2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

eyetkiner, sen en son çanakkaledeyim demişsin ben o yüzden gittin sandıydım valla dönde ayarlayalım bir gün yaa

ne güzel dede torun eğlenecekler şimdi.ama ne? sen bir ara süt sağma ile ilgili bişler sormuştun dimi? bende geceleri yokum boşver gece yazılanları burada çekiştiririz bizde :))
piştt noluyo orda bakim hem gündüze hem geceye yetişirim lülülülülülüakşam için kahvelerinizi beklerizzz :1hug:

selamlar hihoyyyt
nasılsınız bakalım yerimseniben
temizliğe kadın geldi temizledi gitti kaydirigubbakcemile2
hazır oğluşum da uyuyorken fırsat bu fırsat deyip bi koşu geldim yanınıza
sabahleyin dışarı çıktım bi sebepe , yanağımı bi şey ısırdı , hemen o bölge şişti , yanağım tamamen kızardı , dr.u aradım bi panikle süte geçer mi diye sormak için , olmazmış , ama o bölgeye de bi şey sürme dedi ..
bu arada benim paşam en son ctesi tatasını yaptı halen tık yok :sinifsinif:
az önce dr.unu aradım yine , gliserin fitilin yarısını z.yağına batırıp uygulmamı söyledi , akşama eşim alacak . bakalım akşama kadar yapmazsa ilk fitilni yiyecek paşam :bbo:

selam herkese. üç gündür temizlik yapıyorum. siteye fazla giremedim. annem geldi. ben yarın işe başlıyorum. malesef izin bitti. annem de bir kaç gün önceden gelip ulaşın kendine alışmasını istedi. ama bu aralar çok mızmızlanmaya başladı. bende biraz daha iyi. ama annemde olunca biraz durup başlıyor ağlamaya ya da kızmaya. damakları da çok kötü kaşınıyor. sanırım huysuzluğu ondan. bundan sonra herhalde siteye daha az girerim. çünkü bankada işler yoğunmuş. ben nasıl oğlumu bırakıp işe gideceğim. çok zormuş ya. bakalım nasıl alışacağız.

yaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((

tatlım hayırlı olsun ama gerçekten çok zor oluyo bende cuma başladım hala alışamadım eve koşturarak gidiyom çok zor ALLAH yardımcımız olsun.

canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…