• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

geçmiş olsun canım bilmiyodum bende hamilelik nedeniyle bütün tahliller yapıldı şükür temiz çıktı herşeyim geçen hafta hepsine tekrar baktırdım yine bir sorun yoktu inşallahta olmaz canım senin boyun varmış bendeki boyla bu kiloyla top gibi yuvarlanırımdelikafaduldendelikafadulden boyum 1,60 kilo 65 düşün yani balık gibi bişeyim-tatlicadiarzu-

Evet hayatım boyum var ama ben de fazla kilo alırsam çığ gibi olurum sanırım...kaydirigubbakcemile3

Düşünsenize bademi yürürken yerlere güm güm vuran kocaman bir vücudkaydirigubbakcemile3

canm bızde öyle dusunuyoruz ınankı mesguldu dıye ılgılenemedı ancak bole rahatlatıyorum kendımı :1no2:
yarın sabah erkenden gıdıcez ınsallah olumlu sonuçlarla dönerım
ılk bebegımı kaybettıgım ıcın cok evhamlıyım herseyden korkar oldum
bı turlu kendımı rahatlatamıyorum malesef
:çok üzgünüm:

canım biraz relax ol rahatla dışarı çık dolaş benim kafam bozuk olsun saatin kaçı olursa olsun dışarda dolaşmak iyi gelir yada bi flim koy izle kafanı dağıt bişeylerle meşgul ol kendini daha iyi hissedeceksin sonuçlar iyidir hiç merak etme canım ne olur istersen uyumaya çalış daha iyi olur dinlenirsin bebişinde üzlüyodur mutsuz bi çocuk olsun istemezsin dimi annesi hadi bakalım yarın seni daha pozitif görelim:teselli::teselli:a.s.

canım içini ferah tut hüzün yılı benimde ilk bebeğim 7,5 haftalıkken kaybettim ve bebek 10.haftaya gelene kadar evham yaptım ya bir şey olursa diye.ama boşuna verende allah alanda o ne isterse o olur.dr yoğun olduğu için bakamamıştır birde sonuç lab. uzman dr u tarafından onaylanıp sonra bizim dr umuza geliyor o arada bir akasaklık olmuştur.

Bademcim çok büyük badereler atlatmışsın. Troid konusu önemli tabiki. Kiloyu yerinde olsam hiç dert etmesdim. Sen, kızın ve oğlun sağlıklı olun gerisi bir şekilde hallolur.
Sağlıklı olsunlar da herşeye razıyım bitanem..Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar istemedim ben....:CüvCüv: :CüvCüv:
canım bende geceleri uyumakta işkence çekiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor..saatlerce uyuyamıyorum...

canım göbekler büyüyor birde eğer çok su içtiysem benden ağır oluyor karnım..

sorma badem benim belimde eskiden 60 dı şimdi hem memişler hem göbiş hemde belim kocaman oldu:))))

Benim memişler zaten küçük,şimdi hamilelik nedeniyle büyücekler diye seviniyorum,çaktırma..:utangac:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
sibelcim sendemi hissediyorsun ben uzanınca çok az hissedebiliyorum henüz inşallah kısa zamanda daha çok hissedicem oğlumu..sen nasılsın canım kızın nasıl?
göbişin çıktımı koysana resmini tatlım...

ilk defa bu akşam uykum geldi yemekten sonra bi şekerleme yapayım dedim tv karşısında baba kız bi uyutmadı beni biri tv karşısında biri pc karşısında deli ettiler uyku arasında bağrındım durdum susun sessiz olun toplasan 10 dakika anca uzandımkaydirigubbakcemile3:icecream:

canım çıktı göbek ayva göbekten biraz büyük şimdi ben hiç beceremem teknoloji özürlüyüm eşimde hastanede nöbeti vardı.kızm iyi çok şükür kendini hissettirince daha iyi oluyor.yarın akşam koyayım göbeğimi.öpüyorum nilaycım

Ben 62 kg ile hamile kaldım canım.Evde eşofmanlarla ölçüldüğümde 66,5 kilo geliyorum.Boyum 180.kollarım bacaklarım şiş değil,yüzüm de ince şimdilik..Ama ilerleyen aylarda kilom artacak sanırım..bir de ben tiroid rahatsızlığım olduğu için her gün sentetik tiroid hormonu alıyorum.3 haftada bir arttırıyoruz.hamileliğimin ilk ayı dengeleyememiştik ve 2 haftada 4 kilo almıştım..Şimdi 2 aydır kilo almadım çok şükür...14 yıl evvel tiroid kanseri teşhisiyle tüm tiroid bezim alındı..tiroidi yavaş çalışan kişilerin metabolizması da yavaşlıyor ve hızla kilo alnıyor...bu yönden baya zorluklar yaşadım...tüm anne adaylarının tiroid hormonlarını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum arkadaşlar...tiroid hormonun yetersizliği bebeklerde zeka gelişimine ve cüceliğe kadar uzanabiliyor...
bende hamilelikte baktırdım canım hepsi temiz çıktı Allaha şükür...
Sağlıklı olsunlar da herşeye razıyım bitanem..Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar istemedim ben....:CüvCüv: :CüvCüv:

