Nurcuğum yeğenin sanırım çok tatlı maasallah Allahım uzun sağlıklı ömür versin ona. Kızanda ona benzesin insallah...
sağol canım
Benim de kızım esime benziyor dr da aynı seyi söyledi . Kavun kafalı, tombik yanaklı çizgi gibi çekik gözleri var esim tatar çünkü. Tam bir pokemon olacak bizimki sanırım
ya ben bugün çok koptum adapte olamadım bir türlü neyse idare edelim yarın ful sizleyim inş.
nurcum yeğenin çok tatlı kız ne çingenesi fıstık bu fıstıkkk
Kıslar bugünlük benden bu kadar, yatcam kalkcam gelcemmmmm kaydirigubbakcemile3, geriye kaldı 2 :teytey::teytey::teytey: Öpüyorum hepinisiiiii
iyi akşamlar herkese
kendinize ii bakın...1 Mayıs gelse de tatil yapsak kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar bede çıktım
bugün bende pek bakamadım ama
yarına inşallah sizinleyim:CüvCüv:
MERHABA ARKADAŞLAR FİKRİMİZ TOPİK ÇOK ÇABUK İLERLEDİĞİNDEN KAYBOLMASIN DİYE YENİ KONU AÇARAK TAKİP EDELİM İSTEDİMM....BAŞLIK YANLIŞ OLDU AMA DÜZELTİLECEK....
2009 TEMMUZ ANNELERİNDEN 2008 TEMMUZ ANNLERİNE MANEVİ BEBEK TİR KONU...
SEVGİLER..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
BUDA LİNK ....BURDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ....
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...nden-2009-temmuz-annelerine-manevi-bebek.html
stardust senin için kemeraltında bebek şekeri için o söylediğim yerdeki beşiği sordum 30.ytl dediler. benim hatuna daha sormadım soracağım onuda haber veririm
bu arada geç geldim ama yine gidiyorum kendinize iyi bakım yarın bebişimi görüp öle geleceğim. hasta olanlara geçmiş olsun. hepinize maşallah
ay maşallah bu ne şirinlik star_dust çok şeker olmuşsun
star dust maşallah canım çok güzel yakışmış hamilelik göbeğinde tam erkek göbeği yani sivri
stardust çok tatlı çıkmışsınız ya maşallah size göbişin çok tatlı canımcım 41 kere
ah ilsu b bilsen..kayınvalidem arkadasım gibidir ama eşim bilmişlik konusunda kayınvalide gibi walla..sölemesi ayıp becerikli b kız olmama ragmen mutakta, evliliğimizin ilk aylarında üşenmeyip a4 lere hangi sebzeyi meyveyi buzdolabında nasıl ne kadar muhafaza etmeliyim die yazmış magnetle yapıştrmış buzdolabına okuyim die..temizlik konusunda tavsieleri kaf dagını aştı..sağolsun bilmiş ama bana da yardımı çok dokunuo walla...ondan pratik b kaç şey ögrendim yane..alkisalkisalkis
mesela dondurma aldıgımız zaman kiloyla, hemen dondurma tabaklarınıda dondurma ile buzluga atıoruz..nası ama:roflol:
iyi akşamlar kızlar bede çıktım
bugün bende pek bakamadım ama
yarına inşallah sizinleyim:CüvCüv:
kıslar ya size sorayım dün akşam dışardaydık tam otoparkta sağ göğsümün altında ağrı oldu ve semsert oldu orası dokunduğumda bile acıdı bir süre o şekilde devam etti sonra yattım ben normalde soluma çok rahat uyurdum keyifle yani ama dün gece her soluma döndüğümde ağrım oldu göğüs altımda acaba diyorum yağız bey makat duruşundaydı döndüde o kaburgalarımın arasındaki ayaklarımıydı şimdi dokunduğumda ağrı var orda ama sertlik yok ne dersiniz dönmüşmüdür kafa aşağıya?? kontrolümde mayıs 9da daha çok var
kıslar ya size sorayım dün akşam dışardaydık tam otoparkta sağ göğsümün altında ağrı oldu ve semsert oldu orası dokunduğumda bile acıdı bir süre o şekilde devam etti sonra yattım ben normalde soluma çok rahat uyurdum keyifle yani ama dün gece her soluma döndüğümde ağrım oldu göğüs altımda acaba diyorum yağız bey makat duruşundaydı döndüde o kaburgalarımın arasındaki ayaklarımıydı şimdi dokunduğumda ağrı var orda ama sertlik yok ne dersiniz dönmüşmüdür kafa aşağıya?? kontrolümde mayıs 9da daha çok var
nur göğsünün orda ayaklarını hissediyomusun yani bir sertlik oluyomu canımcım
canım aklında kalacaksa soru işareti git yarın dr. a yada dr.unu ara hemen ..
ama kas sancısı da olabilir , hani üşüttüğümüzde de olur ya , gerçi o zaman sertlik olmaz :uhm: o makat duruşu olayı hakında hiç br bilgim yok , yani öyle bir şey ne demek , yanlış anlamadıysam bebeğin doğum pozisyonu alması mı ??aslında 30. haftadan itibaren her hafa çağırmaları gerekmiyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?