Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dün verdim kan.sonuçları cmrtsi alacam.ama onu yaptırma sebebim dr.her hastadan bütün testleri istiyor.ve ikli testten farklı bi şeye daha bakılıyo.onun değerine baktırmak için yaptıracam canım..canım peki sen üçlü test yaptırdınmı o nasıl çıktı
canım ben özele gittim 275 verdimkızlar ayrıntılı ugs için nekadar istediler sizden
para varmeyen varmı
maşallah paşana canımmmKızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..
SIZE]735]yarın dr a gidicem Hürremcim ne bilim korktum .kızlar benim su gibi akıntım geliyor korkuyorum önceden de olmuştu ama önemsememiştim .bebeğin suyu mu acaba![]()
su gibi renksiz
kızlar 20 . haftamı tamamladımhihoyyyt
yolu yarıladım kaldı 20 hafta
ben 17 haftayken ayrınyılı usgye girmiştim
24 haftamda yine gireceğim
benim gibi 2 kere girecek olan varmı
kızlar çok üzüldüm yaaaasenağlama arkadaşım 12 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştı 10 gün önce dün akşam bebeklerini kaybetmiş karın ağrısıyla dra gitmiş gaz sancısı deyip yollamışlar eşide hemen ege üniversitesine götürüyor burdaki drlara güvenmiyor kız meğer iç kanama geçiriyormuş bebekler zehirliyormuş 4 ünitekan vermişler ölümden dönmüş kendisi ahşap boyama öğretmeni dün okula gitmiş yatıp dinlenmesi gerekirken yüce allah inşallah yine verir allah bütün olmayanlara versin inşallah:saruboceq:
kızlar çok üzüldüm yaaaasenağlama arkadaşım 12 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştı 10 gün önce dün akşam bebeklerini kaybetmiş karın ağrısıyla dra gitmiş gaz sancısı deyip yollamışlar eşide hemen ege üniversitesine götürüyor burdaki drlara güvenmiyor kız meğer iç kanama geçiriyormuş bebekler zehirliyormuş 4 ünitekan vermişler ölümden dönmüş kendisi ahşap boyama öğretmeni dün okula gitmiş yatıp dinlenmesi gerekirken yüce allah inşallah yine verir allah bütün olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:
kızlar selam..medipolde doğum fotografçısı var mı, bilen var mı ? Ya ayrıca benim karnım sanki büyümüyor gibi geliyor bana.19.haftayı doldurdum ama sanki aynı göbeğim..benim gb aynı haftada olupta aynı seyi yasayan var mı?
kızlar selam..medipolde doğum fotografçısı var mı, bilen var mı ? Ya ayrıca benim karnım sanki büyümüyor gibi geliyor bana.19.haftayı doldurdum ama sanki aynı göbeğim..benim gb aynı haftada olupta aynı seyi yasayan var mı?
ben seninle aynı hafta değilim ama.geçen hafta banada öyle geliyordu.sanki küçülmüş gibi.boşuna kuruntu yapıyoruz.