2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

mama içinde önce milupanın pre milupil başladık. ama eczacı arkadaşım similac daha iyi dedi. milupayla yarışıyorlarmış bende içeriklerini karşılaştırdım similacta mineraller daha fazla doktorumda onayladı şimdi ona geçti. birde similacın hazırlama kolaylığı direk içme sıcaklığındaki suya yapılabiliyor var daha çabuk eriyor. milupa sıcak suya yapılıp soğuması bekleniyordu. acil durumlarda bu çokzor oluyordu.bunu oğlumda bende sevdik.kutusu güzel değil sadece :)))

günaydın
topiğimizi yeni farkettim.annelik şaşkınlığı galiba:)
şu an kızım kucağımda uyunya çalışıyor
bu gece uykusuz ve zordu bizim için.
uyursa bende hemen yatacağım inşallah

nasılsın canım evde nasıl geçiyo hayat tekmisin yanında yardımcın varmı valalhi ben 2 canavarla pilim bitiyo resmen:)

akşam üstü sütüm azalıyo genelde yorgunluktan ve yeme saatim kayıyo uykusuzlukta cabası bende 2 gündür mama veriyorum günde 2 defa mamaya başladım baktımki kızım aç yapıcak bişey yok(

Son düzenleme:
günaydın kızlar. kibele merak etme canım sondan birinciliğimi kimseye kaptırmayı düşünmüyorum. daha benim bebişimde tık yok. çok rahat ettiriyorum galiba.

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.İnş hayırlısı ile bebişini kucağına alır gelirsin.inş sütünde olur zorluk çekmezsin.allaha emanet ol.

kızlar bız butun gece ayaktaydık
aksam bulgur pilavı yemıstım sut yapıyomus dıye oğlum patlıcaktı az kalsın
az önce fıtıl attım yavrum ıkınmaktan uykusuzluktan mafoldu
bıdaha o sut yapar bu yapar dıye yemıcem herseyı rızkı ne kadarsa o kadar cıkıyo ıste

kızlar merhaba

Uykusuzluktan ölüyorum gece toplasak 1 saatlik uykumuz yok.Kız kardeşimle birlikte resmen perişanız.Acayip gaz sancısı vardı.sabaha karşı daldı oda yarım yamalak bi uyandı bi kalktı. şimdi uyuyor şükür...Emzirmek için kaldırmak bile istemiyorum kıyamıyorum...

canım gaz sancısı icin ılık havlu koy bebegının karnına.bana doktorum demıstı.
iyi gelır dedı.ben henuz denemedım ama mutlaka iyi gelıcektır.

kıslar bebeişleri nasıl yatırıyorsunuz?
ben bşr sola bır saga yatıryorum ama sankı bıraz kafası uzadı gibi.
kafasının seklı icin nasıl yatırmalı acaba?

merhaba canım.bız ıyı olmaya calısıyoruz.sız nasılsınız?
cok şükür sarılıgı atlattık.:Saruboceq:hihoyyyt

çok sevindim canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz valla kuzumun gaz problemi var onunla uğraşıyorum...

çok sevindim canım bizde iyi olmaya çalışıyoruz valla kuzumun gaz problemi var onunla uğraşıyorum...
gaz icin herhangi bırsey kullanıyormusunuz canım?zinco damlayı duymustum tamamen bitkisel sanırım.icinde rezene felan var.topıcte kullanan vardı diye hatırlıyorum.:1closedeyes:

gaz icin herhangi bırsey kullanıyormusunuz canım?zinco damlayı duymustum tamamen bitkisel sanırım.icinde rezene felan var.topıcte kullanan vardı diye hatırlıyorum.:1closedeyes:

canım zinco damla ile rezene çayı veriyorum

elleme sakın acıkınca uyanır zaten sende bu zamanı fırsat bilip yatsana biraz bende 3 saat uyuyorum geceleri.

canım zinco damla ile rezene çayı veriyorum

doktor mu verdi zincoyu? işe yarıyor mu ? doktorumuz bize colinox diye bir damla verdi ilk gün çok mutluydu ikinci gün bir kusma ile başladık ben damaladan mı deyinceye kadar iki gün boyunca kustu, kaka yapamadı, kakası iyice sulandı. kestim ama daha toparlayamadı bızdık. gaz da rahat bırakmıyor.miğdesi hassas vitamini bile 20 günde alıştı. neyapacağım ben babasıyla helak olduk valla

ne sorcamı unuttum bea....
kızlar öykümü yazdım......
kızımı yıkadım iyiki yıkamışım....
eee kızım kucağımdd a şu an okurken geldi yazayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…