evet canım benimkide öyle yumuşacık zaten dışarı çıkmış vaziyette ondan herhalde..kızlar benim gbek deliğim çok yumuşak sizdede var mı böyle bişey
sibelcim evet bende demet arkadaşımdan duydum methini galiba 20 ytl değilmi yarın bende vericem netten çünkiderincim saol canım ben göğüs kremi olarak lansion lanolin diye bir krem aldım onu kışın soğuktan sızlayan göğüs ucuma sürüyordum çok iyi geliyordu 1 kutu daha aldım hemen iyi olduğunu düşünüyorum.netten spariş veriliyor
bu arada herkese slm herkes iyi galiba..
sibel geceliğin pijamalarını güzel günlerde güle güle giy...zemuszemus
derincim göğüs ucu kreminde bahsetmişin ne zaman kullanacaksın doğumdan önce mi.ben almadım bilmiyorum ne yapacam...
dilaracım sen temizliğini yeni yapmamışmıydın yenidenmi başladın halılar falan.ben bütün evi yıkamaya gönderdim çokda temiz yıkamışlar.dünde kadın vardı mis gibi temizlenip serildi.seneye Kadar halıları ellemem bukadar büyük temizlik yapmam yani.zaten bebiş izin verirmi?
dilaracım sen temizliğini yeni yapmamışmıydın yenidenmi başladın halılar falan.ben bütün evi yıkamaya gönderdim çokda temiz yıkamışlar.dünde kadın vardı mis gibi temizlenip serildi.seneye Kadar halıları ellemem bukadar büyük temizlik yapmam yani.zaten bebiş izin verirmi?
Dilaracim neden uyuyamadin bakiiim ha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?