• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Tüm annelere günaydın işyerinden yazıyorum.Bugün yine geç kaldım sabahları evden çıkmak o kadar zor oluyorki... kaandan gizlice kaçmak için neler yapıyoruz görseniz.Annem bakıyor oğluma.Artık herşeyin farkında tabi giyindiğimizi görünce başlıyor huysuzlanmaya.Bazen arkamızdan ağlıyor bazen annem kaanı oyalarken çıkıyoruz.Ağlarken gitmek çok kötü oluyor üzülüyorum...

günaydın herkese..güzel bir gün diliyorum hepinize..
yazılnları okudum tek tek alıntı yapmadım aklımda kalanları yazayım.diş ilacını bizede önermişti dr..hatta eczacı bu ilacın 14 yaşına kadar kullanıldığını söylemişti.ben veriyorum.maşallah ırmakta hap hap diyerek alıyor :) sakıncası olduğunu düşünmüyorum açıkcası..

yaramazlık için ne diyeyim ki herkes aynı şeyden muzdarip.çok şükür ırmak henüz tırmanmıyor.ama hiç durmuyor...onun tek derdi gezmek ve yürümeko zaman mutlu.kcuaktan nefret ediyor artık.elinden tutup yürüteceksin..kendiside tam beceremiyor tek başına yürümeyi mutlaka düşüyor.ırmakla yolda yürümekte zor.geçende babası oyalayım derken bizim bahçede yerdeki yapraklara çöp demiş hadi kızım çöpleri topla bana ver demiş.şimdi yolda bile yerde ne görse ağır ağır eğiliyor alıyor ve bize veriyor.birde öp diyor verirken..çöp demek istiyor aslında :) 2 adımı on saatte atıyoruz çöp toplarken :)

sehercim bende çalışan bir anneyim.aynı sorunlar bizdede başladı.sabahları artık suratını büzüyor,ağlıyor arkamızdan.ama nacizane fikrim ondan kaçar gibi gitmemekten yana.bunun ilerde çocuklarda anne ve babaya güvensizliğini arttıracağını düşünüyorum.geçende bir kitapta da okudum aynısını.bir prof.yazmıştı.eğer çocuk anne ve babasının aynı saatte gittiğine ve aynı saatte geleceğine inanırsa gün içerisinede kendini güvende hissedermiş.aks, taktirde annesinin onu bırakıp gittiği düşüncesine kapılırmış.ben senin tam tersine zaman zaman ağlasa bile özellikle kapıya kadar hergün bizimle çıkartıyorum onu.öpüyorum kokluyorum konuşuyorum babaannesine veriyorum.el salla kızım diyorum.öpücük ver diyorum.en son kapıyı kendisi kapatıyor.oyunla ayrılıyoruz yani..bazen ağlıyor bazen ağlamıyor.ama ağlasada böyle devam ederdim canım..
bütün güzel anneleri ve bebişleri öpüyorum..bu hafta sonuda çalışıyorum :(

günaydın herkese..güzel bir gün diliyorum hepinize..
yazılnları okudum tek tek alıntı yapmadım aklımda kalanları yazayım.diş ilacını bizede önermişti dr..hatta eczacı bu ilacın 14 yaşına kadar kullanıldığını söylemişti.ben veriyorum.maşallah ırmakta hap hap diyerek alıyor :) sakıncası olduğunu düşünmüyorum açıkcası..

yaramazlık için ne diyeyim ki herkes aynı şeyden muzdarip.çok şükür ırmak henüz tırmanmıyor.ama hiç durmuyor...onun tek derdi gezmek ve yürümeko zaman mutlu.kcuaktan nefret ediyor artık.elinden tutup yürüteceksin..kendiside tam beceremiyor tek başına yürümeyi mutlaka düşüyor.ırmakla yolda yürümekte zor.geçende babası oyalayım derken bizim bahçede yerdeki yapraklara çöp demiş hadi kızım çöpleri topla bana ver demiş.şimdi yolda bile yerde ne görse ağır ağır eğiliyor alıyor ve bize veriyor.birde öp diyor verirken..çöp demek istiyor aslında :) 2 adımı on saatte atıyoruz çöp toplarken :)

