hadi hanımlar hepiciğinize iyi akşamlar.bizim mesainin gene sonuna geldik.yarın görüşmek üzere.
mad girl sema hanımın soyadı ne hangı hastane. ben de ankaradayım
benim belim kasıklarım.ve bacakarımın arası yukarı doğru çok ağrıyor.özelliklede oturup kalktıktan sonra.bir süre yürüyemiyorum.yürükrkende ağrıyor.sizinde varmı böyle ağrılar kızlar
Akay hastanesi, sema mutgan
sen hangi hastaneye gidiyosun
Kızlar bi göz atın şu konuya benim baya ilgimi çekti özellikle normal doğumu düşünenlerin de ilgisini çekecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/268687-normal-dogumda-zeytinyagi.html
evde kene buldum ay sınırlerım bozuldu yaaasenağlama
hadi hanımlar hepiciğinize iyi akşamlar.bizim mesainin gene sonuna geldik.yarın görüşmek üzere.
Banada acaip şok olur yahuu, yatakla arabayı unisex renkler aldım ama kıyafette hic şansı yok ütelik pembe olmayı bırak cogu elbise, etek hemde çiçekli cinsinden hepsiii elimde patlarrr cok acı olur kaydirigubbakcemile3
ya canım cinsiyeti önemli değil
ya başka şeylerede böyle bakıyorsa valla benim kafam karıştı
27 yıllık kadın doğum dr u
off ya benim eşim çok araştırdı bu hastaneyi önerdiler
fiyat olarakta diğierlerinden çok farkettiysen
ne biliyim hayırlısı hakkımızda
madgirl hayırlısı olsun canım çok şaşırtıcı demekki değişiklik olabiliyo ya
ben 3 ayrı doktordan da erkek diye duydum umarım değişmez büyük şok olur ya:1shok:
Sanmıyorum diğer şeylerde böyle baktığını, sonuçta cinsiyet ama kordon mu diye daha önce çok baktı değil bu erkek dedi ama olabiliyor cinsiyette bazen.
Sıkma canını ferah tut içini, hayyırlısı hakkımızda
hayırlısı artık bu saatten sonra dr değitiremem
doğuma 7 haftam kaldı
hakkımızda hayırlısı
şuan senin bebişin haftasındamı gidiyo
ne yedin gelişsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?