanki , mesela şimdi olduğu gibi benneyaptımki

melekcim arada bir kalk dolaş .hatta elini kolunu boynunu hareket ettir .ben öyle yapıyorum .eğer yapmassan kaskatı kesiliyorum heryerim ağrıyor masa basında .

dene canım , işe yarıyor çok .. ben o karışıma mucizevi karışım diyorum kaydirigubbakcemile3
kontrolün bu haftaydı dimi ?????

evet canım kontrolum yarındısenağlama ama eşimin işi çıktı perşembeye aldım tlf açıyor az önce yarın işim çıktı bende tam banyodan çıktım dr için tüm hazırlıklarımı tamamladım tlf ediyor bende bağırdım biraz halbuki 1 günle ne olacak hemen tlf kapatınca randevuyu değiştirdim ama eşimi,n haberi yok yalnız gideceğimi biliyor-tatlicadiarzu-

benım de cınsıyetı bu hafta sonu kesınlesıcek. buyuk ıhtımal kız demıstı ama bakalım kesın degıldı. bır de erkek dıyormus :)) cok buyuk bır suprız olur

slm kızlar :CüvCüv: işler yoğun anca girebildim ama takip ediyorum ne güzel kimsede önemli bi sorun yok.atlamamışımdır inşallah. ağrılardan bahsetbissiniz bendegündüz hiç olmuyo ama gece çok rahatsız oluyorum kasıklarımda ağrılar batmalar oluyo kalkmakta ve dönmekte zorlanıyorum resmen. cuma bende doktora gidicem bende özledim oğluşumu:emir_bebek:.bu arada göbekleride gördüm biraz önce yavaş yavaş şişiyoruzzzz ne güzelkaydirigubbakcemile3

swethome canım seni inanki çok merak etmiştim iyi olduğuna sevindim canım senin ve bebişin canım bende 17 haftaqalık oldum 2 haftadır hissediyorum bebişimi hatta gece uyandiğımda sabah uyandığımda çok hafif bir kıpırtı ve ara sıra kelebek uçuyormuş gibi oluıyor

kızlar benim de bugün öğle tatili dönüşünde kuyruk sokumum ağırdı biraz, bebişler gittikçe büyüyooorrrrrr :CüvCüv:

slm kızlar :CüvCüv: işler yoğun anca girebildim ama takip ediyorum ne güzel kimsede önemli bi sorun yok.atlamamışımdır inşallah. ağrılardan bahsetbissiniz bendegündüz hiç olmuyo ama gece çok rahatsız oluyorum kasıklarımda ağrılar batmalar oluyo kalkmakta ve dönmekte zorlanıyorum resmen. cuma bende doktora gidicem bende özledim oğluşumu:emir_bebek:.bu arada göbekleride gördüm biraz önce yavaş yavaş şişiyoruzzzz ne güzelkaydirigubbakcemile3

aynen gece daha çok artıyot ağrılar bazen geceleri iki kolumda uyuşuyor acıyla uyanıyorum.birde işte stresli bir şeyler geçirdiysem akşamları çok ağrım oluyor korkuyorum valla. şu bir haftadırda acayip bi ağırlık hissi var rahmimde bebiş mi bilmiyorum? :emir_bebek:

kizlar ben cikiyorum,
biraz alisveris hediye mediye alayim yarin icin,
yoksa elim bos gidersem kaynanam hic sevinmezkaydirigubbakcemile3

evet canım kontrolum yarındısenağlama ama eşimin işi çıktı perşembeye aldım tlf açıyor az önce yarın işim çıktı bende tam banyodan çıktım dr için tüm hazırlıklarımı tamamladım tlf ediyor bende bağırdım biraz halbuki 1 günle ne olacak hemen tlf kapatınca randevuyu değiştirdim ama eşimi,n haberi yok yalnız gideceğimi biliyor-tatlicadiarzu-

ÇOK İNCE BİR KADINSINIZ EŞİNİZ ÇOK ŞANSLI BENCE UZUN ZANDIR BU GÜNÜ BEKLEDİĞİNİZİ BİLİYORUM BUNA RAĞMEN ÇOK HOŞ BİR DAVRANIŞ OLMUŞ EŞİNİZLE GİTMEYİ SEÇMENİZ a.s.

Bence bu güzelliği yaşabildiğimiz kadar eşlerle yaşamalıyız onlarıda bir parçası içimizdeki güzellik bende tüm rendevularımı ona göre ayarlıyorum mutlaka yanımda olmalı diyorum bilmiyorum onlarda bu kadar ince düşünüyorlarmı ama bu güselliği 9 ay en azından bu şekilde bizimle yaşamalılar

Bende hep eşimle gidiyorum bence onlarda bizimle gelmekten çok memnunlardır eşim randevu günlerini iple çeker randevudan yarım saat önce gelir kapıya hadi diye hele bi doğsun bebişler sen onlardaki inceliği o zaman gör :)

Bence bu güzelliği yaşabildiğimiz kadar eşlerle yaşamalıyız onlarıda bir parçası içimizdeki güzellik bende tüm rendevularımı ona göre ayarlıyorum mutlaka yanımda olmalı diyorum bilmiyorum onlarda bu kadar ince düşünüyorlarmı ama bu güselliği 9 ay en azından bu şekilde bizimle yaşamalılar

valla benim eşim beni hiç yalnız bırakmadı.hatta dokotra giderken benden heyecanlı ve ogün inanılmaz özen gösteriyor saçına kıyafetine falan :) çok hoşuma gidiyor :CüvCüv::1hug:

162qz1.jpg

w342.png
162rl7.jpg

KIZLAR BENİDE EKLEYİN LİSTEYE KIZIM OLUYOR..... DÜN DOKTORDAYDIKKK..
BUDA MİNİĞİMİN RESİMLERİ...

Back
X