dilara canım benim bebiş çok yukarda değil ama bende çok daralıyorumnefesim kesiliyor
sağol çiçekcim kızım sayılır ama fotodaki yiğenim ablamın kızı
iyi akişmalr bende hiç ağrıdan adapte olamadım bugün.
gidiyorum.ama böbrekelrim azdı yine.galiab kum geçiriyrum.dün uyuyamadım anlamam lazımdı.
of çok kötü haldeyim.
kızalr sadece böbrek ağrısı ve kum .
inşallah yarım görüşürüz.herkese klay gelsin.hoiçaklım
stur dustcım 36. haftaya kadar 2 haftada bir 36dan sonra her hafta
Canım telaşlanmadım aslında benimki merak dönsün istiyorum bebek normalde baş aşağı durması gerekiyorya yağızın ayakları aşağıda başı yukardaydı ters duruyodu doktorumuz 36. haftaya kadar %50 döner yerleri müsait olduğu için sürekli pozisyon değiştiriyolar demişti şimdide tam tersi durumlar olunca acaba döndümü diye düşündüm
32. haftadan 36. haftaya kadar 15de bir gidicez sonrasında her hafta gidicez canımcım ben şu zamana kadar ayda bir kontrol oldum hep :1hug:
Canım maşallah göbüşüne,oğluşun resmen ben burdayım diyo annesi erkek göbeği olduğu nasıl belli ama yusyuvarlak.Çok yakışmış kıyafetin,kendinde çok hoş olmuşsun
ay yeni yetiştim..stardustcım benm eşim aşmış hakkaten..kova burcu benim burcum..onunkisi yay..:)
iyi akişmalr bende hiç ağrıdan adapte olamadım bugün.
gidiyorum.ama böbrekelrim azdı yine.galiab kum geçiriyrum.dün uyuyamadım anlamam lazımdı.
of çok kötü haldeyim.
kızalr sadece böbrek ağrısı ve kum .
inşallah yarım görüşürüz.herkese klay gelsin.hoiçaklım
eyetkıner stres yapma canım dogumuna gerı donersın dönemesende orda yaparsın hem annen yanında olur ne guzel nerde olurlarsa olsunlar yeterkı saglıklı olsunlar tatlım:1hug:
evet cnm çok haklısın ben de oğlumun benim doğduğum yerde doğmasını çok istiyorum aslında... çok güzell olurdu benim için.. büyük ihtimalle de orada olacakk bakalımm canım sıkıldı biraz eşimden ayrı kalmak üzecek beni ama...senağlama
az önce yukarı cıktım yengeme cay yapmıs benıde cagırdı hadı cıkayım dedım bu sefer
kuzenım hamıleydı oğlu olucakmıs 1 oğlu vardı zaten sımdı 2. oğlan gelıyomus aılede erkekler cogalıyo
canım üzülme artık eşlerımız olmadıgı zaman bebışlerımız var yanımızda cok sukur :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?