sehercim bende çalışan bir anneyim.aynı sorunlar bizdede başladı.sabahları artık suratını büzüyor,ağlıyor arkamızdan.ama nacizane fikrim ondan kaçar gibi gitmemekten yana.bunun ilerde çocuklarda anne ve babaya güvensizliğini arttıracağını düşünüyorum.geçende bir kitapta da okudum aynısını.bir prof.yazmıştı.eğer çocuk anne ve babasının aynı saatte gittiğine ve aynı saatte geleceğine inanırsa gün içerisinede kendini güvende hissedermiş.aks, taktirde annesinin onu bırakıp gittiği düşüncesine kapılırmış.ben senin tam tersine zaman zaman ağlasa bile özellikle kapıya kadar hergün bizimle çıkartıyorum onu.öpüyorum kokluyorum konuşuyorum babaannesine veriyorum.el salla kızım diyorum.öpücük ver diyorum.en son kapıyı kendisi kapatıyor.oyunla ayrılıyoruz yani..bazen ağlıyor bazen ağlamıyor.ama ağlasada böyle devam ederdim canım..

Söylediklerinde haklsın elvancım işe giderken evden gizlice çıkmanın doğru olmadığını bende biliyorum sonra arkamızdan oda oda dolaşıp bizi arıyormuş bazen.senağlamaama kapıdan gittiğimizi görüncede yıkıyor ortalığı sabahın köründe aaprtmanı ayağa kaldırıyor valla küçük çocukta çok apartmamnda dairelerde yakın insan mahcup oluyor bir yerde hergün...Alıştırıcaz bakalım ama nasıl bende bilmiyorumm

Arkadaşlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım var ayrı bir konumu açsam acaba?? Kaan çok yemek seçiyor özellikle sulu yemek tarzı pek yemiyor akşamları ne yapıp yedireceğimi şaşırıyorum.Mesele dün akşam tavuk sote yaptım ezdim suyuyla ekmek ufaladım güzelce 2 defa kaşığın ucuyla tadına baktı yemedi.Aç karnı biliyorum mama diyor ama yemedi.Bu sefer pirinç pilavı vardı yanına cacık yaptım cacığı seviyor ikisini karıştırarak yedirdim oynayarak.Yani akşam yemekleri tam bir kabus 1 saat uğraşıyorum yedircem diye.Öğlenleri genelde çorba içtiği için sorun olmuyor.Kıymalı yada et tavuk sulu çorba içiyor ekmekle öğlen mesele yok ama akşamdamı çorba içireyim?evde pişen yemeklerden ezerek yediremiyorum.Ne yapacağımı şaşırıyorum siz akşam yameklerini nasıl yapıyorsnuz?

kızlar nasılsınız
umarım herkescikler iyidir.hamile olanlar var aramızda.canı gönülden kutluyor sorunsuz bir 9 ay ve meleklerinizi sorunsuz bir şekilde kucağınıza almaniz diliyorum.

ben geldim kimsecikler yok.yazı zar zor atlattık bakıcı olmadığından bebişim sersefil oldu.bir anneanneine götür bir babaannesine.herkesin tutumu farklı dengesi iyice bozuldu valla şimdi bir bakıcımız var yeni başladı 2 hafta oldu bakalım neler başımıza gelecek. şimdi yemeğe gidiyorum umarım bir ikiniz gelirsiniz bu arada.özledim valla sohbetleri.şurayı canlandıralım ya yine

ben yemek yiyip geldim ama kimseler yine yok
ehercim yemek konusu bizde de öle birgün çok severek yediği şeyi tekrar veriren yemiyor. zaten yaz başından beri yemek yeme sorunu vardı son ay hiç bişi ağzına koymamaya başladı sadece gece uykuda verdiğim sütle gezniyordu tüm gün. o yüzden doktorumuz bir şurup başlattı acayip mutluyuz hem uykumuz düzene girdi hemde sürekli mama diye gezinip gerçektende yiyor.şimdilik 10 gün kullanacağız umarm bu 10 günde yeme alışkanlığı kazanırda ilaçsız devam ederiz.

