• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tşk ederim cnm

stardust
geçmiş olsun sibel .. ıhlamur iç istersen , iyi gelirmiş ( ben hiç içemem de -tatlicadiarzu- ) biraz limon da sık içine .. yada -2 kaşık bal ye , üstüne su felan içme bi süre ..
kötü hissediyorum derken yanma felan gibi mi ağırlık hissi gibi mi :uhm:
]

canım sanada geçmiş olsun..dikkat et ...tatlım midem kötülüyor bi huzursuzluk bi ağırlık anlam veremiyorum...

zuzumm
Sibelcim gecmis olsun cnmm, hemen sıcak bisiler iç, surekli ılık su iç, bogazını ıslak tut a.s. veeee marş marşşş doktoraaaa hemennn yürü bakiiim koşşşşş :oklava:

tşk ederim cnm ya bu sürekli tekrar eden bi hal aldı bende ilaç veremiyorlar spreyle geçiştiriyorlar 5 aydır boğazım bi iyi bi kötü ne yapmak lazım acep:sm_confused:

Canım demekki o bolgede bi enfeksiyon var ve tekrarlıyo, kaıcı cozum icin ilac vermeleri lazım gebelikle uyumlu, sen bi daha git bakkk, kaba kuvvet lazımsa geliiimmm :oklava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyy ben sizi yirim yirrrrrrrrr maşallahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz de biz de hepimiz temmuz anneleri olmasa koca gün sıkıntıdan napardıkk..........
sayenizde vakit su gibi akıp gidiyor
iyi ki varsınızzz:lepi::lepi:

cevap.cccccccccccccccccccccccccccccccccc

Bilemediniiisss melek hanım cevap hepsi olcaktııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

goruntu1166.jpg

Ekleyebildimmi aceppp?

Eveeeettt kıslar yukardaki nedirrrr, şıkları veriyorummm kaydirigubbakcemile3

a) Turkuaz renkli çizgili çorap giymiş bi kaplumbaga,
b) Havası yeni şişmiş havalanmaya müsait bi turkuaz balonn
c) Zuzunun göbegiiii ve corapları
d) Hepsi
e) Hiçbiriii

delikafaduldendelikafadulden

cevap veriyorum.zuzuunun koca göbeği ve muhteşem çorapları.süpersin

cevap şıkkı c zuzucum
ay gerçekten de senin bacaklar nerede bitanem göremiyorum da
:roflol::roflol:

Günaydın bacılar
Biz geldik paşam sabah çok keyifliydi balık gibi gezindi konuştuk anlattım ona aklımdakileri uslu uslu dinledi annesini yerim ben onu ya canım o benimmm :emir_bebek:
zuzum hoşgeldin kuzum iyisin maşallah benimde bir kez tansiyonum 8-5 olmuştu o nasıl bişiydir yaa başın kalkmıyo deli gibi dolanıyosun dikkat et canım hoplayım zıplama kırlarda artık ağırlaştık eski atletikliğin yok unutma süprizzzzz
Portakal resimlerimiz için yapılan yorumlara bayıldık oğluşumla güldük saolun varolun hep yanımızda olun öptük hepinizi.
Eyetkinercim bence daha az yoğunluğu olan şubeye geçmen çok iyi olmuş keyfini çıkar paşanla daha fazla vakit geçiriceksin demektir bu hiç üzülme boşver iş gelir geçer diye düşün inan işleri düşünce yüzüne gülüyorlar sonrasında umurlarında olmazsın senin gibi bir sürü çalışanı var diye düşün canım ben öyle düşünüyorum gerçkten.
stardustcım ani tansiyon çıkışları çok tehlikeli kendini biliyosun sinirlenme gerilme hayatım akışına bırak ben öyle yaptım kızcam nolucak herkes bildiğini okuyor kimsenin umrunda değilsin onlarda senin umrunda olmasın en azından 3 ay takma gülümse geç canım dikkat et kendine :1hug:

saol tatlım , doğru diyorsun , oğluşum için biraz daha rahat olmalıyım , hatta bencil düşünmeliyim bi anlamda :dilcikar:
dediğin gibi 3 ay , sonra 1 ay da lohusalık , ohhh mis gibi diimi , hiç kimseyi umursamadan yerimseniben
senin paşaya da maşallah balık gibi geziyor demek:nazar::asigim:

Gaydınımmm turkuazzz kaplumbaganınnn kendi rengiii hihoyyyt Tabi sen alttan cıkanların ayak oldugunu anlayamadınnnn kaydirigubbakcemile5

