- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
nurcum gözünaydın meleğin kollarındaymış darısı başımıza.
bende yarın 1 de sezeryana giricem bakalım hayırlısı yavruma kavuşurum inşallah sağlıkla herşeyin yolunda gitmesi dilğiyle.bu arada memleketten kayınvalidemler gelidi.
nurcum gözünaydın meleğin kollarındaymış darısı başımıza.
bende yarın 1 de sezeryana giricem bakalım hayırlısı yavruma kavuşurum inşallah sağlıkla herşeyin yolunda gitmesi dilğiyle.bu arada memleketten kayınvalidemler gelidi.
burcu hadı hayırlısı. bebegını saglıkla kucagına alırsın ıns. heycanlımısın. korkmuyorsun dımı. epidural mı olucak
selam kızlar yarın doguma gidicm dua edin benm için çok korkuyorum
korkma yserez hepımız sırayla gıdıcez kacıs yok. senın ıcın de hayırlısı olsun. bebegını saglıkla kucagına al ıns. korkma rahat ol cok kolaymıs arkadaslarım oyle soyluyo
ben de korkuyorum zaman zaman. ama kucagıma alcagımı dusundukce de ne olursa olsun bı an once dogurmak ıstıyorum. korktugunuzda bebegın dogdugunu dusunun
genel anestezı de ıyı. ben epidural olcam uyanık olmak daha heycanlı olcak galıba
ben de yarın gideceğim doğuma. ben de korkuyorum. ama sürekli bebeğimi göreceğim ve kucağıma alacağım anı düşünmeye çalışıyorum. korkumu bile unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?