Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Selsin ve Stardustcımm... Aslen ben bilas cinsiyet konusunda baskı yaptım sanırım doktoruma o degisebilecegini solemisti. Hic sartlamıcaktım heyecan yapmıcaktım. Değişen cinsiyet degil sadece bebegin durusu gelişimi ve ultrason teknolojisiyle alakalı dedi. Detay usg de kesinleşmiş olur dedi. Bende bilas asırı tepki verdim sanırım cok üzüldüm, fazla bisi demedi bu konu uzerine. Kendi basma gelmese hayatta inanmazdım. Tamda alısveris yapıyım derken yine alısverisim baska bi zamana kaldı.:1no2:
çapada oturuyorum.
Herkese günaydın kıslar ben gittim geldim sonunda... Geçmişi okuyamadım 150 sayfa olmus fisfisfis Umarım kötü birşey olmamıstır herşey yolunda gitmiştir. Dün ayagımın tozuyla doktoruma gittim bebişimin omurgası cok güzel olusmus ve net bir sekilde gözüküyomus onun icin 3 lü test yapmadık. Mart ayında detay Usg yapcakmısız.
Ama asıl bomba su ana dek %70 erkek olan bebişim kız olabilirmis... Yane anlıcaınız degismiş. İlk duydugumda cok üzüldüm sonrada cok utandım kendimden saglıklı olsun da kız yada erkek fark etmez dedim ama anlıcaınız benim bebişimin cinsiyeti mart ayına kadar muallakta kaldı senağlama
erkek bebeklerde yanılma oranı daha yüksekmiş kızlar.............
ılk 12-13 hafta kız bebek ve erkek bebek cinsiyet organları birbirine çok benziyormuş...doktorum bana çok detaylı anlattı bunları...
Hatta sen normal usg ye girseydin bu haftalarda bi çok bu konuda kendini geliştirmemiş doktor erkek derdi bu bebeğe dedi........
Ve nitekimde gittiğim başka bi doktor bebeğime erkeğe benziyor demişti...ama ben inanmadım tabi...
Her iki bebektede çıkıntı var bunların açısı önemli dedi.erkek bebeklerde daha geniş açılıymış o çıkıntı kız bebeklerde daha dar açılıymış.....
14.haftadan sonra o çıkıntılar kız bebeklerde küçülüyor erkek bebeklerde uzamaya başlıyor dedi...