• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

badem canım gecmiş gribi atlattınmı canım
olsun bende hiç kabızlık nedir bilmezdim ama berbat birşeymiş dün doktorada dedim yemediğim kullanmadığım şey kalmadı diye telefonda bana kahkaha ile güldü ama şükürler olsun verdiği ilaç bugün işe yaradı ama ben yinede çok korkuyorum inş. bidaha bu derece şiddetli olmaz

Aynen canım..Benim canım burnuma geldi valla...senağlama

bademcim çok üzüldüm walla kıyamam ya.. anlayabiliyorum bende kötüydüm çok şükür geçti atlattım ama tekrar olurum korkusuyla acayip sıvı almaya başladım tabii bu hormonlarla alakalı sanırım. senin ikiz olduğu için mi acaba bu kadar çok şiddetli oldu.. umarım bir an önce iyilerşirsin cnm

badem canım gecmiş gribi atlattınmı canım
olsun bende hiç kabızlık nedir bilmezdim ama berbat birşeymiş dün doktorada dedim yemediğim kullanmadığım şey kalmadı diye telefonda bana kahkaha ile güldü ama şükürler olsun verdiği ilaç bugün işe yaradı ama ben yinede çok korkuyorum inş. bidaha bu derece şiddetli olmaz

ah ne güzel ilaç vermiş bari bana onuda vermiyor ne yapacaımı şaşırdım valla ben 4- 5 gün çıkmadım dedim 10 gün çıkmayan var olur böle şeyler dedi
şimdi incirden medet alıyorum :çok üzgünüm:

yaaa Bademcim neler yaşamışsın canım sen. inş son giribin olur bebişlerinle ağır atlatmışsın baya

ah ne güzel ilaç vermiş bari bana onuda vermiyor ne yapacaımı şaşırdım valla ben 4- 5 gün çıkmadım dedim 10 gün çıkmayan var olur böle şeyler dedi
şimdi incirden medet alıyorum :çok üzgünüm:

ben herşeyi denediğimi ama işeyaramadğını söyledim ayrıca kesinlikle ıkınmıyaacaksın dedi ben gün aşırı çıkıyorum ama korkunç vaziyette o nedenle ilaç mecburen yani verdi

geçmiş olsun bademcim inşallah bidaha tekrarlamaz bilirim çok zordur
benim bide çatlağım(fissura) var kabız olunca felaket oluyorum

kızlar doğumdan kormamalıyız bence bunu ilk biz yapmıyoruz yüzyıllardır kadınlar doğuruyor
sadece rahim kasılmaları ve babeğimize kovuşmamızı sağlıyor
üstelik süt salgısını uyarıyor
ne kadar ağrılı olsada bir şekilde bitecek hamde 1 gün içinde
sonraaaa küçük mucizelerimizi kucağımıza alacağızkaydirigubbakcemile2

yaaa Bademcim neler yaşamışsın canım sen. inş son giribin olur bebişlerinle ağır atlatmışsın baya

geçmiş olsun bademciğim inşallah bir daha hasta olmazsın

geçmiş olsun bademcim inşallah bidaha tekrarlamaz bilirim çok zordur
benim bide çatlağım(fissura) var kabız olunca felaket oluyorum

kızlar doğumdan kormamalıyız bence bunu ilk biz yapmıyoruz yüzyıllardır kadınlar doğuruyor
sadece rahim kasılmaları ve babeğimize kovuşmamızı sağlıyor
üstelik süt salgısını uyarıyor
ne kadar ağrılı olsada bir şekilde bitecek hamde 1 gün içinde
sonraaaa küçük mucizelerimizi kucağımıza alacağızkaydirigubbakcemile2

bademcim çok üzüldüm walla kıyamam ya.. anlayabiliyorum bende kötüydüm çok şükür geçti atlattım ama tekrar olurum korkusuyla acayip sıvı almaya başladım tabii bu hormonlarla alakalı sanırım. senin ikiz olduğu için mi acaba bu kadar çok şiddetli oldu.. umarım bir an önce iyilerşirsin cnm

Teşekkür ederim arkadaşlar..Aman olmasın bir daha...Allah kimsenin başına vermesin...

ben doğumdan korkmuyorum..normal doğum yapma şansım hiç yok..iyiki de yok ,zaten normal doğuma dayanamam ben...zaten epidural olucam..hiç canın yanmıyormuş zaten...doğurmak değil doğurduktan sonrası beni düşündüren...2 tane sıpayla...
Birbirlerinin ağlama sesinden birbirlerini uyandırıyorlarmış..Bu yüzden birini bir odaya diğerini başka odaya koymayı bile düşünüyorum bir süre....:CüvCüv: :CüvCüv:

Teşekkür ederim arkadaşlar..Aman olmasın bir daha...Allah kimsenin başına vermesin...

ben doğumdan korkmuyorum..normal doğum yapma şansım hiç yok..iyiki de yok ,zaten normal doğuma dayanamam ben...zaten epidural olucam..hiç canın yanmıyormuş zaten...doğurmak değil doğurduktan sonrası beni düşündüren...2 tane sıpayla...
Birbirlerinin ağlama sesinden birbirlerini uyandırıyorlarmış..Bu yüzden birini bir odaya diğerini başka odaya koymayı bile düşünüyorum bir süre....:CüvCüv: :CüvCüv:

valla arkadaşım işin gerçekten zor ama yardımcıların muhakkak ilk günlerde çok olacakta sonrası zor. ama ikiside bi bakmışsın büyüyüp gitmiş.allah izin verirse ben ikinci bebeğide istiyorum senden pek farkım olmayacağa benziyor en fazla 2 sene ara vermek istiyoruz.malum yaş :((:çok üzgünüm:

Kıslar selam bugün çok yoğundum sayfa açıktı ama hiç bakamadım kabızlık gerçekten çok zor neyseki şimdilik normal sayılırım umarım böyle devam eder kıslar salataya zaytinyağı bol koyun ve mutlaka sonuna kadar yiyin egeliler seversiniz zyağını faydası çok olur Birde kuşburnu bulursanız 3-4 tane yiyin oda çıkarıyo

Back
X