- Konu Sahibi ElifxEylul
Elvan, bebeklere 1 yaşına kadar ıspanak vermiyor doktorlar. ıçinde bol miktarda nitrat varmış. Doktorumuz bize ıspanak,patlıcan,bakla vermeyin demişti. Bir araştır istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elvan, bebeklere 1 yaşına kadar ıspanak vermiyor doktorlar. İçinde bol miktarda nitrat varmış. Doktorumuz bize ıspanak,patlıcan,bakla vermeyin demişti. Bir araştır istersen.
priene ve kelebek tavsiyeleriniz için teşekkürlr bugün patates hvuç birazda pirinç koydum ama püre şeklinde verdim çorbaya göre güzel yediler birkaç gün böyle gideyim sonra içine değişik sebzleri koyarım buarada birşey daha sorucam şimdi yeni başladığımız için azar azar veriyorum günde sadece 1 öğün veriyorum nezaman günde iki çeşit vermeye başlıcam mesala öğlen sebze püresiyse öğleden sonra yoğurt gibi
priene üçüzleerime tek başıma bakıyorum ailemden de uzaktayım ama çok şükür yaramaz değiller şimdiye kadar hep saatle gittik inşallah bundan sonrada böyle giderler
priene ve kelebek tavsiyeleriniz için teşekkürlr bugün patates hvuç birazda pirinç koydum ama püre şeklinde verdim çorbaya göre güzel yediler birkaç gün böyle gideyim sonra içine değişik sebzleri koyarım buarada birşey daha sorucam şimdi yeni başladığımız için azar azar veriyorum günde sadece 1 öğün veriyorum nezaman günde iki çeşit vermeye başlıcam mesala öğlen sebze püresiyse öğleden sonra yoğurt gibi
priene üçüzleerime tek başıma bakıyorum ailemden de uzaktayım ama çok şükür yaramaz değiller şimdiye kadar hep saatle gittik inşallah bundan sonrada böyle giderler
arkadaşım buna üzülme sevin bence zaten biberon iyi bişey değil ki mümkünse hiç alıştırmamak gerekiyor,ek gıdadan önce süt sağıp bırakıyordum doktor halımız özellikle tembih ediyordu sakın biberonla vermeyin kaşıkla verin sütünü diye,şim benim oğlumda iki veya üç kez emiyor,o da yeterli zaten,,kızlar benim bi derdim var kızım ek gıdaya geçtikten sonra biberonla süt içmek istemiyo.sadece gece 3 kez emziriyorum gündüz de kaşıkla içiriyorum bir de çorbasıydı yoğurduydu bi ölçünüz var mı ben bi su bardağı dolusu veriyorum çok mu acaba