• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben de çıkayım , kaldığım yerden kahvaltımı yapmaya çalışayım benneyaptımki sonra da biraz uyurum , bugün erken kalktım mirmirmirmir

Teşekkür ederim Selsin ve Stardustcımm... Aslen ben bilas cinsiyet konusunda baskı yaptım sanırım doktoruma o degisebilecegini solemisti. Hic sartlamıcaktım heyecan yapmıcaktım. Değişen cinsiyet degil sadece bebegin durusu gelişimi ve ultrason teknolojisiyle alakalı dedi. Detay usg de kesinleşmiş olur dedi. Bende bilas asırı tepki verdim sanırım cok üzüldüm, fazla bisi demedi bu konu uzerine. Kendi basma gelmese hayatta inanmazdım. Tamda alısveris yapıyım derken yine alısverisim baska bi zamana kaldı.:1no2:

Teşekkür ederim Selsin ve Stardustcımm... Aslen ben bilas cinsiyet konusunda baskı yaptım sanırım doktoruma o degisebilecegini solemisti. Hic sartlamıcaktım heyecan yapmıcaktım. Değişen cinsiyet degil sadece bebegin durusu gelişimi ve ultrason teknolojisiyle alakalı dedi. Detay usg de kesinleşmiş olur dedi. Bende bilas asırı tepki verdim sanırım cok üzüldüm, fazla bisi demedi bu konu uzerine. Kendi basma gelmese hayatta inanmazdım. Tamda alısveris yapıyım derken yine alısverisim baska bi zamana kaldı.:1no2:

olsun be canım.bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o.bende cuma günü öğrendim cinsiyetini.doktorum bana hiç söylememişti.cuma söyledi.%98 dedi.erkek.herkes bana kız filan diyordu.bende öyle istiyordum.erkek dediğinde biraz hayal kırıklığına uğradım.ama şimdi salakmıyım neyim diyorum bebeğim sağlıklı önemli olanda o.zaten ilk bebeğimiz kız erkek ne fark eder.şimdi oğluşuma alıştım.

günaydın kızlar hoşgeldin zuzumm bebeğinin iyi olmasına çok sevindim cinsiyet içinde sıkma canını rabbim başka dert vermesin şurda marta ne kaldı annesi yerimseniben

günaydın kızlar maşallah herkes iyi zuzuum bebişin iyi ya boş ver canım üzülme sağlıklı sonuçta bebişin senle daha bundan iyisi ne olabilir tatlım bi çoğumuz bu hayal kırıklığını yaşıyoruz ama geçici helede bebişlerimizi kucaklarımıza aldıktan sonra böyle bi şey kalmıcak içimizde huzurlu olucak hamilelikle hormanlar arttı bize iyice stres yapıyo..:teselli:

zuzum anlıyorum seni..............
Bana da şimdi gitsem ve doktorum aaa erkekmiş derse....ne yalan atayım çok üzülürüm hatta ağlarım................
Ama tabiki önemli olan sağlıkları...değişen cinsiyeti değilde sağlıkları olsaydı napardık düşünsenize...............
Allah korusun meleklerimizi.
Inşallah gönlündeki olur....
Detaylıda kesinleşir tatlım

Teşekkür ederim kızlar... İşte ilk bebek heyecanı diyorum ben kendimce, ama olsun dediginiz gibi hepimizin bebekleri saglıkla dogsunda gerisi hiç mi hiç onemli diil küçük hanımlar ve beyler için o kadar güzel kıyafetler baktım ki dün benim bile bebek olasım geldi. Hem bebeklerimiz bizden cok co daha sanslılar bi sürü imkan ve olanakla dünyaya gelcekler, en güzeli bu işte...

çapada oturuyorum.

Şişli'de bir tanıdığım iyi bir dr var. Ama sana uzak olur sanırım. Benim dr'um Bahçelievler'de. O da iyidir. Her ikisinin de muayene ücreti 100 TL. Özel sağlık sigortan varsa fazla bir ücret ödemezsin ama ssk ise hastaneye gitmeni öneririm. Bildiğim kadarıyla benin dr Haznedar Hospitalium'da da çalışıyor canım. Şişli'de olan da Kadıoğlu Hast.'ne de gidiyor. Dİğer hastaneleri maalesef bilmiyorum.

