- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlar merhaba
Uykusuzluktan ölüyorum gece toplasak 1 saatlik uykumuz yok.Kız kardeşimle birlikte resmen perişanız.Acayip gaz sancısı vardı.sabaha karşı daldı oda yarım yamalak bi uyandı bi kalktı. şimdi uyuyor şükür...Emzirmek için kaldırmak bile istemiyorum kıyamıyorum...
canim gaz icin bir de kasiklarina fon mkainasi tut. o cok iyi geliyor. hem ses rahatlatiyor hem sicaklik.
bu arada ben birazdan cikacam. bir bakakyim dedim. acliktan olmek uzereyim. 12 den sonra birsey yeme dediler. aslinda alisigim gec kahvaltiya ama bugun acayip aciktim. hadi dua edin bana da rahat olsun dogum ve sutum gelsin bol bol. 5 gun kalacagim hastanede. 4 gece 5 gun.
canim gaz icin bir de kasiklarina fon mkainasi tut. o cok iyi geliyor. hem ses rahatlatiyor hem sicaklik.
bu arada ben birazdan cikacam. bir bakakyim dedim. acliktan olmek uzereyim. 12 den sonra birsey yeme dediler. aslinda alisigim gec kahvaltiya ama bugun acayip aciktim. hadi dua edin bana da rahat olsun dogum ve sutum gelsin bol bol. 5 gun kalacagim hastanede. 4 gece 5 gun.
aklıma bişey takıldı kızlar
benim kızım emiyor maşallah bakıyorum sütüm de geliyo gibi öyle çok ta ağlamıyo
ağzı süt doluyo
ama ben sütümü hiç sağmadım bu güne kadar ne kadar geliyo nasıl geliyo bilmem
acaba az mı sütüm mama falan vermedim hiç
iyiyim demetçim bugün ilk aşımızı olduk öylednen beri uyumadı kızım ne yaptımsa susmuyo da neyse tatlım öptüm seni ve öyküyü ben kaçtım eşimde geldii
demetim takvim çok güzel olmuş maşallah öykü zehraya
bende istiyom ama o takvimden yaaaaaaaaaaaaaaa
bana da anlatırmısın özelden birkaç kez denedim olmadı
selam kızlar . brşey sorucam normal doğum yapanlar dikişlerinizin düştüğünü gördünüzmü iplik gördüm dikişin ipliği atıyo normalmiki acaba
slm cnm
evett benimde dikişlerimin ipliklerini wc ye çıktığımda peçete de görmüştüm. dr um söylemişti eriyen iplik diye çok ciddiye almadım. normal yanii.. sorun yok
opuyorumnanaktan sağol cnm öpüyorm oğlunla seni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?