sağol tatlım büyüttük göbişleri:)
canım dualarımız seninle inşaallah iyi haberlerle dönersin doktordan.amaben inanıyorum bebişin gayet iyi...KIZLAR SABAHTAN BU YANA ÇOK BİRİKMİŞ SAYFALAR
İNŞALLAH HERKES İYİDİR...
STARDUST HERŞEYİN YOLUNA GİRMESİNE ÇOK SEVİNDİM...
KIZLAR BİZE DUA EDİN:Saruboceq: YARIN İÇİN BAŞKA DOKTORDAN RANDEVU ALDIM UMARIM KUZUM BİRAZ TOPARLAMIŞTIR KENDİNİ..............
:roflol:kız ne alemsin çatladım gülmekten...bu bomba göbüşe kocaman bir maşallah..senin göbüş aşağıya inmiş artıkın..ee ne de olsa senin doğum daha yakın bizimkilere göre..
canım dualarımız seninle inşaallah iyi haberlerle dönersin doktordan.amaben inanıyorum bebişin gayet iyi...
:roflol:kız ne alemsin çatladım gülmekten...bu bomba göbüşe kocaman bir maşallah..senin göbüş aşağıya inmiş artıkın..ee ne de olsa senin doğum daha yakın bizimkilere göre..
canım dualarımız seninle inşaallah iyi haberlerle dönersin doktordan.amaben inanıyorum bebişin gayet iyi...
günaydın kızlar iyi hafta sonları
dılos kocaman yapmıssın masallah aman nazar degmesın:lepi:
herkese kocaman gunaydınnnnnnnnnnnnnna.s.
ayyy bugun 8.ayımıza girdık oğlusumlaaaaadelikafadulden
dılos hıc catlamamıssın masallah:1rolleyes:
günaydın kızlar. diloşçum gözümü senin göbişinle açtım sabah sabah kopardın yani :)))))))))))))))))))))
günaydın canım hoşbulduk nasılsın.Şenizgunaydın sıbel hoşgeldınŞeniz
günaydın canım hoşbulduk nasılsın.Şeniz
alemsin hayatım. bir gün senin göbişinle uyunacağım hiç aklıma gelmezdi.allah nazarlardan korusun canım gerçekten hiç çatlak yok.günaydın canım hoş geldinn gözünüz açılsın kendinize gelin hehe gelçi göbişten bol ne var dimidelikafadulden
günaydınnlarr.... iyi haftasonları hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?