2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim gaz icin bir de kasiklarina fon mkainasi tut. o cok iyi geliyor. hem ses rahatlatiyor hem sicaklik.

bu arada ben birazdan cikacam. bir bakakyim dedim. acliktan olmek uzereyim. 12 den sonra birsey yeme dediler. aslinda alisigim gec kahvaltiya ama bugun acayip aciktim. hadi dua edin bana da rahat olsun dogum ve sutum gelsin bol bol. 5 gun kalacagim hastanede. 4 gece 5 gun.

canımm allah kurtarsın sağlıkla al bebişini kollarınaa kısmet böyleymişş sağlık olsun sen ve bebişin iyi olun yeterkii bol sütlü günlerr:1hug:

teşekkür ederim uyandığında deniyeceğim..Uykusunda da sürekli ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.. Size de Allah yardım etsin inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza..

nabersiz kızlar kimse yok heralde...
.mübarek cuma günü sabah kızızmı yıkadık çok güzeldi hiç ağlamadı
sırma saçlarını bi güzel 2 kez şampuanladık...
bende bıcı bıcı yaptım geleli 2. bıcı bıcım dikişlerden korkuyordum ama bişey olmadı aksine çabuk iyiyleşiyor gibi..
aynada baktım vallaha 4 tane hemde beyaz iplükle tikmiş kadın hehehehe...
humana stil e başladım bende tadını da beğendim içiyorum kızızm ilk gece çok huysuzdu 2. gece mamayı yiyiynce ha bu arada mama takviyesine başladık mecburdum çünkü makineylede sağdım el pompasıylada sağdım sütüm çok az geliyor ama pes etmiyorujm tabiki ağlaya ağlaya emziriyorum kızızm susuyo ben ağlıyorum yaralarımdan sonra normaln yarısı kadar aptamil veriyorum...(30ml)inşallah bugün yarın sütüm gelecek ...
göğüsler hep foraa ışıl ışıl parlıyor zeytinyağından....
mamadan sonra düzeldik benim sandığım gaz sancıları meğerse doymadığındanmış....
imdi kocişkom çayımı hazırlıyor bakalım..ne kadarda gelwecek sütüm..
ama kızlar allahtan o dr.bilmem kimin bi biberonu var hani gaz yapmayan hani içinde borusu olan ondan almışım mememle aynı kıvanmda beni unutmadı kızızm ...biberonu alıyor bitiriyor sonra göğüsüme sarılıyor...gelcek gelcek sabır herşey öyle ışık hızıznda giderse keyfine varamam...hadi ben kalktım çayım geldi..öpüldünüz kızlarrrrr.....

canım Allahım hayırlısıyla kolayca kurtulmanı ve bol bollll sütünün olmasını nasib etsin inşallahhh:Saruboceq:
sağlıkla kuzunu al kucağına ve sezoş ta olsa çabucak ağrısız kalk ayağa inşallahhh:Saruboceq:
orada yalnızsın merak ediyorum ve hep dua ediyorum sana canımŞeniz

selam kızlarrrr

huriçcim maşallah sana sen çok güçlü bir anne olacaksın tatlım bebişine de en iyi şekilde bakacaksın eminimŞeniz
tekrar tebrik ediyorum seni canıma.s.

nazlıcım gözün aydın tebrikler tatlım sende kavuşmuşsun kuzunaa.s.
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahhhŞeniz

diloşcum nasılsın tatlımŞeniz

benim misafirlerim vardı bugün arkadaşlarım toplanmış gelmişler sağolsunlar yeni gittiler

dün evimi sildim süpürdüm ve bu inanılmaz mutlu etti beni çok şükür yavaş yavaş eski düzenimize kavuşucaz:Saruboceq:

bu arada 12 kilo oldu verdiğimmm:lepi:zemuszemus

selam kızlar meleğimden fırsat bulup bulup giremiyorummmmmmmmm

huricimm canım allah nazardan korusun ipek kızım çok tatlı maşallah canım

aklıma bişey takıldı kızlar
benim kızım emiyor maşallah bakıyorum sütüm de geliyo gibi öyle çok ta ağlamıyo
ağzı süt doluyo
ama ben sütümü hiç sağmadım bu güne kadar ne kadar geliyo nasıl geliyo bilmem
acaba az mı sütüm mama falan vermedim hiç

iyiyim demetçim bugün ilk aşımızı olduk öylednen beri uyumadı kızım ne yaptımsa susmuyo da neyse tatlım öptüm seni ve öyküyü ben kaçtım eşimde geldii

demetim takvim çok güzel olmuş maşallah öykü zehraya
bende istiyom ama o takvimden yaaaaaaaaaaaaaaa
bana da anlatırmısın özelden birkaç kez denedim olmadı

hoşgeldin melekcim
canım eğer kuzun aç kalsa ağlar durmazdı.
bende hiç sağmadım şimdiye kadar
meme hep ağzında zaten yapışık geziyoruz-tatlicadiarzu-
kontrole gittiniz mi kilo alımından anlaşılır sütünün yetip yetmediği canım
benimki gayet güzel kilo almış çok şükür
eminim almıştır öyküde çünkü aç kalsa bi şekilde ağlar huzursuz olurdu canım.

iyiyim demetçim bugün ilk aşımızı olduk öylednen beri uyumadı kızım ne yaptımsa susmuyo da neyse tatlım öptüm seni ve öyküyü ben kaçtım eşimde geldii

ayy hadi darısı başımıza inşallahhh diloşum
bizim bugün daha 13. günümüz
neden ağlıyo acaba aşı mı dokundu kibenneyaptımki
kıyamam ben eylülüme yaaaa:teselli:
yarım paranox fitil verseydin rahatlatır biraz diloşum.

selam kızlar . brşey sorucam normal doğum yapanlar dikişlerinizin düştüğünü gördünüzmü iplik gördüm dikişin ipliği atıyo normalmiki acaba

selam kızlar . brşey sorucam normal doğum yapanlar dikişlerinizin düştüğünü gördünüzmü iplik gördüm dikişin ipliği atıyo normalmiki acaba

slm cnm
evett benimde dikişlerimin ipliklerini wc ye çıktığımda peçete de görmüştüm. dr um söylemişti eriyen iplik diye çok ciddiye almadım. normal yanii.. sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…