Evet bizdede öyle birgün çok güzel severek yiyor aradan 1-2 hafta geçiyor yine aynısını denediğimizde hiç beğenmiyor ve yemeyi reddediyor.durmadan akşam ne yedirsem diye düşünmekten yoruldum.Mesela bugün öğlen pirinçli yoğurt çorbası içmiş.Akşama yine çorba versem hayır demez ama ben birazda yemeklerden yemesini istiyorum.

Forumdaki arkaşadaşların çoğu ya evde çocukla ev işiyle uğraşıyor yada işyerinde çalışıyor.ESki sohbetleri bende özlüyorum birimiz olsak diğerimiz olmuyor.herkes fırsat buldukça arada gelip gidiyor neyse bunada şükür yinede paylaşım devam ediyorr herkese mıutlu sağlıklı günlerrrr

ehercim yemek konusu bizde de öle birgün çok severek yediği şeyi tekrar veriren yemiyor. zaten yaz başından beri yemek yeme sorunu vardı son ay hiç bişi ağzına koymamaya başladı sadece gece uykuda verdiğim sütle gezniyordu tüm gün. o yüzden doktorumuz bir şurup başlattı acayip mutluyuz hem uykumuz düzene girdi hemde sürekli mama diye gezinip gerçektende yiyor.şimdilik 10 gün kullanacağız umarm bu 10 günde yeme alışkanlığı kazanırda ilaçsız devam ederiz.

amatist sakıncası yoksa şurubun ismin alabilirmiyim canım drumuza sorup bende versem naza. aynen dediğin gibi gece içtiği mamadan başka birşey girmiyor midesine .sabah kahvaltı yok öğle yemeği yok akşam yemeği yok gecede iki sefer mama içiyor okadar. bak şu anda uyudu içim sızlıyor aç uyudu.sabah 8 de bir dilim peynir ve domates yedi öğlen birkaç tane çubuk kraker okadar.

15.09.2010 00:30

hurişşşş güzel olmuş bloğun :nazar: , ellerine sağlık canım
bi yerde yazılar üstüste çıkmış
ve merak ettiğim şey : 1 yumurtayı 1,5 kk peyniri mi veriyorsun İpek'e ??

15.09.2010 16:26

şu an sokakta oynayan çocuklarım konuşmasını aktarıyorum...
elinde oyuncak tabanca olan bir çocuk diğer çocuğa silahını doğrultarak "teslim ol !" diyor...
öte ki de " olmuyorum ne var lan" diyor...koptum birden gülme geldi....
:roflol:

sibel07 kullanıcısından alıntı
herkese slm huri cim bloğun hayırlı olsun çok güzel olmuş bu arada o bomba kahvaltının hepsini verdiysen haberimiz olsun bizimkide hiçbirşey yemiyorda hele kahvaltı hiç.
starimu hoşgeldin maşallah aras paşaya yürümeyi bırakıp koşuyor demek.
karen canım sende hoşgeldin.
bu arada kızım ada cıkta yürüyor çok şükür net olmasada düşe kalka 14 ayımızı yarıladık çünkü.

canım o kahvaltıyı henüz yapmadım ama ipek her sabah 8 de kalkıyor
1 kaseye
10 bebe bisküvi
1 tatlı kaçığı pekmez
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı ceviz
diş ilacı
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı labne
yiyor...sonra yatıyor 11 de bir daha kalkıyor 1 tane yumurtayı yiyor...
bu her sabah böyle son 3 haftadır böyle gidiyoruz....

karen'im hayırlı olsun işin umarım iyi bir dadı bulursunuz ama lütfen şu dadı konusunda azıcık bana kulak veriniz.amartis te de söylemiştim beni dinlemedi...güvenmeyiniz garantileyin mutlaka evde bir dinleme cihazı bulundurun ve peşin peşin dadıya evde bir dinleme cihazı olduğunu söyleyin..buna hakkınız olduğunu gözünüzün bir süre arkada kalacağını alışma süresince dinleme cihazı olacağını kameranın bakıcıyı rahatsız edebileceği düşüncesi ile dinleme cihazı koyduğunuzu belirtin..
buna itiraz eden bakıcı dan zaten hayır gelmez gerçekten içinde çocuk sevgisi olan bakıcıda buna karşı çıkmaz.2 sene dadılık yapan biri olarak bunu öneriyorum...

