ahh ah annelerrr:gitme:
iyiki varlaropuyorumnanaktan
ama herkesinde gücü onlara yetiyor bazen kırmaktan hiç çekinmiyoruz:gitme:
nedenn çünkü onlar affeder :mymeka:
onlar karşılıksız seven ve veren meleklerimizzz:asigim:
masallah gamzenın bebegıne.
benım tel numarası kımsede yok canım.en kısa zamanda ne zaman musaıt olursam haber vermeye calısırım sızlere.:1hug:
[/B]
sen de çok yakışıklı bir oğlan doğurmuşun kızlar görünce dayanamıyolar demek ki...
kızlar ya benım pasada hıc bı hareketlenme yok walla sankı cıkmaya hıc nıyetı yok gıbı öleee duruyo ama asırı hareketlı hala :)
tabi canım oğlun sana güzel gelir ama hakiketen yakışıklı bir oğlun Allah nazardan ve kötü kızlardan korusun...herkesin yavrusu kendine güzeldir canım
hani derler ya kirpi yavrusunu "oy uşağum uşağumm pamuktan yumuşağumm" diye severmişşşkaydirigubbakcemile3
Allahım herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan
işte benim pamuktan yumuşağumm teyzelerii:asigim:
benim çantadan gözlüğümü alıp takmış artist gece gece:roflol:
nazlıcım 40 ı dolduracaksın sen galibaaadelikafadulden
hoşgeldin canımmmm
yaa evet yarın 5inizin güzel haberini alıcaz inşallah .. senin telefonun var mı birilerimizde , haber alabilecek miyiz doğum sonrası senden yerimseniben
bir de gamze ( gaydin değil ) doğum yapmış hihoyyyt
inşallah canım .. ben bir de yüzünü çok göremedim usg de , o yüzden de çok merak ediyorum .. bakalım bugün gösterecekmi benim ağır abi oğlum kaydirigubbakcemile3
bence de demet , doğurmuşsun fıssstık gibi oğlanıkızlar bırakır mı hiç peşini kaydirigubbakcemile3
evet canım yaaa iyiki var annelerimiz..bazen çok kırıyoruz onlarımafoldumbenAllah ayırmasın bizi melek annelerimizdensenağlama
evet canım yaa dediğin gibi , bazen hiç onların da kırılacağını düşünmüyoruz ..
çok üzülüyorum bazen ..yok hamilelikti hormonlardı onları geçtim yaşadığım sıkıntılardan ötürü çok kırıcı olduğum zamanlar oldu , aklıma geldikçe bu kez onun için pişman olup yüreğim sıkıştı bazen .. sanırım oğlumu kucağıma alıp da anne olunca pişmanlığım daha da artacak :gitme:
isteyerek yapmadığımı biliyordur diye umuyorum .. öyle olmasa 9 aydır kalmazdı yanımda sanırım ...
canlarım ben çıkıyorum işlerim var onları halledeyim...sizden kopmak çok zor...çok seviyorum siziopuyorumnanaktangörüşmek üzere...
tabi canım oğlun sana güzel gelir ama hakiketen yakışıklı bir oğlun Allah nazardan ve kötü kızlardan korusun...
demetcimmmm çok karizmayız yalnızzz , gözlükler , duruş , hiç istfimizi bozmuyoruz , naasssssıl havalısın sen yaaaaa
ay benim tosbaaam da doğacak büyüyecek de böyle delüanlı mı olacak yaaaaaaaaa:asigim:
nazlıcım 40 ı dolduracaksın sen galibaaadelikafadulden
demetcım kızlar tabiii saldırır bu yakısıklıya :) kacırırlarmı?
demet senin oğlan benim kızı bekler mi ya ....resimi görünce karnımın içi çamaşır makinesine döndü resmen....abooooo
ben de çıkayım bi duş alayım , zira sıcak bastı fenaaaa -tatlicadiarzu-
döncem ben yine size
demetimmaşallah oğlun çok şeker canım ya allah nazardan korusun paşamızı
yarın bisürü kişi anne olacak allahın izniyle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
demet senin oğlan benim kızı bekler mi ya ....resimi görünce karnımın içi çamaşır makinesine döndü resmen....abooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?