• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bademcim terledigin icin iyilesmissinidr. gecmis olsun. terlemek birebir bu tur hastaliklara. ben allah a sukur 2 senedir hastalanmiyorum ama gecen sene aynen senin gibi esim hasta oldu. yorgan oyle bir islandi ki sanarsin bir koca suyu aldim. yorganin tepesinden bosalttim. yatak yorgan 1 hafta da zor temizledim valla. ama hemen akabinde iyilesti.

aman hamile hamile hastalanmayalim kendimize dikkat edelim. ilac vs de alamiyoruz. surune surune iyilesiyoruz.

Ben de bu arada bir derdim var kosesine takiyordum sik sik. ayy icim karariyordu. ama kendimi alamiyordum. vazgectim yaaa. benim psikolojimin bebesimi etkiledigini biliyorum. karamsar bir bebek dogarsa benim sucum. bundan sonra vazgeciyorum, o bolume girmeyi kendime yasakliyorum.

Neslivicdan arkadasimizdi sanirim, emzirme ile ilgili birseyler yazmisti bugun. gecmiste okurken gordum. alinti yapamadim. ama arkadaslar size nacizane bir tavsiyem olacak. bebek bakimi ve emzirme ile ilgili faydali gordugunuz bilgiler varsa bunlari okudugunuzda hmmm vay bee oyle miymis veya demek bu iyi geliyormus deyip geciyoruz. ama kaydedilmeyen bilgi kaybedilen bilgidir. ben bu tarz seyler gorrusem mutlaka bilgisayarimda klasor actim oraya kaydediyorum. inanin cok faydali oluyor. aklimdna ucup gidiyor ama aarada oraya goz atinca ya evet boyleydi vs diyorum.

mesela doguma gitmeden once goguslerdeki catlaklar icin 2 hafta oncesinden lansiloh diye bir krem kullanmak cok iyiyimis. ya da bebegin agzinin emerken pamukcuk olmamasi icin ve gogus ucunun yarilip acimamasi icin ilk emzirmeden once 1 defaya mahsus karbonatli su ile silersen meme ucunu hic acimaz ve yarilmaz yara olmazmis. bebegin agzi da pamukcuk olmazmis.

veya bebek gazini cikaramiyor ya, ne yapsan olmuyor bazen, sac kurutma makinasi ile bacaklarina kasiklarina tutarsan hem o cikan ses hem de sicaklik bebegi rahatlatir ve kolayca gaz cikarmasina yardim edermis.
ki mesela bunu arkadasimin bebeginde uyguladik, saatlerdir aglayan bebis sustu.

bu ve bunun gibi bircok bilgi.

AY KURBAN OLURUM BEN ONUN YATIŞINA.
anam benimkine ne zamn baksak bacakalrını sereserpe açmış uzanıyor.
edepsiz biraz.
dün eşim kız olursa yandık ,erkek olursa yine idare eder diyor:)))))))

aahh ahha istemedeim o kocamna yastıklardan artık bir çare düşüneceğim çok sağol canım.ama maşallahı var kuzunun yerim onu ben allah nazardan beladan kem gözden ,tüm şerlerden korusun ,oyy oyyy

ayyy Allah iyiliiiiiiiini versin , güldürdün beni akşam akşam :roflol:
kız olursa yandınız , erkek olursa idare eder ha :roflol: :roflol:

gördün mü kuzumu kıssssss , ketfine düşkün paşam o benimmmmmmm delikafadulden

e bak ben naaaptım , resmini çektim benim kumanın kaydirigubbakcemile3 kuma koyduk yastığın adını , ona sarılıp yatıyorum ya sırnaşık şey
eklemeye çalışcam bi aksilik olmazsa

dscn0518vk4.th.jpg

o yastıktan bende de yok ya kaydirigubbakcemile5

Bademcim terledigin icin iyilesmissinidr. gecmis olsun. terlemek birebir bu tur hastaliklara. ben allah a sukur 2 senedir hastalanmiyorum ama gecen sene aynen senin gibi esim hasta oldu. yorgan oyle bir islandi ki sanarsin bir koca suyu aldim. yorganin tepesinden bosalttim. yatak yorgan 1 hafta da zor temizledim valla. ama hemen akabinde iyilesti.

aman hamile hamile hastalanmayalim kendimize dikkat edelim. ilac vs de alamiyoruz. surune surune iyilesiyoruz.

Ben de bu arada bir derdim var kosesine takiyordum sik sik. ayy icim karariyordu. ama kendimi alamiyordum. vazgectim yaaa. benim psikolojimin bebesimi etkiledigini biliyorum. karamsar bir bebek dogarsa benim sucum. bundan sonra vazgeciyorum, o bolume girmeyi kendime yasakliyorum.

Canım ben yıllardır hiç böyle hasta olmuyordum..Nezle bile olmazdım hatta..

Ama izmir-istanbul-Bolu iklim farkı baya farklı...Bu hava değişiminden hem de hamilelikte bağışıklık sisteminin azalması yüzünden rahatsızlandım sanırım..Bir kaç gün bişey yiyemedim..3 kilo vermişim 3 günde...Terlemek iyi geldi bana..Ama ne terleme..Sanki duşa girdim çıktım.....:bbo:

Canım ben yıllardır hiç böyle hasta olmuyordum..Nezle bile olmazdım hatta..

Ama izmir-istanbul-Bolu iklim farkı baya farklı...Bu hava değişiminden hem de hamilelikte bağışıklık sisteminin azalması yüzünden rahatsızlandım sanırım..Bir kaç gün bişey yiyemedim..3 kilo vermişim 3 günde...Terlemek iyi geldi bana..Ama ne terleme..Sanki duşa girdim çıktım.....:bbo:

çok çok geçmiş olsun canımcımmm , daha iyisin dimi :1hug:a.s.

[

Stardustcum bu gece ruyamda sabaha kadar senle yazistim. offf bir daha yatmadan once kkya girmeyecem sabaha kadar kk ekrani karsimda yazisiyorum ondan sonra. :delphin:

:roflol:
olmaaaazzzzzzz kibelecim olmasssss yasakkelime
KK forever :lepi::lepi::lepi:

mrb.kızlar dün aksam doktordaydık ve ögrendik bitane oglum vardı bi ogluş daha geliyomuşgamyoncuiremsuAllahım bide kocişim 3erkekle ben cinnet gecirmezsem iyidirdelikafaduldenkafamçokkarıştıdelikafadulden

tebrikler canımmmmmmmmmmmmm :içelim:
paşan hoşgelsin , sefalar getirsin :nazar:

çok çok geçmiş olsun canımcımmm , daha iyisin dimi :1hug:a.s.

Evet daha iyiyim bu gün canım.Bir kaç gün daha evde dinleneyim diyorum..

Bir de arkadaşlar dünden beri karnımda bir tuhaflık var..Benim yarın 16.hafta bitiyor 17 haftaya giriyorum..Sanki karnımda zaman zaman bişeyler şişiyor ve tekrar iniyor gibi garip bir his var..Acaba farkında olmadan rahmimi kasıyorum diyorum..Anlamadım yani...:bbo:

Hareket değildir sanırım daha...Öyleyse bile emin değilim henüz...kafamçokkarıştı:uhm:

benim 15 gun sonra kontrolum var ama ultrason degil. rutin doktor kontrolu. kalp atisi vs.

ultrason 19. hafta bitince 5 martta.

o zaman ogrenecem senden 15 gun sonra.

olsun canım sağlıklı olduklarını bilelim oda yeter bize önemli değil nasılsa eninde sonunda öğrenicez biz de :))

Back
X