2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Merhaba

Temmuz Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Temmuz Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

temmuzanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Temmuz Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Temmuz annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Temmuz Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

çiş eğitimini ne yaptın sen canım....
kusura bakma geç cvp yazdım ama k.k ya girdiğimde burayı unuttum resmen açık ve net yani facebooktan fırsat kalmıyor ki anacığım...

ben evime en yakın semtte kreş buldum ki işe girmeyi düşünüyorum 1 senede olsa çalışıp biraz daha kafa dağıtayım diye geri dönerken ipeği alması kolay olsun diye,şu an sabah otobüsle bırakıyorum akşam ototbüsle alıyorum levent kanyonun arka kısmında kalıyor ortabayır denilen yerde Betül çocuk evi ,sonra hamile kaldığımda bebek geldiğinde ipeği göndermek yerine şimdi göndermeyi tercih ettim bebek geldi beni evden attılar diye düşünmesin,bulunduğu okulda öğretmeni benim eski sınıf arkadaşımın kardeşi,okulumuzda ayrıca 16 adet kamera var,ipeğin grubu 11 kişilik ve 2 öğretmen bulunuyor başlarında,sabah 9 da bırakıyorum akşam 6 da alıyorum normalde sabah 8 akşam 7 ama evdeyim nasılsa diye erken alıyorum geç götürüyorum...ipekte mutlu gidiyor okuluna memnunum şu anda,haftada 3 gün gidiyor ayda 350 tl veriyorum...

spor olarak bende çok araştırdım ama genelde almıyorlar,metrocty de buz üstü kayak eğitimi veriliyor fakat ayak numarası en küçük 26 olması gerekiyor dedi,baleyi ben sevmiyorum,yüzme olarak da araştırmadım aslında en çok yüzme isterim ama henüz erken olduğunu düşünüyorum,bu sene evden ayrılma,yeni ortamlara girme bir birey olduğunu fark etme ,okul hayatı gibi temel şeyleri gösteriyoruz seneye aktiviteler başlar inşallah benim gözümde böyle...

Selam kıslar bende çok sık giremiyorum artık Eymen Yağız uyanıkken pek bilgisayar açmıyorum o uyuyunca fırsat oluyo işte ..
Kreş konusunda ben sanırım gönderemicem ya kıyamıyorum kuzuma birde ben sürekli çocuklu arkadaşlarımla görüşebiliyorum evde de çok sık vakit geçiriyoruz evet tv seyrediyor ama sürekli oturmuyorum karşısında kendimce ayarlıyorum izlediği saatleri zaten oturup onunla oyun oynadığım da tv aklına bile gelmiyor ki.. Okulda hemen hasta oluyolar ya yarım gün gönderdiğim deservis genelde olmuyor benim götürüp getirmem lazım oda açıkcası zor geliyo bana sağa sola gidince daha mutlu sanki kreş deneyimini daha ileri bir tarihe atıcam doktorumuzda önermediği için onuda dinlicem sanırım bebkler geldiğinde işimiz zor olucak evet ama ben eğer yapabilirsem 3 yaştan sonra göndermek istiyorum :26:

Upp uzun bi aradan sonra benden de merhaba kızlar..
Bizde idille evdeyiz akşama kadar gönderebileceğim bir yer yok malesef burda analı kızlı kendimiz oynuyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve mayısta kardeşimiz geliyor hayat nasıl olacak çok merak ediyorum :18:

ben nicimi değiştirdim kızlar ..eski nick im aysenur2009

bizde aysenurla evdeyiz.bir yere göndermiyorum.evde olduğum için göndermeyi de düşünmüyorum....
hürremcim tebrik ederim....kuzuya kardei geliyo demek...cinsiyeti bellimi arkadaşım?

Teşekkür ederim canım bu hafta belli olacak gösterirse inşallah

Tebrik ederim canım çok sevindindim. Allah tamamına erdirsin.

Kız sen de hamileymişsin. Hemi de ikizlere doğru mudur?

Canım biz hala süper bezleniyoruz. Böyle de devam galiba.

Starimu doğum yaptı bilmeyenlere duyurulur. Poyraz'ımız geldi. Ne güzel artık herkes bebekleri ikiledi sayılır. İkilemeyenler de iş başına artık.
Benim oğluşum da büyüdü, sıralıyor. Canıma da okuyor. 2 çocuk çok zor aslında. Hiç tavsiye etmiyorum ama kaçınılmaz son. Hem hayat bu hiçbişey belli olmuyor.