starimu görüyorum ki, benden alıntı yapılmıyor hayırdır yavrum küsmüyüz,senin o tombiş yanaklarını sıkmıklarsam oraya gelip görürsün gününü..araşamıyoruz ,konuşamıyoruz,yazışamıyoruz,özledim eski sohbetlerimizi..kimse ile görüşemiyorum....öpüyorum seni tatlım ve düşme burunlu arasımıda ....

huriş canım yazışmalar yukarıdaki gibi .. küs felan değiliz niye olalım ?? ama ben bloğun güzel olmuş eline sağlık diyorum , üstüne yedirebildin mi bu kahvaltıyı diye soruyorum , senden gelen ilk msj dışarıdaki çocukların konuşması felan .. sonra sibel kahvaltıyla ilgili soru soruyor sana , sen direkt sibele cevaben yazıyosun , yakın geçmişi okumuşsun ki Karene bakıcı konusunda dikkat et diyorsun felan ..
hal böyleyken hangimizin " acaba :bbo: "demesi lazım yerimseniben
ben de çoooook özledim herkesi ayrı ayrı boshayallersmile
öpüyorum seni ve bilmiş bakışlı İpektoşumu ..

selam kızlar....
ben yarın sabah işe başlıyorum :)
hiç aklımda çalışmak yokken aniden işe başlıyorum
bu işimden önce ben bi süre toys anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapmıştım kızlar..
şimdide meb yeni kanunlarına göre 2 veya 4 yıllık üniversite mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyolar belli kendi branşlarında :))
ben de özel bi kreşte işe başlıyorum öğretmen olarak
öykü de benimle birlikte kreşe başlıyo yanımda gözümün dibinde olcak
servisimiz de var kapımızın önünden kızımla bereber işe başlıyoruz bakalım nasıl olacak
bi süre deneyeceğim evde çok sıkılmıştım
uzun yıllar çalışmaya alışınca evde zor oluyo
kızım da yanımda olacağı için kabul ettim yoksa asla başlayamazdım sanırım işe falan
bize şans dileyin kızlar

hayırlı olsun canım yeni işin.benim bir arkadaşımda aynı şekilde başaldı onun ki 2 yaşındaydı ama onun öğretmeni arklı oluyor seninki daha küçük nasıl ayarlıyacaksın kreş yaşı için bira erken gibi.hevesini kırmak gibi olmasın okadar çocuğun içinde dikkat et aman hastalanıveriyorlar yavrucaklar.

kesinlikle öyle .sabahları babayı uğurlarken o kaçmaktan yana bense senin dediğin gibi o gittiğinde her yerde baba aradığı için kapıdan el sallayarak öperek uğurlamak taraftarıyım bir kaç günde alıştı artık babaya el sallayarak uğurluyoruz günümüz güzel geçiyor,akşama baba geldiğinde ki neşeside görülmeye değer...

Arkadaşlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım var ayrı bir konumu açsam acaba?? Kaan çok yemek seçiyor özellikle sulu yemek tarzı pek yemiyor akşamları ne yapıp yedireceğimi şaşırıyorum.Mesele dün akşam tavuk sote yaptım ezdim suyuyla ekmek ufaladım güzelce 2 defa kaşığın ucuyla tadına baktı yemedi.Aç karnı biliyorum mama diyor ama yemedi.Bu sefer pirinç pilavı vardı yanına cacık yaptım cacığı seviyor ikisini karıştırarak yedirdim oynayarak.Yani akşam yemekleri tam bir kabus 1 saat uğraşıyorum yedircem diye.Öğlenleri genelde çorba içtiği için sorun olmuyor.Kıymalı yada et tavuk sulu çorba içiyor ekmekle öğlen mesele yok ama akşamdamı çorba içireyim?evde pişen yemeklerden ezerek yediremiyorum.Ne yapacağımı şaşırıyorum siz akşam yameklerini nasıl yapıyorsnuz?

