• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

amatist sağol canım . drumuza telde sorayım bakalım ne diyecek bizde prakten vermişti oda alerji içindi ama ben şurubu zorla içirdiğim için yarıda bıraktım belki bu daha etkilidir.
bizimde her sabah ve öğlen babamızın arkasından kıyamet kopuyor zor işe gönderiyoruz babayı ama geldiği zamanda çığlık çığlığa....babamızı ben,im yanıma yaklaştırmıyor kıyamet kopuyor daha şimdiden gidiyor babasının yüzünü yoluyor cimcikliyor çekil annemin yanından der gibi beni paylaşamıyor annemide kıskanıyor benden kadını yoluyor bana yaklaştığında..çak yapıyor müzik eşliğinde oynuyor müziği kapattığımda çok kızıyor aç oynamaya devam edelim diyor anni anni bütün gün peşimde dolaşıyor
akşam bir mucize oldu kızım tam bir tabak pirinçli köfte yedi o kadar mutlu oldumki bugün öğlen yine yedi .kıymayı eskiden blendırdan geçiriyordum çorbasında köfte olarak yedirememiştim.

Amastist cim inş gececek bugünlerde.. bak dün aksam yorgun halde çıkıp gönülün etmişsin oğlunun .. biras büyüdükten sonra kreş daha ii sanirim bakıcılardan tabiki karar senin yine de..

kesin hayatım ama daha çok küçük bu yaştada vermek istemedim kreşe.yoksa bu yaştada alanlar var ve uygun fiyatlı. ama 3 yaşına gelince direkt kreşe çekmeyeceğim kimsenin derdini

oohhh ne güzel kaynatmışsınız kızlar.topiğimiz şenlenmiş..keşke bende gelebilseydim..hala işteyim.birazdan çıkarım inşallah.kızımı çok özledim bende..tüm çalışan anneler gibi aynı sendrom bendede var..hiçde geçmeyecek gibi.ipeğumu ne güzel söylemişsin işte annelik böyle..ırmakta markette sepete oturup gezmeyi çok seviyor.akşam bir başlıyoruz fethiyedeki bütün büyük süpermarketleri geziyoruz..napalım gönlü olsun kuzumun..yarın son gün çok şükür hafta sonu geldi..bu hafta sonu çalışacaktım ama iptal oldu haftaya çalışacağım.bu hafta sonu kızımlayım.annemde geliyor birazda olsa dinlenirim artık..

ipeğumu dr gittiğinde minik kuşuna teyzelerinden de selam götür.sabırsızlıkla bekliyoruz onu aramıza..
tek tek yazmıyorum hepinizi çok öpüyorum..meltemim uğramıyorsun hiç buraya..arada bir gel sende özletme kendini...

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
bu gün ilk günümüzdü fena geçmedi öykü onadı eylendi gibi
bakalım zamanla yaşayı göreceğiz :)
kızım yanımda olmasına rağmen çalışan anneleri düşünüp bi kez daha taktir ettim hepinizi gerçekten çok zor bişey başarıyosunuz :)
şimdilik iyi gibi ama öykü benim kıyamadığım onun açısından en küçük bi olumuzluk yaşarsam eğer işi bırakırım hemen çünkü öykü benim herşeyim

stracım haklısın bende çok düşündüm senin düşündüklerini ama çok ısrar ettiler kreş sahibi bi tanıdığımız tüm şartlar sunuldu evden alıp eve bırakıyolar bi deneyip yaşamak istedim belki güzel olur belki yürütemeyiz şu an bilemiyorum ama önemli olan öykü benim için orda mutsuz oldunu hissedersem yapamam ben
sonuçta allaha şükür çalışmaya ihtiyacım yok belki bi çoğunuz gibi ama o kadar oku,yıllarca çalış,sona birden evde oturmak bi süre sona insanı çok verimsileştirip kalitesini düşürüyo
o yüzden bi şansımı denemek istedim olmazsa da evime ve kızıma kaldım yerden devam :)

