• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

145 gun 165 gun nedır kı dusunsenıze. bence cabucak gecıcek. ogrendıgımden berı 3 ay gectı su gıbı. ben cok sabırsızlanıyorum. ıns saglıkla gelırler. saglıklı dogarlar

merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallah :nazar: yandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.

Hoşgeldin nur,kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah ona keyfi yerinde demekki parmağını emdiğine göre :))

merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallah :nazar: yandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.

nur maşallah kuzucuğuna:nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallah :nazar: Yandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.

hadi gözün aydın nurcum
sağlıkcakla büyüsünler
evet ya bebekler 16. Haftadan itibaren parmaklarını emerlermiş ne tatlıdır kim bilir

Nurr gözünüz aydın maşallah kuzuna...
Onları görmek çoooook güzel ya çook eskiler douma kadar hiç göremezmiş bebeğini düşünsenize....
şimdi bizler çoook şanslıyız...
Eskilerin çocukluk fotoğrafı bile yokken bizim bebeklerimizin anne karnında bisürü fotoğrafı ve videosu var bu harika bişey

merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallah :nazar: Yandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.

gözünaydın canım.kuzucuğun sağlıcakla gelsin.

mrh.arkadaşlar
ne güzel ark. ya demek hareketleri hissetmeye başladınız ben de kendimi dinliyorum ama hissetmiyorum sanırım daha ama çok merak ediyorum nasıl bir duygu diye

geceleri hiç uyuyamıyorum ben ya o nedenlede bu saate ekadar uyuyorum.Birde sola dönüp yatıyorum gece uyanıyorum kalçalarım dahi ağrır vaziyette nasıl yatacağımı şaşırdım aradada sağa dönüp yatıyorum yastık kullanan arkadaşlar yastıkları bacaklarınızın arasınamı koyarak yatıyorsunuz faydalı oluyormu
birde benim göğüs başlarım yok denecek kadar minikti hamilelikten dolayı birazcık belirginleşti fakat kabuk kabuk olmuş sizce ne süreyim bir de göğüs arasında benim kırmızı kırmızı lekeler çıkmaya başladı artık pazartesi doktora gidince göstereceğim acaba kullandığım ilaçlardanmı [
B]kaynaklanıyor[/B]

Back
X