• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melekcim ne güzel haberle döndün
masallah öyküye :nazar:
çok sevindim
seni çok merak etmiştim bi heyecanla girdim sayfaya
resimleri de çok güzel kafa yapısı falan çok düzgün güzel
tekrardan tebrikler

ipeğimu tebrikler canım gönlündeki olmuş star dust evet canım yaa çok nazlı benim bebeğim göstermiyor kendini pazartesi gidince belki yine koyar ultrasona ama bilmiyorum yinede

hüzünyılı çok sevindim canım sorun olmamasına benimde 3lü sonuçlarım gelnmiş ama tlfda sölemediler pazartesi dr yapacaktıur değerlendirmeyi dediler oradaki ilgili drda izmire gitmiş sabır artık pazartesiyi bekliyeceğiz

herkeze iyi hafta sonları :teytey::teytey:

dün geç geldiğimizden giremedim inş herkez iyidir :1hug:

dun dr.dan çook güzel haberlele geldikkkkkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bebişim çook şükür çok sağlıklıymış ve korkulacak bişey olmadığını söyledi :Saruboceq::Saruboceq:
her yerini ayrı ayrı inceledi bi sorun yokmuş :dance:
Rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::nazar:

veeee bebişim kesin erkek delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

maşallah oğluna canım inşallah hep güzel haberler alıcaz böylee...:nazar:

Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.

:nazar:maşallah cnm kızına. demekki yanılabiliyorlar sağlıklı olsunlarda :Saruboceq:

selam kızlar guzel haberlerle donen annelerımızı tebrık ederıma.s.
cok sukur sonuclarımız temız cıkmıs:Saruboceq::nazar:
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
sımdı cıkıyorum esımın teyzesıne gıdıcez öpüyorum hepınızı
Şeniz

hüzünyılı boşuna stres yaptın kuzum. maşallah bebeğine eminim çok rahatlamışsındır.. :))))

selam herkese bende temmuzda anne olcam Allah kısmet ederse.minişimin hareketlerini yeni hissediyorum.süpermiş.yasamak isteyen herkese ALLAH nasip etsin.temmuz gelmez artık bana:)çok merak ediyorum..:CüvCüv:

hoşgeldin aramıza...

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kızım benim kocaman olmuş kızlar maşallah çok tatlıydı tan 40 dk sürdü muaynemiz...ellerine midesine böbreklerine suyuna beyin içi ve gelişimine ayaklarına omurgasına ayrıntılı bi şekilde baktı çoooook süper maşallahı var öykü hanımın manken olacak galiba dedi.............,
3 lü teste gerek görmedi ,,,
20-22 haftada istersen ayrıntılı usg ye girersin başka merkeze yollucam dedi..gerçi doktorumunda 4 d de baktı zaten her hafta 3 ve 4 boyutluda bakıyo bebek odasına falan baktık çıkışta geciktim o yüzden........

ayyy çok heycanlıyım yaa

143 g olmuş miniğim pamuğum....

bu arada 53 le başlamıştım bu gün 54 çıktım doktorum süpersinnn dedi...

şimdi kızımın resimlerini ekliyeyim
dayanamadımyine bebişkoma eşya ve battaniye aldımama onları başka zaman eklerim biz şimdi dışarı çıkacağız yine üzerimi değiştirmeye geldim çıkçaz şimdi:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

ohh be sonunda geldin walla heyecanla seni bekliyordum. girip bakıp çıkıyordum çok da vaktim olmadı yazamadım işler yoğun bizdede. maşallah cnm kızına ne güzel büyüyorlar...:nazar:

ipeğimu tebrikler canım gönlündeki olmuş star dust evet canım yaa çok nazlı benim bebeğim göstermiyor kendini pazartesi gidince belki yine koyar ultrasona ama bilmiyorum yinede

derincim seninkide bu haftaya kadar göstermediğine göre kız olabilir hani öyle derler ya inşallah en kısa zamanda öğrenirsin cnm...

İpekcim senin cinsiyet yine değişmiş kızın olacakmış tebrikler
sağlıklı olsunlarda gerisi boş

[/B]melekcım masallah kızına.:nazar:
kocaman olmus.doktorunun ultrasonu ne guselmıs canım cok net cıkmıs melegın.

huzun yılı sonuclarının ıyı cıkmasına cok sevındım tatlım.:1hug:
gozun aydın olsun.

hüzünyılı çok sevindim canım sorun olmamasına benimde 3lü sonuçlarım gelnmiş ama tlfda sölemediler pazartesi dr yapacaktıur değerlendirmeyi dediler oradaki ilgili drda izmire gitmiş sabır artık pazartesiyi bekliyeceğiz

eyetkiner kullanıcısından alıntı
hüzünyılı boşuna stres yaptın kuzum. maşallah bebeğine eminim çok rahatlamışsındır.. :))))

İLSU_ Hüzün Yılı bak ben sana demiştim sorun yoktur diyee boşuna üzüldün canım

Rosem.

huzun yılı sonuclarının ıyı cıkmasına cok sevındım tatlım.
gozun aydın olsun.

