• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım masallah size :emir_bebek:
karnının küçülme olayını sordun mu:))

canım sordum bana kabızlıktan dolayı çok fazla şişmiş olduğunu ve son günlerde de ondan yumuşamış olacağını söyledi:utangac:çok zor da olsa eskisi kadar uzun sürmüyor çünki:utangac:

senin göbüşün ne durumda canım:CüvCüv:

günaydınnnnnn :teytey::teytey:
herkeze hayırlı cumalar..güzel bi gün geçirmek dualarıyla inş :1hug:

kızlar geldim çok şükür bebeğim çok iyi.hihoyyyt maalesef yine göstermedi kendini ayaklarını bükmüş secdeye uzanmış şekilde duruıyor dedi drum pozisyon olarak bize yine sırtı dönüktü. olsun bebeğimin sağlığı yerinde olsunda eşim kalp atışı nasıl dr bey diyene kadar üç buçuk attım sakın kötü bişey söylemeyin diye neredeyse çığlık atacaktım drum kalbi atıyor bak burada deyince rahatladım çok şükür:dance:
canım gözün aydınn a.s.
bebişinin sağlıklı olmasına çook sevindimm hihoyyyt
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inş..:1hug::1hug:

herkese selamsengözlerimebaksanab
bugün doktora gittik kızlardelikafadulden
maşallah kuzucuğum sağlıklı:emir_bebek:
ama naz yaptı :dilcikar:göstermedi bize cinsiyetini poposunu dönüverdi
pır pır pır çok hareketli bugün yavrum. ilk defa hissediyorum ama çok net hareketlerini anlıyorum. :sm_cool:
hatta eşim de elini koydu hissetti dışardan çok güzeldihihoyyyt
gerçi ya başka bişeyle karıştırıyorsam diye de düşünmüyo değilim.
canım seninde gözün aydın a.s.
maşallah bebişine:nazar: kıpır kıpır demek:emir_bebek::asigim:

bugun güzel haberlerle başladık maşallah :dance::dance:

eyetkiner ve selsin bende sizin gibi bugun dr.a gidecem hihoyyythihoyyyt
4b ultrasyonda detaylı olarak görecem bebişimi inş. hihoyyyt
hepimiz güzel haberlerle geliriz inş a.s.a.s.

demetcim benim ki yumuşaması geçti eski haline dönüyor .
bende carsamba günü gideceğim dr a umarım herşey yolundadır

günaydınnnnnn :teytey::teytey:
herkeze hayırlı cumalar..güzel bi gün geçirmek dualarıyla inş :1hug:

canım gözün aydınn a.s.
bebişinin sağlıklı olmasına çook sevindimm hihoyyyt
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inş..:1hug::1hug:

canım seninde gözün aydın a.s.
maşallah bebişine:nazar: kıpır kıpır demek:emir_bebek::asigim:

bugun güzel haberlerle başladık maşallah :dance::dance:

eyetkiner ve selsin bende sizin gibi bugun dr.a gidecem hihoyyythihoyyyt
4b ultrasyonda detaylı olarak görecem bebişimi inş. hihoyyyt
hepimiz güzel haberlerle geliriz inş a.s.a.s.

inşallah canım hepimiz hayırlı haberlerle döneriz.bakalım bebeğim bugün cinsiyetini annesi ile babasına göstericekmi?

Canım dün merak etmiştim seni iyi olmanıza çok sevindim....
yerim ben o nazlı kızını senin...
öpüyorum bebek kokulu yanaklarından tatlı kızını..Şeniz

meleğim dün eşimin nöbet izni vardı sabahtan bir çıktık gölde kahvaltı yaptık oradan doktora oradan kuaföre geçtim sonra anneanne-babaanne ziyaretleri yaptık sonra eve zor attık kendimizikaydirigubbakcemile3
korku filmi almıştık gelirken birde geldik filme daldık ben hiç girmeye fırsat bulamadım o yüzden:sm_confused:

ay hadi yarın olsunda sende gör biran önce kızınıııı:1hug:

bende meleğimin melek öyküsünü öpüyorum koklayarakkkŞeniz

inşallah canım hepimiz hayırlı haberlerle döneriz.bakalım bebeğim bugün cinsiyetini annesi ile babasına göstericekmi?