huriş canım yazışmalar yukarıdaki gibi .. küs felan değiliz niye olalım ?? ama ben bloğun güzel olmuş eline sağlık diyorum , üstüne yedirebildin mi bu kahvaltıyı diye soruyorum , senden gelen ilk msj dışarıdaki çocukların konuşması felan .. sonra sibel kahvaltıyla ilgili soru soruyor sana , sen direkt sibele cevaben yazıyosun , yakın geçmişi okumuşsun ki Karene bakıcı konusunda dikkat et diyorsun felan ..
hal böyleyken hangimizin " acaba :bbo: "demesi lazım yerimseniben
ben de çoooook özledim herkesi ayrı ayrı boshayallersmile
öpüyorum seni ve bilmiş bakışlı İpektoşumu ..
ah canım ben o mesajları görsem hiç öyle dermiyim :2: gözümden kaçmış bebeğim benim,sevindim durumun öyle olmadığına kaydirigubbakcemile3 ..kahvaltı konusunda peynirle yumurtayı aynı anda yemiyor ama 2 saat arayla ikisinide yiyiyor..
yani 8 de kalkıp normal kahvaltısını yapıyor 1 tatlı kaşığı kadar labneli...11 e doğruda ben kahvaltı yapıyorum o arada yağda yumurta yiyiyor...hamileyken her gün yumurta yerdim bıkmadan usanmadan bayılırım ipekte hergün yumurta istiyor....
bu arada seni seviyorum :içelim:a.s.:1hug:

hurişşşş güzel olmuş bloğun :nazar: , ellerine sağlık canım
bi yerde yazılar üstüste çıkmış
ve merak ettiğim şey : 1 yumurtayı 1,5 kk peyniri mi veriyorsun İpek'e ??

aynı anda kk nın bütün sayfalarını segme halindew gezersen böyle olur bu mesaj atlamışım .afedersin sitemimi geri aldım....Şenizlülülülülülünaniknanik

iyi geceler huri starimu bu saatte sizleri görmek ne güzel topğe kimse uğramıyor artıkopuyorumnanaktan..Nasılsınız siz tatlı kuzucuklarınız?

starimu okadarda değil canım yaaaaa naz hergün düşmüyorya ne zaman düşse sana denk geliyor demekkikafamçokkarıştı. ama tabii doğduğundan beri bu beşinci düşüşü ama diğerlerini düştü saymıyorum bu tam felaketti

temmuz anneleri topiğinde naz kadar yaramaz huysuz bir bebek yoktur heralde biliyorsunuzki kış boyunca gazıydı uykuya dalma problemiydi öldürdü beni salıncağın başında neler çektiğimi hepiniz biliyorsunuz .3 aydır yemek yeditremyorum naza biliyormusun kızıma çorba içirmeyi özledim et yemeği tavuk köfte daha ağzına girmedi hiç birşey yemiyor çubuk kraker kavun karpuz meyva ve yoğurtla yaşıyor. mama dahi içmiyor süt içiremiyorum gece uykusunda oda 100 cc içiyor sadece.şmdide yürüdüğü için elini hiç tutturmuyor kıyamet kopuyor bütün gün ciyak ciyak ağlıyor depresyona girmek üzereyim .bugün yine 1.5 saat ayağımda salladım uyuyuncaya kadar ayaklarım uyuştu resmen .çoku çok hareketli çok huysuz inat bir bebek naz .korkumdan ikinciyi bile düşünemiyorum yaşımda geçiyor ama cesaret edemiyorum .anneme gidipte oturmayı özledim başka bir eve gittiğinde ne uyuyor nede duruyor çığlık çığlığa ağlıyor apar topar geri geliyoruz annemden neyse allah sağlık versinde kuzuma razıyım herşeyine

dediğin gibi canım , demekki bana denk gelmiş ..
yaşadıklarını biliyoruz , zor evet , Allah sabır versin demekten başka bi şey yok sanırım
öyle böyle büyüyecekler , bak 1 sene geçti , diğer yıllar da geçecek ve gün gelecek " ahhh sen var ya ahhh , bize az mı çektirdin küçükken " diyeceğiz onlar da yarı hınzor yarı keyifle gülümseyerek bize tekrar tekrar anlattıracaklar yaptıkları numaraları :)

