• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım ben seni ekledim ama kabul etmen gerekiyo sanırım

canım şimdi gördüm biraz yoğun işlerr.. :((

maşallah canım eşinle de çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu gelecek olan melekle pekiştirsin inşallah....
walla temmuz annişlerinin hepsi güzell.. a.s.

İlk bebekte cinsiyet ne zaman belli olur kızlar:)
Benim bu güne kadar belli olmadı, aslında hep tehlike olunca aklımıza cinsiyet sormak gelmedi:(

canım benim de ilk bebeğim.. allah kısmet ederse bi oğlum olacak.. ben 14. haftamda öğrendim meleğimin bi erkek olduğunu ....

kızlar ben hiç iyi değilim bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum sürekli ağlıyorum az önce drumu aradım hayır korkulacak bişli yok o sonuçlardadiyor ama ben acaba ağladığım için söylemiypormu diyorum

kızlar ben hiç iyi değilim bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum sürekli ağlıyorum az önce drumu aradım hayır korkulacak bişli yok o sonuçlardadiyor ama ben acaba ağladığım için söylemiypormu diyorum

canım ya bu kadar stres yapma lütfenn emin ol durum ciddi olsa dr un söylerdi yada korkacağın ağlaman gereken bişey olsa söylerdi.. lütfen hem bebeğini hem kendini üzme canım:1hug:

eyetkiner canım etrafında etkisi çok oluyor şöylemi böylemi şunu niye yapmadı bunu niye yapmadı ben çok ağladım o gün ondanmı söylemedi acaba diyorum birde risk olsa hemen izmire git derdi adamcağız hem böyle düşünüyorum hemde üzüyorum kendimi

CANIM,,,,,,,,,
hiçbir doktor hastası üzülecek diye bişeyi söylememek gibi bişey yapmaz buna kesin emin ol...hatta hastaların üzüleceğini düşünmeden pat diye insanın yüzüne en kötüsünü söylerler...
içini ferah tut ne olur...
iyi düşünürsen iyi olur herşeyŞeniz

Bizim annelerin dediğini doğruluyorsun:) Erkek bebek hemen göstermiş.. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini:) İnş. bende en kısa zamanda öğrenebilirim..

aminn canım çok şükür bebeğim sağlıklı olsunda ilk bebeğim cinisyet o kadar önemli değill

eyetkiner canım etrafında etkisi çok oluyor şöylemi böylemi şunu niye yapmadı bunu niye yapmadı ben çok ağladım o gün ondanmı söylemedi acaba diyorum birde risk olsa hemen izmire git derdi adamcağız hem böyle düşünüyorum hemde üzüyorum kendimi

haklısın canım.. çevre etkiliyor ama bak ne güzel söylüyorsun risk olsa dr un yollardı seni başka bi yere...üzme kendini lütfenn...tekrar ne zaman gideceksin cnm dr a

haklısın canım.. çevre etkiliyor ama bak ne güzel söylüyorsun risk olsa dr un yollardı seni başka bi yere...üzme kendini lütfenn...tekrar ne zaman gideceksin cnm dr a

ben 15 gün sonra izmire geleceğim ayrıntılı usg için ama ben dayanamayıp bizim burdaki drdanda randevu aldım rankli usg burdaki drun usgsi kendi drumun eski usg olduğu için merakda ediyorum ama cuma öğleye randevu verdi

Back
X