- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #29.121
emirhanerim teşekkürler canıma ama elbise değil o kırmızı...spraplez badi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni ne etmesin çatlak ...ben bunların hepsini ipekte yaşadım hala yaşıyorum bakalım hayırlısı ..ben en çok cinsiyetini mera kediyorum daha 8 hafta kadar var bakalım,aşermelerin nasıl,birde ne bileyim heyecan durumun ,düşüncelerin ne alemde...bende çok heyecan yaptım şimdi kalbini gördüm diyince heyecan banada gelmeye başladı...
Amin canım inşallah ebibde bayramın mübarek olsun herşey gönlünce olsun...
selam herkesin bayramı mubarek olsun .artk benim atom karncadan fırsat bulup girip yazamıyorum .yeniden bebek bekleyenleri tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin .oğluşum çok yaramaz sanırım hiperaktif deval tepelerde bende peşinde saniye oturmuyor . böyle oluncada çok kaza atlatıyoruz . bayramn birinci günü düştü ağzını sivri bi kşeye vurdu dudakiçinde iki dikişimiz var ömrümüzden ömür gitti resmen eşim dayanamadı tansiyonu fırlad ben hastaneyi ayağa kaldırdım.neyseki atom karınca ertesi sabaha gayet enerjik uyandı sanki onun aznda dikiş yok yaramazlk tam gaz kafa göz sağlam büyütsem başka derdim yok benden bu kadar . hepinize kazasz sakin günler
Ben de cinsiyetini merak ediyorum. Aşermelerim İpek'ten farklı değil pek ama daha hafif. Kısır da kısır diyorum. Hala yemedim bi tarafım şişecek. Bazen tatlı bazen turşu istiyorum ama turşu daha ağır basıyor. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum. Midem bulanınca daha iyi hatırlıyorum. Ya bir de aşırı sinir var bende. Kontrol etmekte zorlanıyorum. Acep bu da hamilelikten midir. İnşallah kalıcı olmaz.
Dr işine çok sevindim.
Çok geçmiş olsun. En zor zamanları diye senin atom karınca modeleri için diyorlar herhalde.
Kızlar minik bebeğimle ilgili yorumlarınız için çok sağolun.
teşekkürler kızlar geçicek inş. benim oğlanda uslanr bi gün :bbo:merhaba kızlarrrr...
iyi bayramlar herkese...![]()
elvancım naber nasılsın? artık pek giremiyorum buraya görüşemiyoruz..yazdıklarını fırsat olunca okuyorum..
huriş maşallah ipeğe..deniz bile erkek olduğu halde 78 cm boyu ben de oğlum uzun derdim ipekcik daha önde demek :) maşalhhh...doktor olayına sevindim çünkü hiçbir şey özel hastane gibi olmuyor...denize hamile kaldığım günden beri özeldeyiz işallahh 2.çocuğumu da aynı yerde doğurcam ve kontrolleri orda devam edicek...vitagil vitamin iyidir biz 2 kaşık kullandık günde...şuanda kullanıyoruz hiçbir şey...Allah sağlık versin hepsine...
emirhanerim nerdesin kız sen valla unuttum oğlunu senin :) umarım iyidir...
ipeğimu nasılsın nasıl gidiyor hamilleelik??? umarım bir sıkıntın yoktur...ne güzel bebeğin büyüyor hem içinde hem dışında..arada fazla yaş yok ohh en güzeli..bizde işallah deniz3.yaşına girince istiyoruz bakalım kısmet...eğer o zaman kadar kendinden ben geliyorum demezse :)
nar çok geçmiş olsun canım yaa( üzüldüm bak şimdi..Allah beterindne sakınsın canım yaa ne kada rdikkat etsen de kaza geliyorum demiyor işte...
Deniz de kendi aleminde artık :)))
saçını kulağını elini gözüünü ayağını sorunca gösteriyor...
bıcır bıcır birşeyler anlatıyor...
tatil bitti evimizdeyiz artık..istanbul buz gibi..uzun kollluları giymeye başladık bile...
![]()
starimuu tosbikimi ve senide ayrıca öpüorum..iste geliosun ama ben de istten gidebilirim ama b 6 ay var bakalım göces..öpüorum sekerim seni..
selamlar , iyi geceler
hamiş arkadaşlarımı kutluyorum , inşallah sağlıcakla kucaklarına alırlar miniklerini a.s.:içelim
puyorumnanaktan ( adenzar , confuse ve ipeğimu - kaçırdığım yoktur inşallah fisfisfis )
Aras tosbaasından bahsetmem gerekirse yemelerimiz yine aynı binbir naz ve oyunla ağzını açar oldu
bu sayede bende ne sinir kaldı ne takat ne olan bitene tahammül akannehir
koşuyo evde bi oyana bi bu yana , oğlum yavaş demekten ve onu izlerken ben yoruluyorum ama adam dinlenmeyi bilmiyuo , o yüzden arada karyolasına koyup korkuluğunu kaldırıp dinlenmesini sağlıyorum kafamçokkarıştı
burnunu dilini göbeğini bilimum öğrendiği her bi yerini göstermeye bayılıyo kaydirigubbakcemile3 hatta yemek-mama yedirirken ona söylediğim şarkı çıkınca babytv de gülümseyerek ve ışıldayan gözlerle bana bi bakması vardı bittim o dakka:asigim:
bayramlık resimlerimiz babamızın tel.da , olsaydı yüklerdim ne güzel yağuşuklumu
bu aradaaaaaaaaa bizim İst.a taşınma durumumuz var ilkbahar gibi , kışın bile olabilir bilmiyorumkismile
okullar açılacak , havalar soğumaya başladı hafiften , üfff ne iç karartıcı şeyler yaa kafamçokkarıştı
bu arada benim tosbaaa da grip oldu 2 hafta önce İst. dönüşü . hydralyn ve actidem ile ( elbette phsycologica da cabası ) kurtulduk Allaha şükür sositososito
kızlar ipeğin blogu bakın...
