- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
görümcem orada çalışan Ahmet Bey isimli bir kadın doğ.uzm.gidiyor çok memnun ondan ve evlendikten sonra ilk jinekolojik muayenemi de o yapmıştıağlamıştım
canım duyduğumu/bildiğimi paylaşmasam en büyük kötülüğü yaptığımı düünürdüm , o yüzden yazayım dedim .. bir dr. arkadaşım var ki oraya giden Allah kimseyi buraya doğum yapmak için düşürmesin , Allaha emanet bebekler burada demişti benneyaptımki
bunun yanı sıra takiplerini ataköy hast.de yaptırıp doğum için B.Bhatı seçen çok yakın bir ark. var , memnundu o .. ben sadece bir çok hast.de bir şekilde bulunmuş bir dr.un gözlemini paylaşmak istedim ..
Canım benim ablamda iki doğumunu ahmet beyde yaptı çok rahattı çok memnundu çok iyi der her zaman Cengiz bey varmış aynı hastanede o biraz tembel geldi bana hemen sezeryana alıyo sütün için hemen mama öneriyo biraz hazırcı gibi geldi bana Ama Ahmet beyin iyi olduğunu duydum hep ona gidenler hep memnun kuzenim Cengiz beyde doğum yaptı sezeryan oldu keşke Ahmet bey takip etseydi beni der hep pişmandır doktorundan yani:dilcikar:[/QUOTE]
doğumu orada yapan arkadaşım doğumdan 1 sene önce bir kürtaj yaptırmıştı yine o hastanede ve Ahmet beyde , o da çok memnundu ondan ..