Dün herkesler buradaymışş işyerinde çok yoğundum bakamadım sabah okudum herkese günaydınnn
Biz oğlumla 2 gündür 5 te ayaklanıyoruz uykusu var ama yerinde uyumuyor sabah olunca sürekli yanımda olmak istiyor emiyor gözü kapalı keyif yapıyor uyumaya çalışıyor ama uyuyamıyor nedense kalkıyor oynuyor sabahın köründe ama mız mız hiç durmuyor herşeye bağırıp ağlıyor...bezini zor alıp giyinip anneme bırakıyoruz sabahları bende yukarı çıkıp 10 dakika oynayıp ayrılıyorum.Sabahtan yoruluyorum valla.Eşimde sağolsun oyalayayım demiyor gözünü açıp bir çocukla ilgilenmiyor çocuk tepesine çıkıyor yatakta düşecek aşağı hiççç kaygısız yatıyorr üstelik çocuğa yaramaz diye kızıyor çok sinirlendim bugünn eşime moralim bozuk bir şekilde işteyim şimdiii

Beyaz melek yeni işin hayırlı olsun....
Derincimm nazın yemek yemesine çok sevindimmm inşallah böyle devam eder..
Hamiş arkadaşlar kendinize çok iyi bakın mercimekler sağlıkla büyüsün

slm arkadaşlar
çoooook yorgunummmm çooook
irem okula başladığından beri beterim yaa
hersabah ayrı bi çeşit yemek için sabahın 7 sinde kalk
eşimi yedir içir giydir yolla
2 kızı yedir içir giydir sende giyin hadee yolaa
gerçi okul çok yakın ama her sabah her sabah alışkın olmadığımdan sersemletti resmen
zaten halen ramazandanda kurtulamadım sabaha kadar otur otur daha kendime gelemedim
uykusuz deli danalar gibiyim
tam uykumun olduğundada canavaruslarım tazı kesiliyolar başıma yaa

beyaz melek senin adına inan çok sevindim
çok güzel bi iş bence bende hep kızımla yada kızlarımla beraber olabileceğim bi işte çalışmayı çok arzu ederdim valla
ama nasip değilmiş işte
ama bi lafın düşündürdü beni inşallah ben yanlış anlamış veya yorumlamışımdır
yıllarca oku- çalış sonra eve tıkanş bi süre sonra insanın kalitesini düşürüyo demişsinya
evde olan anneler kalitesiz demek olmuyo bu şimdi dimi canım
yanlışım varsa düzelt yada senin varsa sen düzeltiver:1hug:

kızım yanımda olmasına rağmen çalışan anneleri düşünüp bi kez daha taktir ettim hepinizi gerçekten çok zor bişey başarıyosunuz :)
şimdilik iyi gibi ama öykü benim kıyamadığım onun açısından en küçük bi olumuzluk yaşarsam eğer işi bırakırım hemen çünkü öykü benim herşeyim

canım hayırlı olsun.umarım sizin için iyi olur.

günaydın herkese..bugün hava bulutlu fethiyede.ondan mı bilmem hiç elim kolum kalkmıyor..başım ağrıyor...kızımı özledim daha sabahtan :( güzel bir gün diliyorum herkese...

ya bu siteye girişimde bana uyarı mesajı veriyo
kötü amaçlı yazılım tespit edilde bu site bilgisayarınıza zarar verebilir diye bende inadına girdim valla

çok güzel bi iş bence bende hep kızımla yada kızlarımla beraber olabileceğim bi işte çalışmayı çok arzu ederdim valla
ama nasip değilmiş işte
yıllarca oku- çalış sonra eve tıkanş bi süre sonra insanın kalitesini düşürüyo demişsinya

sağol canım çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı..
cnm anneliğin kalitesi düşüyo değil de ben kendi açımdan evde daha asosyal bi insan oldum..
yani insanın yaşam kalitesi düşüyo evde olunca..ben öyle hisettim
çalışırken çok daha sosyal ,daha pozitif ,daha enerjilktim..
evde kalınca uzunca bi süre herşeyden elimi ayağımı çektim o açıdan dedim
yoksa anneliğin kalitesi diye bişey sözkonusu bile değil

sağol canım çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı..
cnm anneliğin kalitesi düşüyo değil de ben kendi açımdan evde daha asosyal bi insan oldum..
yani insanın yaşam kalitesi düşüyo evde olunca..ben öyle hisettim
çalışırken çok daha sosyal ,daha pozitif ,daha enerjilktim..
evde kalınca uzunca bi süre herşeyden elimi ayağımı çektim o açıdan dedim
yoksa anneliğin kalitesi diye bişey sözkonusu bile değil

