• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.

bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.

Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?

canimm hosgeldinn.. cok sevindim eksikliginiz hissediliyodu. ins badem de doner en kisa zamanda aramizaahihoyyyt

Bu arada son muayenede dr bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Bazen ama onun olup olmadığına da emin değilim. Bazen 2 gün birşey hissetmediğim oluyor dedim. Olabilir dedi. Bir gelip bir gidermiş. Şimdi düzenli hissetmememiz normalmiş yani.
Bugün hiç kıpırdamadı neredeyse. Biraz önce birşey içtim ( hepimiz hamile olduğumuzdan söylemiyorum ne olduğunu ) şimdi durmak bilmiyor.
canım ne içtiğini özelden yaz bende hiç:1closedeyes: hissetmiyorum 16+1 günlük oldu başlaması lazım haftaya kontrole gideceğim.

[/B]
Bu arada son muayenede dr bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Bazen ama onun olup olmadığına da emin değilim. Bazen 2 gün birşey hissetmediğim oluyor dedim. Olabilir dedi. Bir gelip bir gidermiş. Şimdi düzenli hissetmememiz normalmiş yani.
Bugün hiç kıpırdamadı neredeyse. Biraz önce birşey içtim ( hepimiz hamile olduğumuzdan söylemiyorum ne olduğunu ) şimdi durmak bilmiyor.

canım bende merak ettım ne ıcıyorsun :utangac:

Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.

bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.

Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?

canım özlemişim seni hoş geldin çok sevindim tekrar aramızdasın bizi bırakma aman canım öptüm hemde kocamanŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.:nazar:

bende diyorumki kibele nerede merak etmiştim hoşgeldin canım

canimm hosgeldinn.. cok sevindim eksikliginiz hissediliyodu. ins badem de doner en kisa zamanda aramizaahihoyyyt

canım özlemişim seni hoş geldin çok sevindim tekrar aramızdasın bizi bırakma aman canım öptüm hemde kocamanŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.:nazar:

cok tesekkur ederim ben de sizi cok ozlemistim.Her ne kadar ya iyi oldu aslinda ders calisirim biraz zamanim gitmez vs desem de ister istemez insan sikilinca girmek istiyor, banlanmak bir yana insan arkadaslarima ne oldu diye merak ediyor bir de nasil haber ulastiracam diye merak ediyor..yani simdi cinsiyetini ogrenince 2 hafta sonra ben yupppiii diye yazip kiminle paylasacam.

benim bilg otomatik baglandigi icin zaten acilmiyor. tum sifre bilgilerini silsem bile acilmiyor. bir de zaten IP adresinden dolayi giremiyorsun yeni uyelik vs de alamiyorsun.

canımmmmmmmm benim bebeğimde aynı düşüncelerde annesi onu kucağına almadan bu end,şelerden kurtulamayacak. ama canım sağlığımızla oynuyoruz böyle yaparak ama artık bizler anne sayılırız bizbu stresle hasta olursak bebeğimize kim bakacak canım ilerde daha büyük hastalıklar gelebilir başımıza allah korusun sana niye bu kadar üzüyorsun kendini diyemeyeceğim bende olsam aynen delirirdim dün delirdiğim gibi bitanem herşey olacağına varır ikimiz içinde herkez içinde allah yazmışsa biz ne kadar yırtsakkendimizi nafilesende bende neler yaşamışız daha önce niye bu güzel olayı yaşamadık allah istemedi değilmi inşallah yüce allahım bizede bu duyguyu nasip etti inşallah sağa salim kucağımıza alacağız yavrularımızıŞeniza.s.

haklısın canım , herşey olacağına varır , dr. da dedi " sen burada kendini paralıyorsun , belki bi şey çıkmayacak ya da ne olacaksa ultrasona bakalım bir .. hiç bir hamileliğin garantisi yok 9 ay diye vs.vs..." ama o an hiç bir şeyi duymuyor insan hakkaten ve bir an önce utrasonda görmek istiyor bebeğini ..
şimdi gülüyorum aklıma geldikçe özelikle dr. la muhabbetim aklıma geldikçe , ama .. neyse , geldi geçti ..
öpüyoruz seni derin teyzemisssssssssssssssss Şeniz

Stardust okuduklarıma inanamadım. Sen ve bu kadar panik. Ah bu dr'lar. Durduk yere içine kurt atmış sen de büyütmüşsün fena halde. Çok kızdım sana. İşlerim yoğun olduğundan bu anları kaçırmışım. Geçmiş olsun. Bir daha bu kadarcık lafla bebiş hakkında kötü senaryolar çizme lütfen. O kocaman adam oldu. İki öksürüğe pabuç bırakmaz annesi. Hele senin bebişin hiiiççç bırakmaz.