sağlıklı haberini alalım önce inş canımm..:1hug:
ama beklemekte o kadar zorki a.s
bizim kide bugun kesinleşecek inş.:Saruboceq: dr.um %90 erkek demişti bakalım bu dr.ne diyecek..CADIARZU.hayırlısı olsun bakalım :1hug::1hug:

canım masallah size :emir_bebek:
karnının küçülme olayını sordun mu:))

Karnın ınıp cıkma olayı bende de oldu bır kac kez. Ve su sonucu vardım. karın gazdan sıskınlıkten dolayı sısıyor sankı daha buyumus gıbı gozukuyor. ama dıkkat edıyorum gaz olmadıgında kendımı rahat hıssetttıgımde karnım kuculuyor, sıskınlıgım gıdıyor. bence onunla alakalı. karnımınızın sıslıgı sadece bebek degıl yarısı gaz vs. bence

tüm doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah...

ben de yarın gidiyorum allahın izniyle doktora............

çok heycanlıyım....................

kızımı bebeğimi canımı çok özledimmmmmm

canım senin gitmene de çok az kalmış
girip bilgi verirsin muhakkak yarın
3 lü test için kan vereceksin yarın dimi

çgülistan demet sağolun kızlar evet bebişim iyiydi çok şükür şimdi 3lü testin sonucunu bekliyorum inşallah temiz çıkar demet maaşallah kızına yaaa benimki 2 oldu bize ya sırtını dönüyor ya yüzüstü yatıyor

Hepinize günaydın anneler,hayırlı cumalar.Hepiniz iyisinizdir inş.Bizde bugün iyiyiz,artık iyiden iyiye hissediyorum bende kıpır kıpır sanki harika bi duygu

meleğim dün eşimin nöbet izni vardı sabahtan bir çıktık gölde kahvaltı yaptık oradan doktora oradan kuaföre geçtim sonra anneanne-babaanne ziyaretleri yaptık sonra eve zor attık kendimizikaydirigubbakcemile3
korku filmi almıştık gelirken birde geldik filme daldık ben hiç girmeye fırsat bulamadım o yüzden:sm_confused:

ay hadi yarın olsunda sende gör biran önce kızınıııı:1hug:

bende meleğimin melek öyküsünü öpüyorum koklayarakkkŞeniz

oh ne güzel ya.gölde kahvaltı filan.çok özendim valla.

canım senin gitmene de çok az kalmış
girip bilgi verirsin muhakkak yarın
3 lü test için kan vereceksin yarın dimi

az kaldı tatlım yaa zaman geçmiyor gerçekten bu sefer çok özledim kuzumu 10 gündür görmüyorum melek kızımı...
üçlüyü gel de konuşup karar veririz dedi doktorum2.li iyi çıktığı için aslıda çok ta mecburiyeti yok istersen yaparız.usg ye göre değerlendiririz 3 lü testi dedi telefonda konuştuğumuzda...
ayrıntılı usg ye gideceğim ama 20 haftalık olduğumda onunla ilgili de konuşçaz bakalım...hihoyyyt

merhaba arkadaşlar. bir şey soracaktım. ben pek sık giremiyorum siteye ama.
benim kasıklarımda son bir kaç gündür ağrılar oluyor. bugün sürekli ağrıyor, bir de bel ağrılarım başladı. benzer şikayetleri olanlar var mı. doktor randevuma bir hafta var. ama ben bugün ya da yarın gitmeyi düşünüyorum bu şikayetlerimden dolayı.

yarın 16 haftalık oluyorsunuz masallah bak yarın artık netleşir :))
mantıklı melekcim ilkin detaylı birşekilde baksın ultrasyonda sonra ikiniz karar verirsiniz .
ben yaptırmıyacağım tatlım 20. haftamda inş ayrıntılı ultrasyona girerim .

merhaba arkadaşlar. bir şey soracaktım. ben pek sık giremiyorum siteye ama.
benim kasıklarımda son bir kaç gündür ağrılar oluyor. bugün sürekli ağrıyor, bir de bel ağrılarım başladı. benzer şikayetleri olanlar var mı. doktor randevuma bir hafta var. ama ben bugün ya da yarın gitmeyi düşünüyorum bu şikayetlerimden dolayı.

dönem dönem hepimizde oluyor o ağrılar canım.endişe edicek birşey yok yok bence.ama sen rahatlamak istersen git görün tabi doktoruna

Back
X