Merhaba arkadaşlar doğum yapmadan önce sizlerle buradan birçok paylaşımda bulunmuştum bende 2009 temmuz annesiyim 14 aylık oğlum var adı kaan.uzun zamandır siteye girmemiştim üyelik şifremi bile unutmuşum yeniden aldım şu an işyerindeyim çalışıyorum ve aranıza tekrar katıldım.Güzel dostluklarınız hiç bitmemiş aynen devam ediyor çok sevindim.Hepinize yavrularınızla beraber uzun mutlu sağlıklı günler diliyorum arkadaşlar

inşallah bundan sonra da devam eder burada beraberce paylaşımlarımız yerimseniben

teşekkür ederim sibelciğim şart değildir heralde dişleri çürümemesi içinmiş canım...bakalım çürüyecekmi ilaçların hepsini kesti doktor bir tek bunu sürekli kullandırıyor zaten içinde 400 adet var heralde kutu bitince ilacıda keser die düşünüyorum...

4423.jpg
[/QUOTE

merhaba kızlar
bu tırmanma herkeste var sainirm :)) bizimkide masa sandalye koltuk ne bulursa üstüne çıkıyor, bazen ben bile şok oluyorum nasıl çıkmış becermiş diye ...
biran evvel uslanmalarını diliyorum Allah'tan çok zor bir dönem yasıyorum huysuzluk ve yaramazlık acısından. herşeyi ağlayarak elde etmeye çalışıyor ,vermeyince kafasını sağa sola vuruyor.

benim tostos da istediği olmazsa , oyalayacak başka bir şey bulamazsam istediği oluncaya kadar ağlıyor ve biraz bana vurma demeyeyim de sarsma ittirme gibi bi şeyler yapmaya çalışıyor kafamçokkarıştı

hemen hemen aynı durumdayız . püre halinde yer benim dana herşeyini , ama pilavı elinle ver hayır demez
çok çok aç olacak ki yemeğini oyunla yedirmek zorunda kalmayasın , yoksa kasenin 3/4 ünü genelde oyunla yer
bi elinde kase , bi elinde kaşık , yere düşen oyuncağı al , daha kase götürmeden kaşığı tekrar yere atar oyuncağı ve tepesi aşağı gelecek kadar bakar aşağıdaki zımbırtıya ,ayyyyhhh akannehir

kızlar nasılsınız
umarım herkescikler iyidir.hamile olanlar var aramızda.canı gönülden kutluyor sorunsuz bir 9 ay ve meleklerinizi sorunsuz bir şekilde kucağınıza almaniz diliyorum.

ben geldim kimsecikler yok.yazı zar zor atlattık bakıcı olmadığından bebişim sersefil oldu.bir anneanneine götür bir babaannesine.herkesin tutumu farklı dengesi iyice bozuldu valla şimdi bir bakıcımız var yeni başladı 2 hafta oldu bakalım neler başımıza gelecek. şimdi yemeğe gidiyorum umarım bir ikiniz gelirsiniz bu arada.özledim valla sohbetleri.şurayı canlandıralım ya yine

inşallah iyi birisidir aslan parçamıza bakacak olan dadı hanım ;)
nerelerdesin , aramasak sesini duyamaz olduk :oklava:
bence de şenlensin artık burası yahu kaydirigubbakcemile2

neymiş bu şurup ben de merak ettim bak .. senin toz halinde verdiğin vi şey vardı , onu sorduğumuzda bize onun da iştah açıcı olduğunu ama bizim artık onu kullanmamız için büyüdüğümüzü söylemişti ve fortini verdi .. gerçi bize onu boy-kilo oranından kiloyu eksik bulduğu için vermişti şimdi hatırladım , besin desteği olsun diye .. neyse sen yaz da şu ilacın adını , izmire döndüğümüzde bi h.sonu gittiğimizde kontrolde sorayım bize de iyi gelir mi diye yerimseniben

starcım nasılsın?arascık nasıl?

