• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın anneler ve tabi güzel bebekleri aramıza yeni katılan arkadaşlar var galiba hoşgeldinizzzzzzzhihoyyyt.
daha uyanamadım sanki kendime gelemedim
bir haftadır bende gece uyuyamıyorum sağ tarafıma zaten kesinlikle yatamıyorum sürekli sola yatıncada kolum uyuşuyo rahatsız olup kalkıyorum üffff zor yani şimdiden başladık bakalım
neyse bebişler için değer :emir_bebek:hihoyyyt

Günaydın kızlar sağlık ocağından geliyorum şimdi aşı için gittim ama erken dediler 20.haftadan sonra gel dediler kayıt yapıp tansiyonumu ölçtüler şimdilik çok ilgilendi hemşireler bide çok kilo almışsın diye uyardılar :( çok utandım ya bir dilim ekmek ten sonrası yasak artık meyve ve sebze ye dediler

canim ne kadar aldin ki?

Canım benim hiç bulantım olmadı hiç ıstifra etmedim ve 16 haftadayım ama hep simit ekmek arası şeyler yiyesim geliyo vitaminli şeyler yiyemiyorum sulu yemek falan

ya bu arada gogusleriniz ne kadar buyudu?

benim normaldi. hani cok iri de degil. minnacik de degil. ideal. sarkmayan goguslerim vardi. eskiden buyuk bir iki sutyenim vardi. simdi o sutyenleri takinca gogus uclarindaki siyahliklarin yarisi diarda. o kadar komik gorunuyor ki. sanki firlayip tasacakmis gibi. tovbeee. benim esim de hic hoslanmaz buyuk gogusten. hatta minnacik daha cok hosuna gider.

ya zaten hamilelik bittiginde tovbe Allah im affetsin inek memesi gibi oluyor. kocaman. kafam kadar. ve agir. sut dolu ici...cok aciyormus bosaltmazsan iclerini.

Canım benim hiç bulantım olmadı hiç ıstifra etmedim ve 16 haftadayım ama hep simit ekmek arası şeyler yiyesim geliyo vitaminli şeyler yiyemiyorum sulu yemek falan

canim benim bir arkadsim da 5. aya kadar hatta 5. ay dahil hep tost vs kuru seylerle gecistirdi. doktoruna soyle yemek yiyemiyorum diye multivitamin verir. vitaminini o sekilde alirsin yiyemiyorsan.

dert etme. istahin eninde sonunda acilacak.

kizlar yahu sohbet edelim diye bekliyorum ama kimsecikler yazmiyor ben herkese laf yetistiriyorum.

bugun gunduz 3 saat uyudum ama uykum var gene de. yatiyorum ben madem. gorusuruz. opuyorum hepinizi.

Günaydın arkadaşlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Allah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

kibele bende çok iyi kullanmayı bilmiyorum onun için biraz yavaşım merak etme aynı kaderi paylaşırken çok sohbet ederim
senin kaçıncı hafta nasıl geçiyo

ya bu arada gogusleriniz ne kadar buyudu?

benim normaldi. hani cok iri de degil. minnacik de degil. ideal. sarkmayan goguslerim vardi. eskiden buyuk bir iki sutyenim vardi. simdi o sutyenleri takinca gogus uclarindaki siyahliklarin yarisi diarda. o kadar komik gorunuyor ki. sanki firlayip tasacakmis gibi. tovbeee. benim esim de hic hoslanmaz buyuk gogusten. hatta minnacik daha cok hosuna gider.

ya zaten hamilelik bittiginde tovbe Allah im affetsin inek memesi gibi oluyor. kocaman. kafam kadar. ve agir. sut dolu ici...cok aciyormus bosaltmazsan iclerini.

Canım benimkilerde büyüdü ya bayağı hemde dahada büyüyeceğini düşünemiyorum sertleşti hemde koyu kısımlarıda daha bir koyulaştı bide koyu kısımlarını bazen zor hissediyorum sanki uyuşma gibi normalmidir sizde oluyomu :uhm:

kibele canım buradayım ama işyerinde olunca her şeye laf yetiştiremeiyorum
:)))
sen de benden sin bende bazen ,ayak ile başı yer değiştitirim.:))))))
bir deeşim artık çok geç yatıyor,ve yatak bana kalıyor gece deli danala rgibi onun köşesinde buluyorum kendimi gözümü açınca.
normalde o beni uyandırmamak için benim tarafıma yatarsa ,anında uyanıyorum ,hem de öfke ile:)))))
işgalci benim ,boş bulduğu yere sığınan o ama sinirlene benim:))))))))
ay minik bebeişim acaa bana anneee ne yapıyorusn diye kızıyor mudur ki :))))

sweethome hoşgeldin bende seni merak ediyordum sesin çıkmadı diye.3 lü testin nasıl çıktı iyiydir umarım.

ya cok garip b patronum var, kızı 6 ay çalıştırdı-ben memnundum ama kendisi sevemedi kızı b turlu,keyfinden cıkardı yerinede baskasını almış,eğitim veriorum şu an ..moralim bozuk..insan harcmak ne kadar kolay olmuş inanamıorum yane..

sweethome hoşgeldin bende seni merak ediyordum sesin çıkmadı diye.3 lü testin nasıl çıktı iyiydir umarım.
canım memelekete gitmiştim kardeşimin düğünü vardı.
çok gzüeldi tabi herşey ,özlem giderdik hem de.
bu arada 3.lü testim sonucuları risk sınırına yakın .
amniyosentez tavsiye ettielr ama yaptırmayacğaım.1/349 çımış ben de risk down için. ama amniyosentez rsiki 1/200 yani ben d ebebeğimi hiç huzursuz etmeyei düşünmüyorum.
o benim meleğim ve ben onun iyi olduğuna eminim.20,haftada doblere gşireceğiz inşallah o zaman size de bana da müjdeli haberler veriri inşallh bebeğim:))))))

ya cok garip b patronum var, kızı 6 ay çalıştırdı-ben memnundum ama kendisi sevemedi kızı b turlu,keyfinden cıkardı yerinede baskasını almış,eğitim veriorum şu an ..moralim bozuk..insan harcmak ne kadar kolay olmuş inanamıorum yane..

yazık ya işsizlik ortamında ne kadar zor allah yarıdm etsin.
evet adam harcamak çok kolay geliyor insanlara
allah yarımcısı olsun kızcağızın da

Back
X