- 14 Kasım 2001
- 21.499
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.630
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.561
Ben de şimdi netten İpek için kurs falan bakıyordum. Yüzmeye 4 yaştan önce almıyorlar. ALsalar ne iyi olurdu çok hevesli. Bale için de küçük. Ritim kursu falan bakacağım. Bir de buz pateni istiyorum. Çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama kız evde tv seyretmekten kafayı çizecek. Onunla beraber ben de tabi.
Sen nereye ne kadara verdin? Yarım güne ne kadar istiyorlar biliyor musun?
Upp uzun bi aradan sonra benden de merhaba kızlar..
Bizde idille evdeyiz akşama kadar gönderebileceğim bir yer yok malesef burda analı kızlı kendimiz oynuyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve mayısta kardeşimiz geliyor hayat nasıl olacak çok merak ediyorum :18:
ben nicimi değiştirdim kızlar ..eski nick im aysenur2009
bizde aysenurla evdeyiz.bir yere göndermiyorum.evde olduğum için göndermeyi de düşünmüyorum....
hürremcim tebrik ederim....kuzuya kardei geliyo demek...cinsiyeti bellimi arkadaşım?
Upp uzun bi aradan sonra benden de merhaba kızlar..
Bizde idille evdeyiz akşama kadar gönderebileceğim bir yer yok malesef burda analı kızlı kendimiz oynuyoruz birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve mayısta kardeşimiz geliyor hayat nasıl olacak çok merak ediyorum :18:
Selam kıslar bende çok sık giremiyorum artık Eymen Yağız uyanıkken pek bilgisayar açmıyorum o uyuyunca fırsat oluyo işte ..
Kreş konusunda ben sanırım gönderemicem ya kıyamıyorum kuzuma birde ben sürekli çocuklu arkadaşlarımla görüşebiliyorum evde de çok sık vakit geçiriyoruz evet tv seyrediyor ama sürekli oturmuyorum karşısında kendimce ayarlıyorum izlediği saatleri zaten oturup onunla oyun oynadığım da tv aklına bile gelmiyor ki.. Okulda hemen hasta oluyolar ya yarım gün gönderdiğim deservis genelde olmuyor benim götürüp getirmem lazım oda açıkcası zor geliyo bana sağa sola gidince daha mutlu sanki kreş deneyimini daha ileri bir tarihe atıcam doktorumuzda önermediği için onuda dinlicem sanırım bebkler geldiğinde işimiz zor olucak evet ama ben eğer yapabilirsem 3 yaştan sonra göndermek istiyorum :26:
çiş eğitimini ne yaptın sen canım....
kusura bakma geç cvp yazdım ama k.k ya girdiğimde burayı unuttum resmen açık ve net yanifacebooktan fırsat kalmıyor ki anacığım...
ben evime en yakın semtte kreş buldum ki işe girmeyi düşünüyorum 1 senede olsa çalışıp biraz daha kafa dağıtayım diye geri dönerken ipeği alması kolay olsun diye,şu an sabah otobüsle bırakıyorum akşam ototbüsle alıyorum levent kanyonun arka kısmında kalıyor ortabayır denilen yerde Betül çocuk evi ,sonra hamile kaldığımda bebek geldiğinde ipeği göndermek yerine şimdi göndermeyi tercih ettim bebek geldi beni evden attılar diye düşünmesin,bulunduğu okulda öğretmeni benim eski sınıf arkadaşımın kardeşi,okulumuzda ayrıca 16 adet kamera var,ipeğin grubu 11 kişilik ve 2 öğretmen bulunuyor başlarında,sabah 9 da bırakıyorum akşam 6 da alıyorum normalde sabah 8 akşam 7 ama evdeyim nasılsa diye erken alıyorum geç götürüyorum...ipekte mutlu gidiyor okuluna memnunum şu anda,haftada 3 gün gidiyor ayda 350 tl veriyorum...
spor olarak bende çok araştırdım ama genelde almıyorlar,metrocty de buz üstü kayak eğitimi veriliyor fakat ayak numarası en küçük 26 olması gerekiyor dedi,baleyi ben sevmiyorum,yüzme olarak da araştırmadım aslında en çok yüzme isterim ama henüz erken olduğunu düşünüyorum,bu sene evden ayrılma,yeni ortamlara girme bir birey olduğunu fark etme ,okul hayatı gibi temel şeyleri gösteriyoruz seneye aktiviteler başlar inşallah benim gözümde böyle...
Starimu doğum yaptı bilmeyenlere duyurulur. Poyraz'ımız geldi. Ne güzel artık herkes bebekleri ikiledi sayılır. İkilemeyenler de iş başına artık.
Benim oğluşum da büyüdü, sıralıyor. Canıma da okuyor. 2 çocuk çok zor aslında. Hiç tavsiye etmiyorum ama kaçınılmaz son. Hem hayat bu hiçbişey belli olmuyor.
selam kızlar uzunnnnnn aradan sonra tekrar merhaba şenlenmiş buralar ben görmeyeli.beni hatırlayanlar bilir benim oğlanın kabızlık ve iştahsızlık sorunumuz had safhada ve artık delirmek üzereydim oyüzden buralara yazamadım ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kızlar çözdük biz bu sorunu.ben bu konuda sıkıntı çeken annelere yardımcıolmak için girdim .ne kadar zor olduğunu çeken bilir.benim derdime çare olundu bende şimdi çare olmak istiyorum ama hangi konu başlığı altında oldğunu bilmiyorum bu konunun yardımcı olursanız sevinirim ses,mi nasıl duyurabilirm. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YARDIMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AYRICA biz anaokuluna başladık .bir ay kadar oldu.bende arkadaşın anlattığı gibi başta vicdan azabı çektim oğlumda gitmek istermedi ama sanırım zamanla cazip geldi artık okula istekli gidiyor dilide çok gelişti artık eskisi kadarda tepemde gezmiyor eve gelince oyuncaklarıyla oynuyor.şarkı bile öğrenmiş 'karlar yayıo arap kışı cam bakayo dio'
güzel gidio bencede vermek isteyen arkadaşlar varsa vicdan yapmasınlar onların eğlendini ve bişiler öğrendiğini gördükçe ne kadar doğru yaptığınızı anlayacaksınız
selamlar .. artkimseler girmiyo malesef herkes fecedee okula başlmışsınız hhayırlı olsun evde tw başında vakit öldürmesinden iyidir . kabızlık prpoblemi ve iştahsızlık bizde de var hemde artık çok sıkıntılı bi dırımda nasıl çözüm buldunuz özlemcim bizede yardımcı olsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?