• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ilsucuğum 20. Hafta derken 19+1 den beşlamış oluyor değil mi?
Bende doktorumu arayacğaım ne zaman geleyim dobler için diye,bakalım ne zaman çağıracak.

benim çok rahat geçiyordu. son bir kaç haftadır ağrılarım başladı. çalıştığım için pek dinlenemiyorum. hafta sonları da kursa gidiyorum. acaba kendime çok yüklendiğim için bebeğime zarar mı vermeye başladım diye düşünmeye başladım.

çgülistan demet sağolun kızlar evet bebişim iyiydi çok şükür şimdi 3lü testin sonucunu bekliyorum inşallah temiz çıkar demet maaşallah kızına yaaa benimki 2 oldu bize ya sırtını dönüyor ya yüzüstü yatıyor

canım sağlıklı ya yavrun önemli olan da o, cinsiyetini de inşallah testin sonuçları için gittiğinde öğrenirsin:1hug:

oh ne güzel ya.gölde kahvaltı filan.çok özendim valla.

canım valla arada değişiklik iyi oluyor dün de hava çok güzeldi baya iyi geldi....

kızlar en rahat uyku pozısyonu hangısı sızce?
bu arada okullar baslıyor cok gzl dınlenmıstım tansıyonumda normale donmustu :)
yıne 9-5ıncek sanırım bu tatıl boyunca hep 11-7ıdı :(endıselenıyorum yaza kadar devam edebılırmıyım dıye :(

Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar:1hug:

Doktora gidecek arkadaşlar iyi haberlerle dönerler inşallah...a.s.

kızlar en rahat uyku pozısyonu hangısı sızce?
bu arada okullar baslıyor cok gzl dınlenmıstım tansıyonumda normale donmustu :)
yıne 9-5ıncek sanırım bu tatıl boyunca hep 11-7ıdı :(endıselenıyorum yaza kadar devam edebılırmıyım dıye :(

Nazlıbahar,ben hep yan yatıyorum..Bir sağa bir sola..Bacaklarımın arasına da yastık yerleştirmeye başladım..

Bu arada Düzce bize yakın sayılır..Nereye gidiyorsun orada kontrole ?

cnm ozel hastane sıvrıkaya hastanesı
bızde her pazar boludayız ;)bu arada azbucuk bolulu sayılırım bende ;)
kıbrıscıklıyım

cnm ozel hastane sıvrıkaya hastanesı
bızde her pazar boludayız ;)bu arada azbucuk bolulu sayılırım bende ;)
kıbrıscıklıyım

Biliyorum ben o hastaneyi..Güzel bir hastane..2 erkek kadın doğumcusunu da tanıyorum..Dr.Zeki bey ve Dr.Muharrem bey ...yerimseniben

Ben Bolulu değilim,İzmirliyim..Eşimin işi gereği buradayız..a.s.

oo hoşgeldin canım
seni gündüzleri göremiyoruz artık
ama izinlisin şu sıralar bizden :)) sen iyice iyileş öyle ayaklan .

İlsu, bitanem evet baya zor atlattım..Bir de şu günlerde progesteronum arttı sanırım gündüz uykularım başladı..Geceleri çok zor uykuya dalıyorum..Sağa sola dönmekten..Geç kalkmaya başladım..Allahtan işi bıraktım..Hem evde hem dışarda..Eşim yapıyor yemekleri..Ben çok seyrek yapmaya başladım...Tam tembel teneke oldum açıkçası...Ama dr yorulmayacaksın dedi,napalım..Allahtan kilo almıyorum fazla..

Önümüzdeki çarşamba için ben de Muharrem beyden randevu aldım..Cumartesi istemiştim ama o gün icapçıymış....

hayırlı cumalar anneler
mutlu bir gün geçirin

benim göğüslerimin uçları felaket ağrıyor ne yapacağımıda bilimiyorum
böyle sorunu olan varmı

tatlım ben internetten baktım 18 ile 22. Haftalar arası ayrıntılı ultrasyon için idealmış

BUGÜN DOKTORUMA ULAŞMAYA ÇALIŞIYRUM.
ULAŞTIĞIM ZAMAN HANGİ DÜN DİYE SORCAĞIM.
FAKAT BANA AYIN 20. DE Mİ DEDİ.20. HAFTADA MI DEDİ.
HATIRLAYAMIYORUM DOBLER İÇİN:)))))) KAFA İŞTE .UNUTTUM .:)
2 DOĞUM VARMIŞ ,DOĞUMA GİRMİŞ BİR ÇIKSADA ULAŞSAM TABİ O ARDA HASTALAR BİRİKECEK ONALRA BAKACAK NE ZAMAN ULAŞABİLRSEM ARTIK.
BEBEĞİMİ GÖRMEK İSTİYORUM YOLDAN ETKİLENDİ Mİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM.ASLINDA BİR ŞEY OLMAZ DEDİ DOKTORUMUZ AMA ,İŞTE ANNELİK HİSSİ.
BİR GÖRSEM DE RAHATLASAM DEĞİL Mİ?
BEBEKLERİ BİR RAHAT BIRKAMADIK İÇERİDE ,HA BİRE GÖZETLEMEYE ÇALIŞIYORUZ.
BİR DE BENİM MİDEM VE GAZ PROBLEMİM ÇOK BEBEĞİM ÜST KAT KOMŞULARINDA RAHTSIZ OLUYOR KESİN DİYORUM:))))ÜSTÜNE BİR DE BİİZM MERAKIMIZ .:)-tatlicadiarzu-

slm kızlar üf işler çok yoğun yeni girebildim hayırlı cumalar .geçmişi pek okuyamadım ben bugün felaket bel ağrıları çekiyorum oturamıyorum yerimde gecede uyuyamadım sola yatsam bel ağrısı sağa yatsam kasılmalar oluyo sırt üstü imkanyok yatamıyorum zaten işkence olduya resmen.bu arada bnde 2.30 da doktora gidicem oğluşum baya büyümüştür.

Back
X