ılsucummm yedim ben bacakları, bacaklar göbekle birarada artık ayrı hareket etmiyolar, tek ayrı uzvumm ayaklarım kaldı, bi bebişime bi de kendime ayaklı tulumlardan alcammmmm, bi örnek giyerisss :roflol:

selsin o gerilmeler oluyo hayatım ya rahim büyüyo bebek kendine yer açıyo ondan oluyo bende de var sanki kaslarımı gerginleştiriyorlar gibi çekilme hissediyorum rahim büyüyomuş canım son 3 ayda daha sık yaşıcaz bu tip şeyleri ve daha fazlasını ne yazıkki :1no2:

geldi mi geliyor bazen , sonra kızıyorsun kendine ama nafile , o an o ruh hali yaşanacak ille ... o yüzden ben de çok kızarım aklım başıma gelince kendime ..
iyi düşünmüşsün canım , hiç bi şey sen ve oğluşundan kıymetli değil .. işse , kısmetinde varsa , mutlaka bulursun bir yerde ..
ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun ???

ahaha anladım ben onu sırnaşık şey

haklısın swetcim de bazen insanlar o kadar anlayışsız olabiliyorlar ki , kendi yaşadıklarından senin içinde bulunduğun durumu-psikolojini ( kendileri de bu yoldan geçmiş olmalarına rağmen ) düşünmüyorlar ve alttan alınması yad üstelenmemsi gereken konularda gerekszi gerilimler yaratabliyorlar .. hele bu kişiler eğer bi şekilde aileden biri olursa atsan atamaz satsan satamaz durumu oluyor ve sinirlendiğinle kalıyorsun ..
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam , belki bu benim kendimde kalıcı değişiklikler yapmama da vesile olur bu anlamda yerimseniben
teşekkürler yazdıkların için Şeniz

eğer kafalarında çıkarma gibi bir düşünce yoksa.haziran 5ine kadar çalışmayı düşünüyorum.sonra çıkıcam işte izine.2-3 ayda ücretsiz izin kullanıcam.zaten raporluyken çıkaramazlar.ücretsiz izin kullanıcam zaman çıkarırlarsada kendileri bilir.belkide ben kuruntuı yapıyorum bilmiyorum.hassas oluyoruz ya bu durumlarda.bakalım canım hayırlısı.ama t6akmıyorum artık.2 gün taktım eee be dedim sen salakmısın kızım.boşverrrrrrrrr

2.bebeğinmi olucak.ilk çocuğun cinsiyeti ne.

Saol bitanemmm, ben hala kendimi atletikkk zannediyorummm kaydirigubbakcemile3 İnce kıvrımlı vücudumla adeta bi kebelek gibi salınıyorummmm :lepi: Yerseniz artıkkkk

Ecemsu 3 erkek, 1 bayannn cok tehlikeliii, hpsine yetcek kadar çene mevcutmudurrrr? kaydirigubbakcemile3

İlsu bak göbeemi ekledim ama komik corabımı kirlilige atmısımmm onla sora cekilcemmmm :teytey:
zuzuuum hiç sorma bende kara kara düşünüyorum.
ayrıca etten tiksindiğini söylemişsin ben vejeteryanım balık dışında et yiyemiyorum
kurubaklagillerde protein yönünden zengin istersen onlardan da ye

Hicbirinissss bilemedinisss iste, cevap d şıkkıydı, büyük ikramiyeyi kacırdınısssss :sm_cool: Size şu muhteşem sesimle bi sarkı solıcektimmm ama sansınıza küsünnnn -tatlicadiarzu-

goruntu1166.jpg

Ekleyebildimmi aceppp?

d) Hepsi
e) Hiçbiriii

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar
zuzuucum hoş geldin iyi olmana sevindim canımŞeniz
melekcim ablanında gözü aydın ne mutlu bi kız bi oğlan allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eyetkiner canım hakkından da hayırlısı olsun demek kısmet buraya kadarmış üzme bol bol dinlen artık
star_dust canım maşallah bebişine gayet bence yerinde güzel gelişiyo sıkıntı yapma illaki onu yicem bunu yicem diye tabiki doktorun dediğinede uy bakalım 2 hafta içinde nasıl bi gelişme olcak sağlıkla gelsin oğlun:nazar:

goruntu1166.jpg

Ekleyebildimmi aceppp?

d) Hepsi
e) Hiçbiriii

öncelikle gunaydın kızlar..zuzuuuuuummm bu ne şekerlik maşallah yaa.:nazar:a.s..şık olarakta bence zuzunun göbeği ve corapları şıkkı daha yakışıo ..yine bak top gibi yusyuvarlak duruo, benmki yukardan bakınca oval duruo yaa:=)bende mi gariplik var acep..

Zuuzuzuzmmm ıŞte bu yaaa
hamılleık bu ıŞte
en tatlı hamıŞ olduĞun ve en gzÜel hamıŞ olduĞun ıÇın tebrıkler
alkıŞlar senın ıÇın zuzuummm duyuyor musunnnn

star dust etten tiksindiğini söylemişsin ben vejeteryanım balık dışında et yiyemiyorum
kurubaklagillerde protein yönünden zengin istersen onlardan da ye

Back
X