Son düzenleme:

yorumlarına bitiyorum senin ya :)))
ben düsünmüyorum 2. cocuğu bakalım nezaman kaçınılmaz sonla karşı karşıya geleceğiz .
buarada bizde bezleniyourz çiş beze yapılırmış Tuana öyle diyor asla krozet veya lazımlığa oturmuyor :)

kızlar çok uzun zamandan sonra hepinize merhabalar
umarım hepiniz iyisinizdir yavrularınızla ben ve yaşar kemal de çok iyiyiz
yeni doğum yapan ve hamile olan arkadaşları kutluyorum

bende önümüzdeki yıl 2. bebek için tüp bebek tedavisine başlayacagım nasip olursa
geçmişi biraz okudum kreşe vermek isteyenler var
yaşar kemal temmuz ayından beri gidiyor kreşe önceleri bizdede çok problem oldu kıyamadım bende
ama şimdi kendisi gitmek istiyor ve her gün bi faaliyetle elinde sallaya sallaya eve getiriyor çok mutlu yani
bence duygusal davranmayın derim belli bir süre sonra ev dar geliyor çocuklara heleki benimkini babaannesi bakıyordu onun için ben hemen temmuzda vermistim şimdi çok memnunum
hepinizi öpüyorum

uzun zaman sonra yine yazayım 3-5 ay içinde biride yorum yapar heralde

ben kafayı yiyiyorum,ipek kreşe gidiyor iyi güzelde iş bulamadım her yer cumartesi istiyor cumartesi bakacak kimse yok,çıldırıcam sanırım kaçınılmaz son benide bekliyor,böyle gidersse ikinciyi yapacam gibi artık saçımı başımı yolarım

Merhaba Sevgili Temmuz Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Temmuz Anneleri, bu kalp Temmuz Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

çiş durumları nasıl.??ben eylül ayında kestim şükür.1 haftada kesin çözüm.ama bakan teyzesi de çok ilgilendi sağolsun.şimdi hala tembellik ettiği oluyo tv de birşey izlerken filan kaçırıyor altına.bir de ama filmim kaçarrr diyor.:))))

selam kızlar uzunnnnnn aradan sonra tekrar merhaba şenlenmiş buralar ben görmeyeli.beni hatırlayanlar bilir benim oğlanın kabızlık ve iştahsızlık sorunumuz had safhada ve artık delirmek üzereydim oyüzden buralara yazamadım ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kızlar çözdük biz bu sorunu.ben bu konuda sıkıntı çeken annelere yardımcıolmak için girdim .ne kadar zor olduğunu çeken bilir.benim derdime çare olundu bende şimdi çare olmak istiyorum ama hangi konu başlığı altında oldğunu bilmiyorum bu konunun yardımcı olursanız sevinirim ses,mi nasıl duyurabilirm. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YARDIMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AYRICA biz anaokuluna başladık .bir ay kadar oldu.bende arkadaşın anlattığı gibi başta vicdan azabı çektim oğlumda gitmek istermedi ama sanırım zamanla cazip geldi artık okula istekli gidiyor dilide çok gelişti artık eskisi kadarda tepemde gezmiyor eve gelince oyuncaklarıyla oynuyor.şarkı bile öğrenmiş 'karlar yayıo arap kışı cam bakayo dio'
güzel gidio bencede vermek isteyen arkadaşlar varsa vicdan yapmasınlar onların eğlendini ve bişiler öğrendiğini gördükçe ne kadar doğru yaptığınızı anlayacaksınız

selamlar .. artkimseler girmiyo malesef herkes fecedee okula başlmışsınız hhayırlı olsun evde tw başında vakit öldürmesinden iyidir . kabızlık prpoblemi ve iştahsızlık bizde de var hemde artık çok sıkıntılı bi dırımda nasıl çözüm buldunuz özlemcim bizede yardımcı olsanız

teşekkür ederim arkadaşım okula başladık gayette güzel gidiyor.bilinçli olmakda yarar var .bu konuda gönderme taraftarı olmayan evde duran annelerle aynı şeyi düşünmüyorum eğitimle öğretimin farklı şeyler olduğunu biliyorum ve bu öğretimi bi apartman çocuğu olarak alamayacağınıda biliyorum neyse senin sorununa gelelim biz çare bulduk inşallah sanade çare olurum.
öncelikle istanbulda altunizadede başkent hastanesinin doktoru dr nur özden çalışkana götürdüm .allah ondan bin kere yüzbinlerce kez razı olsun çıldırmak üzereyken derdime derman oldu.
neyse anlattım dra durumu oda zaten halimde anladı vahim olduğunu .bir iştah açıcı ve birde dost bakterileri içeren iki tane ilaç verdi hiç ummazken valla o ilaçlar çözdü.çünkü daha önce de iştah acıcı kullandım banamısın demedi.kabızlık için olanı ise herzaman kullanabilirsin kaslara yardımcı dost bakterileri içerir zararı olmaz dedi.öksürük bir aydır sürüyordu nerdeyse oyüzdende götürdüm valla aynı gece çocuğumun öksürüğü kesildi.bitkisel bir öksürük şurubu verdi.valla oledro peditus felan varya para tuzağı yemin ederim hiç bir işe yaramıyorlar.ayrıca DUPHALACI çok uzun süre çok fazla dozda kullandık banamısın demedi önceleri çözdü sonra eskiye döndürdü.dra söledim dozu çok fazla ve çok uzun süre kullanmışınız dedi.halbuki bunu verende başka bir doktordu .neyse işte eğer çözülmezse çocuk psikologuna yönlendircem dedi ama çözülür muhtemelen dedi.ben ilacın isimlerin yazıyorum.ssk karşılamıyor ama .

