günaydınlar herkese....
dün katılamadım size hiç...(( kötü bi gündü benim için işten ayrılma kararı verdim.. anladım ki insanlar sadece işleri olduğunda iyi davranıyorlar eğer işleri kısa bi sürde bitip gidcekse o kişi değişiyorlar 2 gündür çok stresliydim zaten daha fazla kaldıramayacağımı anladım bebeğime de yazık dedim ve dün istifa ettim...
patronum çok üzüldü bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştimm ben de çok üzüldüm oradan böylesine ayrılmak aklıma gelebilcek en son şeydi...çok ağladım içimi döktüm akşam hiç uyumadım.. patronum evimize yakın olan daha az iş olan bi şubeye atadı beni yanii sürdü... ben de kabul ettim mecburen... hayatta bazen mecbur kalmak gerekiyor ama bu çok kırıcı... neyse şimdi burada diğer şubedeyim bu ayın sonuna kadar sonra dr raporu alıcam ve tamamen çıkıcam...
çıkışımı şimdi vermeyecek doğumdan 2 ay sonra döneceğimi düşünüyorlar ama ben çok kararsızım pek sanmıyorum yanii... benden bu kadarrr umarım herkes iyidir ayy biraz rahatladım size içimi dökünce ohh bee.....
canım geçen aylarda bende benzer şeyler yaşadım bende fazla hassasım sanırım insanların yüzünden destek almak zorunda kaldım ve panik atak oldummmm
sırf başkalrı yüzünden ama sık dişini cnm bebeğin için güçlü ol cnm benim öyle yapıyorum 32. haftaya kadar dişimi sıkıp izin bitince ayrılacağım sende bebiş için sabırlı ol
tatlım, canım benim :1hug:
sağol zuzucu benim....
resimleri beğenmene sevindim tatlım...
inşallah eşim ben ve öykünün gülen resimlerini koymak nasip olur sağlıkla
göbüşe gelince............valla ben de anlayamadım büğük mü küçük mü.......................
görenler baanaa çooooooooook küçük diyor doktorumda öyle dedi...
hafif göbekli kadınlar gibiymişim başla hiçbiryerim değişmemiş............
bana bazen büğük gibi geliyor bazen de küçük..............
anlamadım gittii
canım göbeğinin küçüklüğünü çok takma benimkide öyle çünkü ;insanlar hamile olduğumu yeni anlamaya başladıdelikafadulden