havalraın yorgunluğu o akdar çok ki üzerimde sizde de var mı?
canım hiç bir şey istemiyor artık
Bende de durum aynı.Kilolarımız arttı tabi bebişlerde büyüdü artık o yüzden oturmak bile zor geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havalraın yorgunluğu o akdar çok ki üzerimde sizde de var mı?
canım hiç bir şey istemiyor artık
gaydincim maşallah canım, yagız artık tribünlerden sahalardan inmez, bakarsın futbolcu olur:sm_cool:
e tabi akıllı hatunsun valla, sahalara götürmek iyi:=))) e ben ne yapsam acep..kızımın dr olmasını istyorum e o zaman hiç çıkmiiim hastaneden-tatlicadiarzu- aman Allah korusun düşürmesin hastaneye bre..
bu arada göbek bağını istediğiniz mesleğe göre gidip bahçesine falan gömüldüğünde guya gerçekleştiğini duydunuz mu hiç kızlar..mesela dr olsun diye hastane bahçesine gömmek..bkz:abzürt sözler-tatlicadiarzu-
herkese günaydın
artık uyumak iyice güçleşti benim için gece neydeyse 3 saat uyuyorum sonra sabaha kadar sağa sola dönüyorum. uyuduğumdada sırt üstü uyanıyorum hep allah yardımcımız olsun hepimizin![]()
herkese günaydın
artık uyumak iyice güçleşti benim için gece neydeyse 3 saat uyuyorum sonra sabaha kadar sağa sola dönüyorum. uyuduğumdada sırt üstü uyanıyorum hep allah yardımcımız olsun hepimizin![]()
karencim evde birkere çekip koymuştum.
yine çekinip albümün içine eklerim haber vericem cnım ozaman bakarsın