denıze gırmek ıstıyorum
iyi iyi masallahAllah saglık versin kuzucugumuza..kasılmalar bende ara ara..bugun resmen 1.5 saat yurudum..ama harbi yoruldum..serram da iyi star teyzesi..napsın icimde teprenip duruyo yavrum..simdilik b sıkıntımız yok ins olmaz da:)..ay bugun sırf kozmetik dukkanlarındaydım walla..nasıl ozlemisim ama hamisim diye ne kıyafet alıorum uzun suredir nede icimden bakım urunleri almak geliodu..bugun sarap maskesi aldım tamamen dogal fresh line diye b yunan firmasınn..canlandırma ve toksin atıcı b maskeymis kullancam bakalım..uff cenem dustu wallaa..-tatlicadiarzu-hihoyyyt
Bebek telsizi almayı düşünen varsa chicco'nun bir modelini internet sitelerinden birinde yarı fiyatına buldum. İsterseniz özelden adres verebilirim.
kızlar kac tane yazlık hamılelık aldınız
aklım karıştı kızlar şimdi nipple muttermi alsam mustelamı yoksa kibelenin sölediğiangel baby mi kafam karıştı birde bakım setini ne aldınız arkadaşlar karar veremiyorum nıvea nınkinimi alsam yoksa chicconunmu birde sebamed var kararsız kaldım
kızlar kac tane yazlık hamılelık aldınız
star yaa bu mustela bebek kokuyooo..niye sevmedin kız :)
canimu ben arçeliğinkini 129 tl den indirilmiş fiyatıyla 49 tl ye aldım bi siteden , dilersen atayım özelden yerimseniben
canimu ben arçeliğinkini 129 tl den indirilmiş fiyatıyla 49 tl ye aldım bi siteden , dilersen atayım özelden yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?