Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım 12. haftada bellı olmustu cıcek senın neden bellı degıl. gostermıyor mu
merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallahyandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.
merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallahyandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.
merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallahYandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.
Canım bende 12 haftalıkken gittim ama söylemedi doktorum,bi dahakine söylicem dedi.Şimdide 14 şubatı bekliyorum.Hem isim düşünücem zaten kararsızım hemde artık bişeyler almak istiyorum bende
merhaba kızlar doktora gittim geldim kızım çok iyiyimiş maşallahYandan poz verdi bize ya bide parmağını emiyodu çok tatlıydı 3 hafta sonraya detaylı ultrasona gün verdi 22 haftamda yani inşallah oda ii olur , umarım doktora giden diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler.
CANIM SEN HANGİ DOKTORA GİDİYORDUN UNUTTUM BEN:1rolleyes:
Hüzün yılı biz seninle aynı mı gidiyoruz :) 17 temmuz mu doğum tarihin canım ?
Doğumevinde melekcim meral sözer benim doktorum
kızlar dogum sonrası korse hakkında bılgınız var mı. ben almayı dusunuyorum. ozellıkle sezeryan sonrası ıcın cok ıyı oluyormus