ipek böceğim
herkese slm huri cim bloğun hayırlı olsun çok güzel olmuş bu arada o bomba kahvaltının hepsini verdiysen haberimiz olsun bizimkide hiçbirşey yemiyorda hele kahvaltı hiç.
starimu hoşgeldin maşallah aras paşaya yürümeyi bırakıp koşuyor demek.
karen canım sende hoşgeldin.
bu arada kızım ada cıkta yürüyor çok şükür net olmasada düşe kalka 14 ayımızı yarıladık çünkü.
selam güzeller güzeli annecikler ve dünya tatlısı bebişler...ve tabi artık aramıza yeni katılacak olan minicikler :)
ırmak hasta..çocuk 4 haftadır öksürüyor.dün yine doktora gittik.alerji için kan testi istedi..birde boğaz kültürü..ciğerleri temiz ama boğazında beyazlıklar var dedi..ki nitekim kandaki enfeksiyon normal değerler 5 iken kuzucumda 120 lerde çıktı.muhtemelen boğazından kaynaklı..şimdi diğer test sonuçlarını bekliyoruz.sanırım artık antibiyotik kullanacağız![]()
nescim evet görüşemiyoruz artık.bende giremiyorum nekk ya nede face..çok geç geliyorum eve hiç halim kalmıyor.arada işten bakıp çıkıyorum işte..denizimi öpüyorum çok..
eski dotları görmek ne güzel..starimu,karencim özledik sizide :) tabiki aras ve serrayıda..
çok yoğun,çok çalışmam lazım ve çok uykusuz çok yorgunum![]()
selam kızlar
elvancım çok geçmiş olsun kıyamam ırmağa
nazda 3 tane birden diş çıkartıyor hiç durmuyor yerinde sürekli koşturuyor elini tutturmuyor yollarda kucağımda durmuyor inip koşturacağım diyor.bütün gün ağlıyor bir yere gitsem durmuyor evi istiyor gerçi evdede sürekli ağlıyor hiç susmuyor .2 gün önce merdivenlerden düştü 8 merdiven yuvarlandı ömrümden ömür gitti allahım korudu yavrumu ..uyku sorunlarımız hala devam ediyor az önce yine 1 saat ayağımda salladım sırılsıklam oldum her yerimden su damlıyor akşam uykusunda sallamıyorum pışpışlıyorum yanına uzanarak uyuyor.bir kurtulsam şu sallama olayından başka bişey istemiyorum.hiçbirşey yemiyor ağzını açtıramıyorum tek yediği şey meyva ve çubuk kraker mamasını ve sütünüde gece içiyor sadece 2 kez aç dolaşıyor içim parçalanıyor resmen .neyse çok doluyum sayfalar yetmeyecek bana uyumuşken evi toparlıyayım bende
Nihayet efsane geri döndü. Ben de ne zaman sahne alacaksın diye merak ediyordum.
Kız yazdıklarını okuyunca inşallah oğlum olmaz dedim. Öyle sağa sola koşmak çok zor. Biz kızımla çok iyi ikiliyiz. Ben nereye o peşimden oraya.
Ben doğurana kadar taşınırsın inşallah.2 çocukla görüşemiyorduk 3 tane ile ne yaparız bilemem artık. Aras grip atlatmış canım. Çok geçmiş olsun bu arada. Havalar çok fenalaştı yine.
Kız ben fazla bakamadım. Zırlıyıp duruyorum. Baba bölümüne anca geldim. Onu da yarım bıraktım. Önümüzdeki ay inşallah normale dönersem tekrar bakacağım.
Elvan, Derin kızlar size de çok geçmiş olsun.
İpek'in 2 gün önce burnu akıyordu. Peditus verdim günde 2 kez. Ihlamura bal karıştırdım içti. Bir de nane-kekik-limon yaptım. İçmek istemedi ama zorladım biraz içtiği kadarı işe yaradı galiba. Dün iyi kalktı. Bugün birşeyi kalmadı. Bir de sebze çorbasını dr kes demişti. Ben yine vermeye başladım. Bizim yediklerimizden fazla yiyemiyor bağışıklığı da düştü gibi geldi bana. Kafama göre takılacağım. Annelik içgüdülerimi dinleyeceğim.
herkese slm huri cim bloğun hayırlı olsun çok güzel olmuş bu arada o bomba kahvaltının hepsini verdiysen haberimiz olsun bizimkide hiçbirşey yemiyorda hele kahvaltı hiç.
starimu hoşgeldin maşallah aras paşaya yürümeyi bırakıp koşuyor demek.
karen canım sende hoşgeldin.
bu arada kızım ada cıkta yürüyor çok şükür net olmasada düşe kalka 14 ayımızı yarıladık çünkü.