Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAOLUN KIZLAR ALLAH HEPİMİZİN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ....delikafadulden ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt
valla ben gönülll rahatlığıyla alıyorum kızlar...16.faftadan önce kesinleşmez diyorlar ama banane yaa benim kızım olacak değişmez ............
değişirse de .........oğlum elbiselerle gezer pembe pembe............şansına küssün
valla ben gönülll rahatlığıyla alıyorum kızlar...16.faftadan önce kesinleşmez diyorlar ama banane yaa benim kızım olacak değişmez ............
değişirse de .........oğlum elbiselerle gezer pembe pembe............şansına küssün
ozlemcim masallah kizina ne guzel pozlar vermis! allah saglikla tamamina erdirsin insallah.
:
çok güzel poz vermiş kerataallah mutluluğunuzu ve sağlınız bozmasın :ecrin_bebek:
özlemcım tebrık ederım :))
[sıze="2"]çok sinirlendim hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kötükedihüso
biraz önce bir arkadaşımla özelden mesajlaştık ve ne öğrendim ?????
Yazık kızcağızın 4 embriyosu da tutunmuştu ve 11. Haftaya gelmeden , daha 8. Haftanın sonunda redüksüyon yaptı dr.u , bissürü paralarını almış . Halbuki benim dr.a sorduğumda 11. Haftaya gelmeden redüksüyon yapılmaz , bebeklerin ense ölçümleri , burun kemiğinin izlenmesi ve ikili test sonucuna göre bir değerlendirme yapılıp redüksüyona gidilmeli demişti . Ama onun dr.u korkutmuş " bebekler sana tutunurken rahmin zorlanır , parçalanır , allah göstermesin bir daha tüp bebek bile yapamazsın " deyince panikle aldırmışlar ikisini ..
Hadi bunu geçtim , daha neler yapmış gerizekalı yaaaaaaaaaaklava:
Kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinlemeye ayrı para almış
1 ayda gittiği kontrollere 500 tl bayılmışlar ya , olmaz böyle şey
haftaya ikili test için çağırmış , burun kemiği için ayrı , ense ölçümü için ayrı para alacakmış , ikili test için zaten alacak bi dünya .. Bana sorduki " 300-350den aşağı çıkar mıyım bu ölçüm ve testlerden ?" , delirdim ya
üstelik kızın riskli gebeliğini bahane edip , kriz de bal kaymak olmuş , kızı ücretsiz izine ayıtmışlar , buyur burdan yak :çok üzgünüm:
Bu durumunu bile bile bu kadar sömürmesi insanlık dışı , allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi :saruboceq: :saruboceq:[/sıze]
ÇOK SİNİRLENDİM HEM DE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK kötükedihüso
biraz önce bir arkadaşımla özelden mesajlaştık ve ne öğrendim ?????
yazık kızcağızın 4 embriyosu da tutunmuştu ve 11. haftaya gelmeden , daha 8. haftanın sonunda redüksüyon yaptı dr.u , bissürü paralarını almış . halbuki benim dr.a sorduğumda 11. haftaya gelmeden redüksüyon yapılmaz , bebeklerin ense ölçümleri , burun kemiğinin izlenmesi ve ikili test sonucuna göre bir değerlendirme yapılıp redüksüyona gidilmeli demişti . ama onun dr.u korkutmuş " bebekler sana tutunurken rahmin zorlanır , parçalanır , Allah göstermesin bir daha tüp bebek bile yapamazsın " deyince panikle aldırmışlar ikisini ..
hadi bunu geçtim , daha neler yapmış gerizekalı yaaaaaaaaaaklava:
kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinlemeye ayrı para almış
1 ayda gittiği kontrollere 500 TL bayılmışlar ya , olmaz böyle şey
haftaya ikili test için çağırmış , burun kemiği için ayrı , ense ölçümü için ayrı para alacakmış , ikili test için zaten alacak bi dünya .. bana sorduki " 300-350den aşağı çıkar mıyım bu ölçüm ve testlerden ?" , delirdim ya
üstelik kızın riskli gebeliğini bahane edip , kriz de bal kaymak olmuş , kızı ücretsiz izine ayıtmışlar , buyur burdan yak :çok üzgünüm:
bu durumunu bile bile bu kadar sömürmesi insanlık dışı , Allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi :Saruboceq: :Saruboceq:
Özlemcim hayırlı olsun minik kızın. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin a.s.