Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben seni ekledim ama kabul etmen gerekiyo sanırım
İlsucum hadi gozun aydin canim! kiz denilenler gercekten de degismedi hic galiba. allah saglikla tamamina erdirsin insallah.
İlk bebekte cinsiyet ne zaman belli olur kızlar:)
Benim bu güne kadar belli olmadı, aslında hep tehlike olunca aklımıza cinsiyet sormak gelmedi![]()
İlk bebekte cinsiyet ne zaman belli olur kızlar:)
Benim bu güne kadar belli olmadı, aslında hep tehlike olunca aklımıza cinsiyet sormak gelmedi![]()
canım 16. haftadan sonra gösterirse bakıyorlar
kızlar ben hiç iyi değilim bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum sürekli ağlıyorum az önce drumu aradım hayır korkulacak bişli yok o sonuçlardadiyor ama ben acaba ağladığım için söylemiypormu diyorum
canım benim de ilk bebeğim.. allah kısmet ederse bi oğlum olacak.. ben 14. haftamda öğrendim meleğimin bi erkek olduğunu ....
kızlar ben hiç iyi değilim bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum sürekli ağlıyorum az önce drumu aradım hayır korkulacak bişli yok o sonuçlardadiyor ama ben acaba ağladığım için söylemiypormu diyorum
Bizim annelerin dediğini doğruluyorsun:) Erkek bebek hemen göstermiş.. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini:) İnş. bende en kısa zamanda öğrenebilirim..
eyetkiner canım etrafında etkisi çok oluyor şöylemi böylemi şunu niye yapmadı bunu niye yapmadı ben çok ağladım o gün ondanmı söylemedi acaba diyorum birde risk olsa hemen izmire git derdi adamcağız hem böyle düşünüyorum hemde üzüyorum kendimi
haklısın canım.. çevre etkiliyor ama bak ne güzel söylüyorsun risk olsa dr un yollardı seni başka bi yere...üzme kendini lütfenn...tekrar ne zaman gideceksin cnm dr a