2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ipegimucum site adrtesi vermesen bile fiyatini yazabiolir misin? belki ben de uygusa oradan alabiliriom. goruntululerden almak istiyordum ama burada bile en azi 100 dolar.

aman maşallah iyi olun , senin daha iyi olmana çok sevindim . kısss bak sana nazar değdi oralarda yaaa , görmediler görmediler bi gittin böyle hamiş hamiş , kem kem bakmadılarsa da nazar vermişlerdir kesin ..
ayyy ben de özledim alışveriş yapmayı , değil alışveriş yapmayı gezmeyi , aşağı markete inmeyi bile özledim yaa benneyaptımki
neyse az kaldı 2-3 hafta geçsin belki oda hapsim kalkar hihoyyyt

Bebek telsizi almayı düşünen varsa chicco'nun bir modelini internet sitelerinden birinde yarı fiyatına buldum. İsterseniz özelden adres verebilirim.

canimu ben arçeliğinkini 129 tl den indirilmiş fiyatıyla 49 tl ye aldım bi siteden , dilersen atayım özelden yerimseniben

ben göğüs ucu için mustelanınkini almıştım .. yüz kremi olarak yine mustela kullanıyordum kendime , çok memnunum .. çatlak önleyicyi de musteladan almıştım ama hiç düzenli kullanmadım .. bebe şamuanı-bakım yağı ve pişik önleyciyi de ya musteladan alıcam yine yada natures baby yada erbaa organics .. şimdilik böyle düşünüyorum bakalım :sm_confused:

bende hamilelikle ilgili bişi almadım annem sağ olsun bi kot bi kumaş pantolon dikti bide pantolon etek almış beyaz yeşilde vardı zaten bide geçen hamileliğimden kalma jilem vardı
üstte annem heray dikiveriyo sağolsun

star yaa bu mustela bebek kokuyooo..niye sevmedin kız :)

güzelim yüz kremi dediğin gibi bebek gibi kokuyor , onda sorun yok da çatlak önleyicisi ağır kokuyor. hiç kullanan oldu mu bilmem , bi ara avonda buğday özlü şeftalili bi krem vardı , ayyyyyynı onun gibi ağır yoğun bir kokusu var .. hele memişlere sürüp de biraz sıcak olunca , bir de üstüne sürekli yatmak zorunda kalan bir insanın sıcaktan terlemesi eklenince buram buram mustela gelirdi burnuma , ayyy dayanamadım , düşün artık göbeğime bile sürmüyorum , saldım çayıraaaaaaaaaaaaa, ipeğmu okuyunca alıcak oklavaı yine eline , ben en iyisi kaçayım :))))))))))

annecik demin bende yemeğimi yaktım sinir oldum zoru zoruna yapmıştım zaten buraya dalmışım gitti valla eşimde sorun değil dedi yerim ben onu

neslivicdan maşallah bebeğine kocaman olmuş.çok sevindim gelişmesine.boyuda gayet uzun kocaman bir maşallah

jasmincim çok üzüldüm canım.bende başka bir doktora görünmen taraftarıyım.ilsunun dediği gibi bir zeynep kamil'e gelsen aslında

gaydincim geçmiş olsun canım.bundan sonra böyle sıkıntılarımız olucak.benimde pazardan beri ara ara kasıklarım ağrıyor ve belime vuruyor.çok dikkat et canım.

gecmıs olsun kıkole bosver :))) kahvaltı yaparsınız . ben de kızartma yapıcam arasıra mutfaga gıudıp arasıra da buraya gelıyorum. kızlar mustela gogus catlagı ıcın mı. bebege zararı olmucak mı emerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…