• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

valla ben gönülll rahatlığıyla alıyorum kızlar...16.faftadan önce kesinleşmez diyorlar ama banane yaa benim kızım olacak değişmez ............
değişirse de .........oğlum elbiselerle gezer pembe pembe............şansına küssün

:roflol:
valla ben gönülll rahatlığıyla alıyorum kızlar...16.faftadan önce kesinleşmez diyorlar ama banane yaa benim kızım olacak değişmez ............
değişirse de .........oğlum elbiselerle gezer pembe pembe............şansına küssün

beyaz melek koptum burda gülmekten düşünsene bi erkek bebek pembişler içinde :roflol:

ÇOK SİNİRLENDİM HEM DE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK kötükedihüso

biraz önce bir arkadaşımla özelden mesajlaştık ve ne öğrendim ?????
yazık kızcağızın 4 embriyosu da tutunmuştu ve 11. haftaya gelmeden , daha 8. haftanın sonunda redüksüyon yaptı dr.u , bissürü paralarını almış . halbuki benim dr.a sorduğumda 11. haftaya gelmeden redüksüyon yapılmaz , bebeklerin ense ölçümleri , burun kemiğinin izlenmesi ve ikili test sonucuna göre bir değerlendirme yapılıp redüksüyona gidilmeli demişti . ama onun dr.u korkutmuş " bebekler sana tutunurken rahmin zorlanır , parçalanır , Allah göstermesin bir daha tüp bebek bile yapamazsın " deyince panikle aldırmışlar ikisini ..
hadi bunu geçtim , daha neler yapmış gerizekalı yaaaaaaaaaa :oklava:
kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinlemeye ayrı para almış :kızgın:
1 ayda gittiği kontrollere 500 TL bayılmışlar ya , olmaz böyle şey
haftaya ikili test için çağırmış , burun kemiği için ayrı , ense ölçümü için ayrı para alacakmış , ikili test için zaten alacak bi dünya .. bana sorduki " 300-350den aşağı çıkar mıyım bu ölçüm ve testlerden ?" , delirdim ya :kızgın:
üstelik kızın riskli gebeliğini bahane edip , kriz de bal kaymak olmuş , kızı ücretsiz izine ayıtmışlar , buyur burdan yak :çok üzgünüm:
bu durumunu bile bile bu kadar sömürmesi insanlık dışı , Allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi :Saruboceq: :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN CANIM:1hug:

Ben daha badem yağına başlamadım evde var kullanabilirim ama korkuyorum tüylenme yapar diye normalde sıfır tüyüm olursa nasıl uğraşırım korkusu var o yüzden bebeyağına devam ediyorum
Acı tatlı farkedermiki hiç böyle bir ayrım duymadım ben

[sıze="2"]çok sinirlendim hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kötükedihüso

Yazık kızcağızın 4 embriyosu da tutunmuştu ve 11. Haftaya gelmeden , daha 8. Haftanın sonunda redüksüyon yaptı dr.u , bissürü paralarını almış . Halbuki benim dr.a sorduğumda 11. Haftaya gelmeden redüksüyon yapılmaz , bebeklerin ense ölçümleri , burun kemiğinin izlenmesi ve ikili test sonucuna göre bir değerlendirme yapılıp redüksüyona gidilmeli demişti . Ama onun dr.u korkutmuş " bebekler sana tutunurken rahmin zorlanır , parçalanır , allah göstermesin bir daha tüp bebek bile yapamazsın " deyince panikle aldırmışlar ikisini ..
Hadi bunu geçtim , daha neler yapmış gerizekalı yaaaaaaaaaa :oklava:
Kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinlemeye ayrı para almış :kızgın:
1 ayda gittiği kontrollere 500 tl bayılmışlar ya , olmaz böyle şey
haftaya ikili test için çağırmış , burun kemiği için ayrı , ense ölçümü için ayrı para alacakmış , ikili test için zaten alacak bi dünya .. Bana sorduki " 300-350den aşağı çıkar mıyım bu ölçüm ve testlerden ?" , delirdim ya :kızgın:
üstelik kızın riskli gebeliğini bahane edip , kriz de bal kaymak olmuş , kızı ücretsiz izine ayıtmışlar , buyur burdan yak :çok üzgünüm:
Bu durumunu bile bile bu kadar sömürmesi insanlık dışı , allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi :saruboceq: :saruboceq:[/sıze]

inanırım arkadaşım geçen gün yine bu sitede başka bir arkadaşın yazısını okumuştum sıvın azaldı diye doktoru sürekli kontrole çağırmış ve normal doğum olması gerekirken sezeryan olacaksın diye ısrar etmiş allahtan son anda doktorunu değiştirmiş ne sıvısı azmış nede sezeryana gerek varmış rabbim merhamet bilen doktorların eline düşürsün hepimizi

ÇOK SİNİRLENDİM HEM DE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK kötükedihüso

yazık kızcağızın 4 embriyosu da tutunmuştu ve 11. haftaya gelmeden , daha 8. haftanın sonunda redüksüyon yaptı dr.u , bissürü paralarını almış . halbuki benim dr.a sorduğumda 11. haftaya gelmeden redüksüyon yapılmaz , bebeklerin ense ölçümleri , burun kemiğinin izlenmesi ve ikili test sonucuna göre bir değerlendirme yapılıp redüksüyona gidilmeli demişti . ama onun dr.u korkutmuş " bebekler sana tutunurken rahmin zorlanır , parçalanır , Allah göstermesin bir daha tüp bebek bile yapamazsın " deyince panikle aldırmışlar ikisini ..
hadi bunu geçtim , daha neler yapmış gerizekalı yaaaaaaaaaa :oklava:
kese görmeye ayrı para , kalp atışı dinlemeye ayrı para almış :kızgın:
1 ayda gittiği kontrollere 500 TL bayılmışlar ya , olmaz böyle şey
haftaya ikili test için çağırmış , burun kemiği için ayrı , ense ölçümü için ayrı para alacakmış , ikili test için zaten alacak bi dünya .. bana sorduki " 300-350den aşağı çıkar mıyım bu ölçüm ve testlerden ?" , delirdim ya :kızgın:
bu durumunu bile bile bu kadar sömürmesi insanlık dışı , Allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi :Saruboceq: :Saruboceq:

nereye gidiyor ya arkadaşın çok üzüldüm bu çok hassas bi konu bak bende sinirlendim izmirde mi

GEÇENLERDE ARKADAŞIMA GİTMİŞTİM.BEBEĞİ 3 AYLIK FİLAN İŞTE.BİR TANE SALINCAK ALMIŞ BEBEĞE.ONA KOYUYOR KIZINI ORDA SALLANIP DURUYOR.SONRADA UYUYOR.ÇOK GÜZEL BENDE ALICAM ONLARDAN.FOTOSUNU KOYUYORUM SİZDE BAKIN ARKADAŞLAR TAVSİYE EDERİM ÇOK RAHAT BİRŞEY.OTOMATİK SALLANIYOR.

salncakkq5.jpg

canım değiştirse ya doktorunu, bile bile neden devam ediyor aynı kişiye? doğuma kadar neler çıkarır kim bilir o doktor?

Back
X