- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
günaydın
topiğimizi yeni farkettim.annelik şaşkınlığı galiba:)
şu an kızım kucağımda uyunya çalışıyor
bu gece uykusuz ve zordu bizim için.
uyursa bende hemen yatacağım inşallah
günaydın kızlar. kibele merak etme canım sondan birinciliğimi kimseye kaptırmayı düşünmüyorum. daha benim bebişimde tık yok. çok rahat ettiriyorum galiba.kizlar okuyamadim gecmisi bugun cok yogundum.
Yarin doguma gidiyorum insallah. herkes dogurdu ben kaldim sanirim. neyse yarin giremem heralde ama sonra girerim insallah. Dualatrinizi bekliyorum. hemencecik sutum gelir insallah.
cok optum sizleri. gorusuruz.
slm kızlar bu topiğimizi yeni buldum nasılsınız bebişlerimiz nasıl
kızlar merhaba
Uykusuzluktan ölüyorum gece toplasak 1 saatlik uykumuz yok.Kız kardeşimle birlikte resmen perişanız.Acayip gaz sancısı vardı.sabaha karşı daldı oda yarım yamalak bi uyandı bi kalktı. şimdi uyuyor şükür...Emzirmek için kaldırmak bile istemiyorum kıyamıyorum...
merhaba canım.bız ıyı olmaya calısıyoruz.sız nasılsınız?
cok şükür sarılıgı atlattık.:Saruboceq:hihoyyyt
gaz icin herhangi bırsey kullanıyormusunuz canım?zinco damlayı duymustum tamamen bitkisel sanırım.icinde rezene felan var.topıcte kullanan vardı diye hatırlıyorum.:1closedeyes:çok sevindim canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz valla kuzumun gaz problemi var onunla uğraşıyorum...
gaz icin herhangi bırsey kullanıyormusunuz canım?zinco damlayı duymustum tamamen bitkisel sanırım.icinde rezene felan var.topıcte kullanan vardı diye hatırlıyorum.:1closedeyes:
peki faydası olmuyormu?bende 2 defa verdım verdıkten sonra bayagı bır uyudu.canım zinco damla ile rezene çayı veriyorum
kızlar merhaba
Uykusuzluktan ölüyorum gece toplasak 1 saatlik uykumuz yok.Kız kardeşimle birlikte resmen perişanız.Acayip gaz sancısı vardı.sabaha karşı daldı oda yarım yamalak bi uyandı bi kalktı. şimdi uyuyor şükür...Emzirmek için kaldırmak bile istemiyorum kıyamıyorum...
canım zinco damla ile rezene çayı veriyorum
iyi sağamıyorsundur arkadaşım ondan şiş göğüslerin neylesağıyorsun?ay pardon yanlış anlamışım bebekteki şişlikmiş :) valla 3 aydan sonra azalır diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?