öyle vallahi bir anda bastırdı sıcaklar.kışın hiç güneş almayan odalar bile güneş alıyor.vallahi doğuma kadar ne yapacağız bilmiyorum.şakkıdıvalla bu sıcakta nasıl olabılırım sen tahmın et evın butun camları acık ben yınede yanıyorum:1ninca:
öyle vallahi bir anda bastırdı sıcaklar.kışın hiç güneş almayan odalar bile güneş alıyor.vallahi doğuma kadar ne yapacağız bilmiyorum.şakkıdı
dilaracım maşallah göbüşüne
günaydınnlarr.... iyi haftasonları hepinize...
bugun alısverıse cıkıcam nıhayet son eksıklerımde bıtıcek ınsallah
bugun cok gezıcem ve cok yorulucam yarın pestıl olmus bı sekılde cıkarım karsınıza heraldekaydirigubbakcemile3
sağol tatlımm
günaydın canım hoş geldin:1hug:
kıss kendini yorma fazla bende bugün çıkıcam ama sıcakta ne yaparım diyede korkuyorumm sabah kadar camlar açık yattım bir damla esmediii allah yardımcımız olsunn:1ninca:
HÜzÜncÜm hayırlı olsun 8.ayınıza gİrİŞİnİz bİzde 3 gÜn sonra 9'a gİrİcez İnŞallah
zaman su gİbİ akıp gİdİyor valla
kızlar japonlar çok büyük bir buluş daha yapmış linki ekliyorum.
Dikkat! Bu sutyen erkekleri avlıyor - Mynet Haber
aynen öyle canım adamların canı sıkıldıkça buluş çıkartıyorlar:)))))şu japonlar cok alem yakaydirigubbakcemile3
evet süperde birde nasıl doğuracağım belli olsaydı sezeryan mi normal mi haziranın 10da belli olacak , şimdi herkes her an doğurabilir gözüyle bakıyor haftaya bugün kardeşimin mezuniyeti var oraya gidicez 2 saatlik bi yolculuk yapıcam hastane çantamızla falan gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 yolda doğuruveririm diye :roflol:
evet süperde birde nasıl doğuracağım belli olsaydı sezeryan mi normal mi haziranın 10da belli olacak , şimdi herkes her an doğurabilir gözüyle bakıyor haftaya bugün kardeşimin mezuniyeti var oraya gidicez 2 saatlik bi yolculuk yapıcam hastane çantamızla falan gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 yolda doğuruveririm diye :roflol:
gunayyyyydinnnnn
Dilosummmmm masallah gobusune,basket topugibi yussssss yuvarlak
Huzuncum havalar zaten sicak , cok gezip de yorulma,okbu arada aya girmissiniz,masallllllllahhhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?