Herkese günaydın kıslar ben gittim geldim sonunda... Geçmişi okuyamadım 150 sayfa olmus fisfisfis Umarım kötü birşey olmamıstır herşey yolunda gitmiştir. Dün ayagımın tozuyla doktoruma gittim bebişimin omurgası cok güzel olusmus ve net bir sekilde gözüküyomus onun icin 3 lü test yapmadık. Mart ayında detay Usg yapcakmısız.

Ama asıl bomba su ana dek %70 erkek olan bebişim kız olabilirmis... Yane anlıcaınız degismiş. İlk duydugumda cok üzüldüm sonrada cok utandım kendimden saglıklı olsun da kız yada erkek fark etmez dedim ama anlıcaınız benim bebişimin cinsiyeti mart ayına kadar muallakta kaldı senağlama

günaydın bütün güzel annelere kahvaltımıda yaptım keyfim yerinde valla .
ya zuzuuum sen sakın üzülme heleki bu konularda tamam biraz fazla hayal kurup kendimizi alıştırıyoruz değişincede hayalkırıklığı oluyo .sağlıklıya canım buda yeter negüzel prensesin geliyo bıcır bıcır.hem renkli renkli gidireceksin oğlan olunca pek süslenmiyoa.s:CüvCüv:.

erkek bebeklerde yanılma oranı daha yüksekmiş kızlar.............
Ilk 12-13 hafta kız bebek ve erkek bebek cinsiyet organları birbirine çok benziyormuş...doktorum bana çok detaylı anlattı bunları...
Hatta sen normal usg ye girseydin bu haftalarda bi çok bu konuda kendini geliştirmemiş doktor erkek derdi bu bebeğe dedi........
Ve nitekimde gittiğim başka bi doktor bebeğime erkeğe benziyor demişti...ama ben inanmadım tabi...
Her iki bebektede çıkıntı var bunların açısı önemli dedi.erkek bebeklerde daha geniş açılıymış o çıkıntı kız bebeklerde daha dar açılıymış.....
14.haftadan sonra o çıkıntılar kız bebeklerde küçülüyor erkek bebeklerde uzamaya başlıyor dedi...

Kıslar günaydın Zuzum hoşgeldin sende de cinsiyet değişikliği olabilir demek işte bu hep 16. haftadan önce öğrenenlerde oldu genellikle doktorların söylememesi normalmiş demekki karıştırma sık oluyomuş görüldüğüne göre sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil sağlıkla gelsinler kuzucuklarımız :emir_bebek::ecrin_bebek:

yani bacak arasında küçük bi çıkıntı gören biçok doktor bebeğe erkek deyip çıkıyor işin içinden...ee bebek büğüdükçe de o çıkıntı eğer kızsa kayboluyor ve aa kızmış diyorlar sonra da............

günaydın kızlar geçmişi okudumda biraz ismini tekrarlamıyim ...k...... muhabbeti almış cokacimcoookcokacimcoookdiyo benimde canım çekti bugün öğlen yapıcam valla

erkek bebeklerde yanılma oranı daha yüksekmiş kızlar.............
ılk 12-13 hafta kız bebek ve erkek bebek cinsiyet organları birbirine çok benziyormuş...doktorum bana çok detaylı anlattı bunları...
Hatta sen normal usg ye girseydin bu haftalarda bi çok bu konuda kendini geliştirmemiş doktor erkek derdi bu bebeğe dedi........
Ve nitekimde gittiğim başka bi doktor bebeğime erkeğe benziyor demişti...ama ben inanmadım tabi...
Her iki bebektede çıkıntı var bunların açısı önemli dedi.erkek bebeklerde daha geniş açılıymış o çıkıntı kız bebeklerde daha dar açılıymış.....
14.haftadan sonra o çıkıntılar kız bebeklerde küçülüyor erkek bebeklerde uzamaya başlıyor dedi...

günaydın fıstıklar

canım ikili test için gittiğim dr da aynısını söyledi bana .senin dr unun dediklerini yani :))

zuzummm hiç üzülme bende ilk başlarda eşim erkek istiyo bebeğim kız diye üzülmüştüm ama inan hiç değmezmiş şimdi nasıl pişmanım öyle düşündüğüme hiç farketmiyomuş hepsi bizim parçamızmış sağlıkları yetermiş onların .

zuzum zaten ilk bebişin seninde kız erkek ne farkeder ki sadece sen dr un erkek dediği için kaptırmıştın kendini oğluna ondan üzülmüşsündür .sağlıklı olsunlarda gerisi boş

Back
X