vereliniortakteşekkür ederim açıklaman için olumunekankayizsmile

İyi geçiyor. 10. haftayı da devirdim ya bundan sonrası daha rahat geçer diye umuyorum. Mide bulantım 9. haftaya girer girmez iyice arttı. Bu hafta da değişmedi. Gerçi yemek yememe engel bir durum yok çok şükür. Bu aralar favorim limon suyuna batırılmış havuç:))

ye ekşiyi doğur ayşeyi :))):emir_bebek:

kızlar merhabaaa ben bayaaaa bi zamandır giremiyorum sadece bi kaç kere girip okuyabildim... Hayatımız baya bi değişti kendimi bi koşturmacanın ortasında buldum :) eşimin işi dolayısıyla bursaya taşındık bu arada şimdide buraya alışmaya çalışıyoruz Melisle..
Maşallah bütün fıstıklar büyümüşler..

galiba öğle sürekli sendromlu anneleriz :kedi: ne bileyim işte.dün sabah çıkarken ağlıyordu arkamdan söz verdim gelince gezmeye götüreceğim seni diye.sanki anlıyormuş gibi.sonra bakıcı ooyuncak falan verdi dikkatini dağıttı çıktık. dün akşam yorgun olmama rağmen çıkardım ama onu dışarıya deniz kenarına gittik çimlerde yürüdü toplarla oynadı. oyuncak aldık döndük mutlu oldu tosbağam ben de sözümü tuttum diye içim rahat oldu

Çok iyi yapmışsın. Önemli olan anlaması değil zaten. Hem anlamadığı ne malum. Birden kafaları çalışmaya başlıyor. Herşeyi anlatmak lazım. Ben de İpek'e tutamayacağım bir söz vermiyorum veya onu kandırmıyorum. Bence çok hassas bir konu. Ya da ben bu konuda çok hassasım.

İyi geçmiş canım ilk günün. Bence bundan sonrası daha rahat geçer. İkiniz de alışırsınız.

slm arkadaşlar
çoooook yorgunummmm çooook
irem okula başladığından beri beterim yaa
hersabah ayrı bi çeşit yemek için sabahın 7 sinde kalk
eşimi yedir içir giydir yolla
2 kızı yedir içir giydir sende giyin hadee yolaa
gerçi okul çok yakın ama her sabah her sabah alışkın olmadığımdan sersemletti resmen
zaten halen ramazandanda kurtulamadım sabaha kadar otur otur daha kendime gelemedim
uykusuz deli danalar gibiyim
tam uykumun olduğundada canavaruslarım tazı kesiliyolar başıma yaa

Ay geçen onu düşündüm ben de. Kız okula başlayınca erkenden kalkacam işe gider gibi. Kahvaltı falan hazırla okula bırak. Ay sen şimdiden başladın. Allah kolaylık versin valla.

ama nasip değilmiş işte

Çalışmayan anneler genelde şu cümleyi kuruyor: Biraz büyüsün ben de kendi hayatıma devam edeceğim. Sanki çocukla yaşamıyorlarmış gibi. O cümlede biraz büyüsün ben de işe başlayacağım demek istiyorlar aslında. Çalışmak yaşamakla eş tutulmuş. Bunca zaman hep kendi hayatını yaşayan biri olarak bu düşünceyi çok yanlış ve saçma buluyorum. Tabi bu benim düşüncem. Ben mercimeğim 3 yaşına gelince çalışmayı düşünüyorum. İnşallah Allah mecbur bırakmaz. Çalışmak gerekirse yapacak birşey yok pek tabiki.

ye ekşiyi doğur ayşeyi :))):emir_bebek:

Ay buraya yazarken hep kızlarım diyesim geldi.
İnşallah kızımın kız kardeşi olur. Doyamadım kızlara daha:))

kızlar merhabaaa ben bayaaaa bi zamandır giremiyorum sadece bi kaç kere girip okuyabildim... Hayatımız baya bi değişti kendimi bi koşturmacanın ortasında buldum :) eşimin işi dolayısıyla bursaya taşındık bu arada şimdide buraya alışmaya çalışıyoruz Melisle..
Maşallah bütün fıstıklar büyümüşler..

Yeni evin mekanın hayırlı olsun canım. Güle güle otur.

Back
X