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım cok sagolun:1hug::nazar:

canım 7 kg evet biras fazla :))) yemek yiyiptemi alıyorsun peki ?
bende 19. haftamda 8 kilo aldım ama yemeden alıyorum yürüyüşte yapıyorum ama nasıl alıyorum anlamadım..

birazmı bence bayağı fazla be canım.napcaz bilmem.4,5 ayda 7 kilo aldıysam.son aylarda naparım.alında normal yemek yiyorum.öyle abur cubur filan yemiyorum.ekmeği kesicem.kepek ekmeği yiyicem artık.açıktkçada meyve ile idare edicem
ben kepek ekmeği yiyorum canım ama eğer kilo alıyorsan oda pek fark etmiyor bende etmedi...
bence çok kaptırma canım.banada herkez kız diyordu.bende kız çok istiyordum.şu an biraz hayal kırıklığı var.
yapma canım hayal kırıklığı falan deme alınır oğlun bak sonra..
net te okudum şimdi...............
16 haftaya kadar 2,5-5 kilo arası alınmalıdır yazıyor
iyi o zaman bende 19. haftada 8 kilo aldım:utangac:
Sağol canım. Bu sene kız senesi galiba.
yok canım daha çok erkek senesi bence genelde daha çok erkek var..
ayy kızım benim kocaman olmuş kızlar maşallah çok tatlıydı tan 40 dk sürdü muaynemiz...ellerine midesine böbreklerine suyuna beyin içi ve gelişimine ayaklarına omurgasına ayrıntılı bi şekilde baktı çoooook süper maşallahı var öykü hanımın manken olacak galiba dedi.............,
20-22 haftada istersen ayrıntılı usg ye girersin başka merkeze yollucam dedi..gerçi doktorumunda 4 d de baktı zaten her hafta 3 ve 4 boyutluda bakıyo bebek odasına falan baktık çıkışta geciktim o yüzden........

ayyy çok heycanlıyım yaa

dayanamadımyine bebişkoma eşya ve battaniye aldımama onları başka zaman eklerim biz şimdi dışarı çıkacağız yine üzerimi değiştirmeye geldim çıkçaz şimdi:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

maşallah kızına melekcim kocaman olmuş:lepi:hihoyyyt
sağ sağlim kucağına almada nasip olsun tatlım

resim729qz0.jpg

w640.png

ay çok tatlıııııııı :nazar:
şunun ağzına burnuna baaak :asigim:

hem sağlıklı haberlerle dönmene hem de bebişinin cinsiyetinin kesinleşmesine çok sevindim canım hihoyyyt
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:
aminnnn canımmm:1hug:
Rabbim hepimize o güzel günleri yaşamayı nasip eder inşa.s.a.s.

Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.
gözün aydın canımmm:1hug:
Rabbim nazarlardan korusun nazlı kıznı yerimsenibena.s.

acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
Şeniz
çok şükür canım bişeycikler yokmuş a.s.
inş hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz hihoyyythihoyyyt

selam herkese bende temmuzda anne olcam Allah kısmet ederse.minişimin hareketlerini yeni hissediyorum.süpermiş.yasamak isteyen herkese ALLAH nasip etsin.temmuz gelmez artık bana:)çok merak ediyorum..:CüvCüv:
hoşgeldin canım :teytey:
Rabbim kızını da nazarlardan korususun canımm a.s.

ayyy çok heycanlıyım yaa

maşallah kızına canımm :nazar:
şimdiden çook güzel olacağı belli yerimsenibenRabbim nazarlardan korusun canımmkaydirigubbakcemile5

maşallah oğluna canım inşallah hep güzel haberler alıcaz böylee...:nazar:

inş teyzesiiiii :dance::dance:

ayyy çok heycanlıyım yaa

canım iyi haberler aldığına çok sevindim. öykünün fotolarıda bir harika canım.

Şeniz

sonuçların temiz olmasına sevindim. gerçi tahmin etmiştik böyle olduğunu neyse canım rahatlamışsındır şimdi...

valla çok ilginç canım. hayırlısı olsun.. sağlıkla doğsunlar canım inşallah.....:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkeze iyi hafta sonları :teytey::teytey:

dün geç geldiğimizden giremedim inş herkez iyidir :1hug:

dun dr.dan çook güzel haberlele geldikkkkkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bebişim çook şükür çok sağlıklıymış ve korkulacak bişey olmadığını söyledi :Saruboceq::Saruboceq:
her yerini ayrı ayrı inceledi bi sorun yokmuş :dance:
Rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::nazar:

veeee bebişim kesin erkek delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

oh oh bugün ne güzel haberlerle dönmüşsünüz. valla bende bebişimi çok merak ediyorum. ve çoook özledim.

evet eyetkiner canım göstermediği için kız olabilir diolar ama hayırlısı artık ama herkez öldü meraktan artık

tabii ki hayırlısı olsun cnm. ama hemen hemen aynıyız senle aramızda 1 gün var. ben öğreneli 3 hafta oldu merak etmekte çok haklısınız cnm

maşallah oğluşuna canım ..allah nazardan saklasın tabiii HEPİMİZİNKİNİ:) çok tatlı çıkmış yaaaa...
aminnn canım:1hug:
Rabbim tüm bebişleri korusun hihoyyythihoyyyt

cgülistan maşallah canım oğluşuna çok tatlı :)))
:emir_bebek::emir_bebek::asigim:
gülistancım nasıl tatlı poz vermiş öyle yaaaa :nazar:

yerim ben o tatlı duruşunu :emir_bebek::emir_bebek::asigim:
Rabbim hepimizin beişlerini nazarlardan korusun inş canımmm:1hug::1hug:

Son düzenleme:
huzun yili testlerini temiz cikmasina cok sevindim.. allahim ins saglikla kucagina almayi da nasip etsin.

beyazmelekcim kizin ne kadar da tatli ole masallahh... cok net cikmis. kilona da masallah bu arada ben 3 kilo aldim 16. haftamdayimm. yuruyuslere basladim.

Back
X