tşk ederim cnm
stardust
geçmiş olsun sibel .. ıhlamur iç istersen , iyi gelirmiş ( ben hiç içemem de -tatlicadiarzu- ) biraz limon da sık içine .. yada -2 kaşık bal ye , üstüne su felan içme bi süre ..
kötü hissediyorum derken yanma felan gibi mi ağırlık hissi gibi mi :uhm:]
canım sanada geçmiş olsun..dikkat et ...tatlım midem kötülüyor bi huzursuzluk bi ağırlık anlam veremiyorum...
zuzumm
Sibelcim gecmis olsun cnmm, hemen sıcak bisiler iç, surekli ılık su iç, bogazını ıslak tut a.s. veeee marş marşşş doktoraaaa hemennn yürü bakiiim koşşşşşklava:
tşk ederim cnm ya bu sürekli tekrar eden bi hal aldı bende ilaç veremiyorlar spreyle geçiştiriyorlar 5 aydır boğazım bi iyi bi kötü ne yapmak lazım acep:sm_confused:
Canım demekki o bolgede bi enfeksiyon var ve tekrarlıyo, kaıcı cozum icin ilac vermeleri lazım gebelikle uyumlu, sen bi daha git bakkk, kaba kuvvet lazımsa geliiimmm

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyy ben sizi yirim yirrrrrrrrr maşallahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz de biz de hepimiz temmuz anneleri olmasa koca gün sıkıntıdan napardıkk..........
sayenizde vakit su gibi akıp gidiyor
iyi ki varsınızzz:lepi::lepi:
cevap.cccccccccccccccccccccccccccccccccc
Bilemediniiisss melek hanım cevap hepsi olcaktııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-