yaaa ya , duy da inanma :1shok:
anacım dr.um , o serin kanlı adam , önemli bir şey bu ve antibiyotik alman lazım deyince ve bu öksürük durumu neredeyse cumadan beri devam ettiği için korktum , kim bilir cumadan beri ne oldu diyerek verdim gazı kendime verdim gazı , soluğu zor aldım dr.un birinde kaydirigubbakcemile4
akşam yemekte eşime anlattım da dr.la aramızda geçen diyaloğu güldük bayaa kaydirigubbakcemile3
ama hakkaten çok fena bir ruh haliydi , Allah bir daha yaşatmasın , ne bana ne de kimseye :Saruboceq:

sıla canım hayırdır senindemi uykun kaçtı erkencisin yoksa çalışıyomuydun sen:)

canim ben ozbekistandayim ya 3 saat fark var aramizdaa bizde saat 10 a geliyo. ben normal uykumu aldim kalktim yani.. ins seninki de bi probleme bagli uykusuzluk diildir canimm.. az sora doktora gidicem ins cinsiyetini ogrenebilirim. dua et benim icin. birazdan kaparim cevaini okuyamasam daa gelince yazarim cnm. optumm kocaman

canim ben ozbekistandayim ya 3 saat fark var aramizdaa bizde saat 10 a geliyo. ben normal uykumu aldim kalktim yani.. ins seninki de bi probleme bagli uykusuzluk diildir canimm.. az sora doktora gidicem ins cinsiyetini ogrenebilirim. dua et benim icin. birazdan kaparim cevaini okuyamasam daa gelince yazarim cnm. optumm kocaman

canım ben senin orda olduğunu bilmiyodumfisfisfis ne güzel ya burda hava daha yeni aydınlanıyo inşallah g
zle haberlerle gelirsin canım duaa etmezmiyim bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyom canım bide senden rica etsem doktoruna hamilelikte arı sütü içilebilirmi diye bi sorarmısın:) ya benim alerjim var gecenin bi yarısı tutuyo hapşırıkla uyanıyorum yatağın içinden:çok üzgünüm: dahada kendimi alamıyorum böyle kendime gelmem 1 saati buluyo ne yapcağımı şaşırdım şimdi nette okudumda arı sütü ahamişlerde kullanılabilir diyo alerjik olanlarada iyi gelirmiş sen vaktin olursa bi sorsan sevinirim doktoruna öpüyorum canım :1hug:

herkeze günaydınnn,,,,,
ben bu gün öğlene kadar pek giremeyebilirim....
Bu gün ödeme günüm ve öğlene kadar yoğumun ama en geç 12 gibi girerim..........

Ilsucum doktora gidecek..onu heycanla bekliyorum allah yardımcın olsun tatlım iyi haberlerle gel inşallah...

Kibele hoşgeldin canım....iyi ki döndünn gerçekten çok dikkat etmek gerekir bazı kurallara işte o yüzden hep söylüyorum site adresi vermeyin açıktan diye...

Badem de gelmedi daha umarım en kısa sürede o da döner...

Rozem uzun zamandır yazmıyor arada giriyor ama yazmadan çıkıyor...iyidir umarım...

Kızlar günaydın. Benim canım sıkkın biraz dün akşam marketteyken kızım sepetin önünde aniden durunca sepet karnıma geçti canım yandı baya çok korktum bebişe bişey olmamıştır dimi? Gerçi sonra hareketini hissettim 1-2 kere ama yinede tedirginim halaa

Kızlar günaydın. Benim canım sıkkın biraz dün akşam marketteyken kızım sepetin önünde aniden durunca sepet karnıma geçti canım yandı baya çok korktum bebişe bişey olmamıştır dimi? Gerçi sonra hareketini hissettim 1-2 kere ama yinede tedirginim halaa

olmaz canım merak etme.kendini tedirgin etme.bir site okumuştum.öyle çarpmalarda filan anneler tedirgin olur.ama onlar korumalı diye.bebeğide tedirgin etme annesi.

herkese günaydın...

bugün yataktan kalkak istemedim walla çok uykum vardı hala var çok uykucu bi oğlum mu olacak ne:))))

ilsu cnm güzell haberlerle gel..

Back
X