kızlar herkese selamm, benim bebeğim kız olcakmışş ya delikafadulden
ben bugüne kadar oğlum diye sevdim gerçi farketmez ama herşey mavi olcaktı nerdeysesüprizzzzz
bu arada benim bebeğim küçük biraz 29 haftada 1280 gr çok canım sıkıldı:çok üzgünüm:
ben bugüne kadar oğlum diye sevdim gerçi farketmez ama herşey mavi olcaktı nerdeysesüprizzzzz
bu arada benim bebeğim küçük biraz 29 haftada 1280 gr çok canım sıkıldı:çok üzgünüm:
Ya su mayıs dogumlarını aglaya zırlaya okudum, işyerinde bi yandan saklanıyorum bilgisayarın arkasına simdiden kendimi düşündümmmm, sevincten salya sümük aglarım heraldeeee senağlama
evet yeni belli oldu kız olduğu, ama bugüne kadar erkek dedi..harbidende süpriz.daha yenimi belli oldu peki kız olduğu.29 haftaya kadar hep erkek dediler nasıl oluyoır bu anlamıyorum valla
tatlım benim oğlumda 31+3 günlük 2150 gr. ama ölçülere göre 32+5 günlük bu erken doğum riskini gösteriyo mu acaba biliyomusunuz
tatlım benim oğlumda 31+3 günlük 2150 gr. ama ölçülere göre 32+5 günlük bu erken doğum riskini gösteriyo mu acaba biliyomusunuz
evet yeni belli oldu kız olduğu, ama bugüne kadar erkek dedi..
anlamadım bende çok hazırlamıştım kendimi,kısmet artık sanırım biraz süpriz olcak bizimki erkekte çıkabilir sanırım o yüzden bundan sonra krem beyaz alıcam herşeyi:1rolleyes:
Filizcim benimde 30+3 te 1.889 gr.dı...
Bende temmuzun ilk haftası doguranlardan olcam sanırımmmm
Madgirlll tebrik ederimmm aaa cok ilginc simdi ortaya cıkmasııı vay beee
evet yaa mayıs annelerinin 20 si nisanda doğum yapmış
maşallah allah analı babalı büyütsün
bizim çoğumuzda hazirandamı doğum yapacak acaba
çok heyecanlandımdelikafadulden
maşallah tosunaaaaŞeniz
canım bebişler sat a göre doğuyor gelişimleri ilerdeyse kilolu bebek ya da geriyse zayif bebek diye ayrılıyor sadece yani doğum sat a göre oluyor:CüvCüv:
:1shok: 29.haftada mı değişti hayret
hayırlı olsun canım ya sağlıklı olsun da kuzun gerisi boş büyük şok olmuştur ama kaydirigubbakcemile3
normal doğum ne zaman görülüyo tatlım
zuzuum hafta sonu zaraya gittim.gezdim bebek kıyafetlerini.ay bayıldım var ya.küçük adam gibi o tshırtler pantolonlar bayıldım hepsine.ama genelde 5-6 aylık iken giyilir onlar oda sonbohara geleceği için almadım hiçbirşey.sadece hayal ettim.küçük adamımı
evet yeni belli oldu kız olduğu, ama bugüne kadar erkek dedi..
anlamadım bende çok hazırlamıştım kendimi,kısmet artık sanırım biraz süpriz olcak bizimki erkekte çıkabilir sanırım o yüzden bundan sonra krem beyaz alıcam herşeyi:1rolleyes:
benden çok eşim şok oldu delikafadulden
o kendi çok hazırlamıştı, evde zaten kendisine ait bir sürü uzaktan kumandalı arabaları falan var onları modifiye eder uğraşır onlarla ve hayallerini düşün artık.. Onun için o benden daha çok şok oldu ama kısa süreli kızım diye sevmeye başladı ama belli de etmiyo sanırım yerimseniben
ayyyy çok az kalmışş ipeğimuu heyecanlandım vallaaaadelikafadulden
Eveet... ben de heyecanlı ve düşünceliyim. Bakalım nasıl olacak bundan sonraki yaşantımız.
Büyük süpriz valla. İnşallah bu sefer doğrudur.
ayy inanmıyorum yaaaaadelikafadulden
ciddi ciddi değiştimi cinsiyeti şimdiden sonraaaaa:1shok:kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun sağlıklı olsun dediğin gibi farketmez ama insan alışıyor demikaydirigubbakcemile5
bence kilosu normal canım üzülecek bişey yok maşallah kızçenea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?