Benim memişler zaten küçük,şimdi hamilelik nedeniyle büyücekler diye seviniyorum,çaktırma..:utangac:kaydirigubbakcemile3
benim memişlerde normalde 70 bedendi şimdiden 85 kullanmaya başladım süper bişey valla hep böle kalsalar keşkedelikafadulden
nilay canım nasıl gidiyo bebiş sende sezaryan olacaksın bende doktorum beni haziran 25 26 gibi alırız dedi hayırlısı inşallah..

benimkide 25 26 haziran gibi alırız dedi senin sat ne zamandı canım aynı zamanlarmı bizim benim 27 eylül..

Arkadaşlar bakın mikroenjeksiyona başlamadan önceki halim..Burada 60-62 arası gidip geliyordum..Hamileliğimin 6. ayında ve doğuma yakın zamanda tekrar bir fotoğraf koyacağım..Bademin geçirdiği metaformoz...kaydirigubbakcemile3

2 ay sonra yeni bir foto koyacağım...yani 6 aylık hamileliğimi..:utangac:

alıntı yapılmasın lütfen silicem çünkü...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım maşallah çok güzel ve çok zayısın ben evlendikten sonra 7 kilo aldım 62 oldum ve bir türlü inmedi kilom.

canım maşallah çok güzel ve çok zayısın ben evlendikten sonra 7 kilo aldım 62 oldum ve bir türlü inmedi kilom.

Sağol bitanem..Hepimiz tüm anne adayları çok güzel...Bebeklerimiz de hem sağlıklı hem de çok güzel olucaklar inşallah..Kaderleri güzel olsun yavrularımızın :nazar: :nazar:

canım çok şekersin maşallah bebişlerinde senin gibi güzel olacaklar kesin...:1hug:

Teşekkür ederim canım..Biraz tipim yaşımdan genç durur sırf bundan kurtulmak için saçımı röfle yaptırmıştım..ama şimdi arada dip boya yaptırıyorum..Şu an kumrala döndüm tekrar...:1rolleyes:

canım çıktı göbek ayva göbekten biraz büyük şimdi ben hiç beceremem teknoloji özürlüyüm eşimde hastanede nöbeti vardı.kızm iyi çok şükür kendini hissettirince daha iyi oluyor.yarın akşam koyayım göbeğimi.öpüyorum nilaycım
tamam sibelcim bende seni öpüyorum tatlım...
bende anlamıyorum bu teknolojik şeylerden eşim sağolsun yardımcı oluyor:)
benimkide 25 26 haziran gibi alırız dedi senin sat ne zamandı canım aynı zamanlarmı bizim benim 27 eylül..

benimde 27 eylül aynıyız:)[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5 aynıyız ne güzel..bizim bebişler 39. hafta geliyor o zaman inşallah..
20 haftamız kaldı...:lepi:

Teşekkür ederim canım..Biraz tipim yaşımdan genç durur sırf bundan kurtulmak için saçımı röfle yaptırmıştım..ama şimdi arada dip boya yaptırıyorum..Şu an kumrala döndüm tekrar...:1rolleyes:

canım ben güvenipte boya yapamıyorum önceden 2 ayda bir boyardım şimdi korkuyorum belkide doğumdan sonra hiç boya sürmem çünkü çok incewldi ve kellendimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz kendine gelsin saçlarımı kendi haline bırakmak istiyorum..kaydirigubbakcemile2

nilaydan alıntıdır:)

kaydirigubbakcemile5 aynıyız ne güzel..bizim bebişler 39. hafta geliyor o zaman inşallah..
20 haftamız kaldı...:lepi:[/QUOTE]

canım yolu yarıladık şükür bide allahtan yaza denk geliyo doyasıya tadını çıkartırız inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

kızlar buda benim hamile kalmadan önceki sıska vücudum:)))
ama doğumdan sonra inşallah yine böyle olucam..
alıntı yapmayın bende silicem...

Son düzenleme:
Back
X