İŞTAH ACICI OLARAK VERDİĞİ:MARNYS JUNOR .(İŞTAH ACICI HER YEMEKTEN ÖNCE GÜNDE ÜÇ KERE.)
KABIZLIK BAĞIRSAK TEMBELLİĞİ İÇN VERDİĞİ İSE BİFİFORM.(İÇİNDEN CAM ÖLÇEK ÇIKIYOR SABAH KAHAVALTISINI YAPARKEN O ÖLÇEĞİ İŞARETLİ OLAN YERE KADAR ÇEKİP KAŞIKLA VERİN .ON DÖRT GÜN KULLANILIYO ZATEN SÜRE SONUNDA İLAÇ BİTİYOR.GÜNDE BİR KEZ.)

ACİLLLL ŞİFALARRRRR

merhabalar benımde temmuz 2009 bır oglum var 7 aylık bı oglum daha var.ucretsız ızın aldım onlara bakmak ıcın zorluk cekmesınler dıye ama cıldırmak uzereyım.buyuk oglum resmen cıldırtıyor ne yapacagımı sastım.kıtap okuyorum cocuk psıkologlarını dınlıyorum ama nafıle ıs uygulamaya kalınca sınıfta kalıyorum sanırım.sorunumuz soyle buyuk oglum arda kucugunu cok kıskanıyor devamlı sıddet uyguluyor onun yanında sevmemeye calısıyoruz ama onun ıhtıyaclarını yerıne getırmek bıle kıskanmasına yetıyor sanırım.hıc oyuncaklarıyle tek basına oynamaz sızın cocuklarınız nasıl.tv ızlemez hıc o ıyı bı ara bılgısayara takmıstı bozuldu dıye kaldırdık cok sukur onu unuttu.devamlı bıseylere takıyo yapma desende ınatla yapıyo resmen ınadına yapıyor.bu ara mutfaga taktı sandalyeyı cekıp muslukla oynuyo anlatıyorum su bıter paramız bıter ınatla saatlerce oynamak ıstıyor suyu vanadan kesıyorum suyumuz bıttı dıyorum tamam dıyor suyu acınca yenıden kosuyor mutfaktaı herseyı karıstırıyor.ewde duzen zaaten yok hep dokup sacıyor.kardesını devamlı aglatıyor.sabıha paktuna en cok onu sevdıgınızı bılsın dıyor devamlı sarılıyorum opuyorum en cok senı sevıyorum dıyorum ama nafıle sonra kaldıgı yerden devam edıyor.bız kucukken boyle degıldık ben annemden korkardım korkardım vıtrın vardı içi sus esyası bardak tabak dolu ona hıc dokunmazdık annemız kızar dıye annem asla dovmezdı ama demekkı otorıteyı kurmus.benım cocuk ınadına hergun o tabak bardagı yere ındırıyor.hep bu asırı sevmektenmı mı oluyo acaba.kayınvalıdem bız 8 cocuk buyyuttuk sız ıkı cocukta soylenıyorsunuz dıyor ama sımdıkı cocuklar bızlerın cocuklugu gıbı deıl.ben kendı sabrıma sasırıyorum ne sabırlıym dıyorum.cısınıde yenı ogrettım cok sukur.ama nasıl bu ınatlasmalar son bulacak acaba.iştahsız bır cocukta.asırı takıntılı mesela kanepenın sag tarafından gececeksın anne dıyor gosterıyor eger dıger taraftan gecersen devamlı aglıyor sana surdan gec dedım dıye.baska bır suru takıntıları var.sızlerın cocukları nasıl.varmı bu durumda olan.

slm destino okurken bile dayanamıyor insan aalh sabır versin benim kızımda 2009 temmuz doğumlu oda çok kıskanç bir çocuk ondan küçüklere oyuncağını vermez oynatmaz.allahtan daha kardeşi yok o biraz daha büyüyene kadarda düşünmüyoruz.kreşe yollamayı denesen diyorum gerçi bu seferde küçük geldi beni evden attılar diyecek.ben buyaz sonu kreşe göndericem işalah herşey yolunda olurda kızımda paylaşımcılığı öğrenir.

bu arada temmu annelerimiz kayıplardamı kızlar hadi burda toplanalım yine eskisi gibi şu kreşe başlama olaylarını anlatalım lütfen herkesten yanıt bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…