- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.801
günaydınn bugün babam geldi izmirden torun sevmeye...Çok mutluyum aması da olmasa
günaydın kızlar,
hafsa, filizusta,demett,blue,hüzünylı,nur84,selsin,ecetuba,karen 81, priene maşallah prens ve prensenslere hepsi çok güzeller.atlatığım varsa özür dilerim
valla ben daha adet olmadım bir ay önce takdırdım.canım yandı yanmadı desem yalan olur. takdırdığımdan bu yana her gün mıy mıy bir kanama geliyor sanırım bana uymadı doktorum biraz daha bekleyelim falan diyo. 15 gün daha bekleyeceğiz olmazsa çıkaracak galiba. aslında güzel bişi vucudun kabul ederse unutyorsun.inşallah seninki kabul eder.bence dene
yok canım benim bel değil sırt ..sürekli sırtım belim ağrıyor..
hani eşekler toprak yolda sırt üstü yatarlar sola sağa dönerler öyle yaptığımda düzeliyor birazkaydirigubbakcemile3..sırtımın kemikleri çok ağrıyor..
ayneeeeeen.
geçmiş olsun tatlım ya inş bakalım bende düşünüyorum da korku var ama..
piştt noluyo orda bakim hem gündüze hem geceye yetişirim lülülülülülüakşam için kahvelerinizi beklerizzz :1hug:ne güzel dede torun eğlenecekler şimdi.ama ne? sen bir ara süt sağma ile ilgili bişler sormuştun dimi? bende geceleri yokum boşver gece yazılanları burada çekiştiririz bizde :))
günaydınn bugün babam geldi izmirden torun sevmeye...Çok mutluyum aması da olmasa
günaydın kızlar,
hafsa, filizusta,demett,blue,hüzünylı,nur84,selsin,ecetuba,karen 81, priene maşallah prens ve prensenslere hepsi çok güzeller.atlatığım varsa özür dilerim
valla ben daha adet olmadım bir ay önce takdırdım.canım yandı yanmadı desem yalan olur. takdırdığımdan bu yana her gün mıy mıy bir kanama geliyor sanırım bana uymadı doktorum biraz daha bekleyelim falan diyo. 15 gün daha bekleyeceğiz olmazsa çıkaracak galiba. aslında güzel bişi vucudun kabul ederse unutyorsun.inşallah seninki kabul eder.bence dene
geçmiş olsun tatlım ya inş bakalım bende düşünüyorum da korku var ama..
korkma yaw. en fazla 5 dakikalık bi acı. hoş o an çok büyükmüş gibi geldi ama bizler daha büyük şeyler yaşadık :) onun yanında hiç bişi bu
korkma yaw. en fazla 5 dakikalık bi acı. hoş o an çok büyükmüş gibi geldi ama bizler daha büyük şeyler yaşadık :) onun yanında hiç bişi bu
tatlım bu arada narkoz veriyolar demi kusura bakma benim çok fazla bi bilgim yok belki de ondan korkuyom
selam herkese. üç gündür temizlik yapıyorum. siteye fazla giremedim. annem geldi. ben yarın işe başlıyorum. malesef izin bitti. annem de bir kaç gün önceden gelip ulaşın kendine alışmasını istedi. ama bu aralar çok mızmızlanmaya başladı. bende biraz daha iyi. ama annemde olunca biraz durup başlıyor ağlamaya ya da kızmaya. damakları da çok kötü kaşınıyor. sanırım huysuzluğu ondan. bundan sonra herhalde siteye daha az girerim. çünkü bankada işler yoğunmuş. ben nasıl oğlumu bırakıp işe gideceğim. çok zormuş ya. bakalım nasıl alışacağız.
yaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
selamlar hihoyyyt
nasılsınız bakalım yerimseniben
temizliğe kadın geldi temizledi gitti kaydirigubbakcemile2
hazır oğluşum da uyuyorken fırsat bu fırsat deyip bi koşu geldim yanınıza
sabahleyin dışarı çıktım bi sebepe , yanağımı bi şey ısırdı , hemen o bölge şişti , yanağım tamamen kızardı , dr.u aradım bi panikle süte geçer mi diye sormak için , olmazmış , ama o bölgeye de bi şey sürme dedi ..
bu arada benim paşam en son ctesi tatasını yaptı halen tık yok :sinifsinif:
az önce dr.unu aradım yine , gliserin fitilin yarısını z.yağına batırıp uygulmamı söyledi , akşama eşim alacak . bakalım akşama kadar yapmazsa ilk fitilni yiyecek paşam :bbo:
evet filizcim hakikaten çook zorr...
tatlım hayırlı olsun ama gerçekten çok zor oluyo bende cuma başladım hala alışamadım eve koşturarak gidiyom çok zor ALLAH yardımcımız olsun.
bir de benim çıkış saatlerim de belli olmuyor. o beni daha da zorlayacak. alışmak pek mümkün değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?