sağol canım , şimdi gördüm msjını
Arascık uyuyo , anneyle babayı şimdiden ayırarak kafamçokkarıştı

selam kızlar....
ben yarın sabah işe başlıyorum :)
hiç aklımda çalışmak yokken aniden işe başlıyorum
bu işimden önce ben bi süre toys anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapmıştım kızlar..
şimdide meb yeni kanunlarına göre 2 veya 4 yıllık üniversite mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyolar belli kendi branşlarında :))
ben de özel bi kreşte işe başlıyorum öğretmen olarak
öykü de benimle birlikte kreşe başlıyo yanımda gözümün dibinde olcak
servisimiz de var kapımızın önünden kızımla bereber işe başlıyoruz bakalım nasıl olacak
bi süre deneyeceğim evde çok sıkılmıştım
uzun yıllar çalışmaya alışınca evde zor oluyo
kızım da yanımda olacağı için kabul ettim yoksa asla başlayamazdım sanırım işe falan
bize şans dileyin kızlar

hayırlı olsun melek yeni işin .. inşallah her ikiniz için de güzel bir deneyim olur ..
ben şimdi senin yerine kendimi koydum da eğer tüm yaş grupları aynı anda aynı odada zaman geçiriyorlarsa gün boyunca , konsantre olamazdım işime heralde kendi çocuğuma bakmaktan ve takip etmekten ..
yani acaba düşermi , birisi ittirir mi , başka arkadaşının yediği şeyi ağzına götürür mü , yada ne biliiim anne gözüyle onun yaptıklarını keyifle takip etmek bir anda dikkatimi dağıtır da burada bulunma asıl amacımdan uzaklaşır mıyım , yada diğer öğretmenlerin tutumu nasıl olur çocuğuma vb vb vb ....
inşallah gelecek günler iyi şeyleri getirir beraberinde sizin için boshayallersmile

ah canım ben o mesajları görsem hiç öyle dermiyim :2: gözümden kaçmış bebeğim benim,sevindim durumun öyle olmadığına kaydirigubbakcemile3 ..kahvaltı konusunda peynirle yumurtayı aynı anda yemiyor ama 2 saat arayla ikisinide yiyiyor..
yani 8 de kalkıp normal kahvaltısını yapıyor 1 tatlı kaşığı kadar labneli...11 e doğruda ben kahvaltı yapıyorum o arada yağda yumurta yiyiyor...hamileyken her gün yumurta yerdim bıkmadan usanmadan bayılırım ipekte hergün yumurta istiyor....
bu arada seni seviyorum :içelim:a.s.:1hug:

tahmin ettim de ne biliiim sen bana sitemkar yazınca öyle yazdım sanırım ben de , yoksa burada kendisiyle sorun olacak en son kişilerden birisin benim için kuzikom olumunekankayizsmile
ben de yidim yımırtadan her gün hamileyken ve Aras tosbaası 6 aylık oluncaya kadar heralde
ama ona 1 tam yumurtayı haftada 1 blenderdan geçirerek veriyorum , diğer 2 gün se 1 sarı veriyorum ve labneyle aynı anda fisfisfis
ben de seni seviyorum şekercim :içelim:

aynı anda kk nın bütün sayfalarını segme halindew gezersen böyle olur bu mesaj atlamışım .afedersin sitemimi geri aldım....Şenizlülülülülülünaniknanik

vereliniortak :1hug:

iyi geceler huri starimu bu saatte sizleri görmek ne güzel topğe kimse uğramıyor artıkopuyorumnanaktan..Nasılsınız siz tatlı kuzucuklarınız?

seni de canım .. ama büyük olasılıkla ben bu msjı yazdığımda sen çoook uzak memleketlerde uyuyor olacaksın :roflol:
bizim Aras bazen arıza bazen çok uslu bebek modunda , ama iyi ama kötü idare ediyoruz çoğu zaman çok şükür bugünümüze :Saruboceq:
senin kuzucuk nasıl ??

Back
X