- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.841
geçmiş olsun tatlım ne ola ki acaba...selamlar hihoyyyt
nasılsınız bakalım yerimseniben
temizliğe kadın geldi temizledi gitti kaydirigubbakcemile2
hazır oğluşum da uyuyorken fırsat bu fırsat deyip bi koşu geldim yanınıza
sabahleyin dışarı çıktım bi sebepe , yanağımı bi şey ısırdı , hemen o bölge şişti , yanağım tamamen kızardı , dr.u aradım bi panikle süte geçer mi diye sormak için , olmazmış , ama o bölgeye de bi şey sürme dedi ..
bu arada benim paşam en son ctesi tatasını yaptı halen tık yok :sinifsinif:
az önce dr.unu aradım yine , gliserin fitilin yarısını z.yağına batırıp uygulmamı söyledi , akşama eşim alacak . bakalım akşama kadar yapmazsa ilk fitilni yiyecek paşam :bbo:
kuşlum sen antalyaya taşınmayacakmısın ne zaman taşınacaksın*belllimiyaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
bende akşam 9 da koydum gece 3:30 da dolaba koydum ...biraz bana göre sulu olmuş yani yoğurdu biraz daha koyu olması için ne yapabiliriz bilgisi olan.kızlar selam..
dun akşam mayaladıgım yogurdu sabaha kadar unuttum:=) sabah attım dolaba ama tutmus sukur..diloşun dediği gb meyve puresi kavanozuna mayaladım..pastorize sute hazır yogurt mayaladım..
neyse serra azcık ekşi yogurdu agzını gozunu kısa kısa yedi:=))daha dogrusu yemeye calıştı ama sanırım tatlandırmam lazım bu yogurdu b sekilde..fikri olan var mı?
kızlar ayrıca pirinç unundan mamayı nasıl yapıyosunuz içine şeker katıyo musunuz?
kızlar selam..
dun akşam mayaladıgım yogurdu sabaha kadar unuttum:=) sabah attım dolaba ama tutmus sukur..diloşun dediği gb meyve puresi kavanozuna mayaladım..pastorize sute hazır yogurt mayaladım..
neyse serra azcık ekşi yogurdu agzını gozunu kısa kısa yedi:=))daha dogrusu yemeye calıştı ama sanırım tatlandırmam lazım bu yogurdu b sekilde..fikri olan var mı?
kızlar ayrıca pirinç unundan mamayı nasıl yapıyosunuz içine şeker katıyo musunuz?
neyse kızlar bu akşam kına var yemeğimi yiyeyim ipeği emzireyim ..gideyim.duruma göre orda laf dinlemezlerse moıncık olayı olursa fitil atıcam..
hadi öptüm siziii...
Ben yoğurt mayalıyorum. tadı da gayet güzel. daha doğrusu annem mayalıyor. ekşi olmasının nedeni sütün sıcak olmasıymış. yani sütü ılık mayalarsan tatlı oluyor. sanırım muhallebiyi soruyorsun. benim doktor hazır al dedi. şimdi yapamazsın çünkü inek sütü içemez dedi. evde yapılanı önermiyorum dedi. hazır alıyorum. milupanın 4. aydan itibaren olanı var onu aldım veriyorum. şeker kesinlikle kullanma dedi bana. zaten çok kilo yapar onlar.
bir de yoğurdu günlük sütten yapıyorum. hergün mayalıyorum.
nur,hafsa,nar,ebush nasılsınız kızlarrr opuyorumnanaktan
pek iyi değlim canım
sen nasılsın
nur,hafsa,nar,ebush nasılsınız kızlarrr opuyorumnanaktan
... canım seni sormalı...
bende şöle bi bakıp çıkıcam
taa dün geceden beri ütü yapacam sorsan hala bişi yapmadım....
yarına gömlek kalmadı
ben iyisimi ütüye koyulayım
gece yorgun düşmezsem gelirim cnm....
gözün aydın canım dede torun koklaşsınlar bol bolgünaydınn bugün babam geldi izmirden torun sevmeye...Çok mutluyum aması da olmasa
ya valla ben öğlene kadar yatıyom da ayaktayım yoksa valla duramam diğerlerini bilemembu arada hep gece yazışıyonuz yaa ama ben uyuyorum siz nasıl durabiliyorsunuz??Kıskanıyorum ama
geçmiş olsun canım valla adını bile duysam ürperiyom ama galiba sni arı sokmuş ıyyyyyyselamlar hihoyyyt
nasılsınız bakalım yerimseniben
temizliğe kadın geldi temizledi gitti kaydirigubbakcemile2
hazır oğluşum da uyuyorken fırsat bu fırsat deyip bi koşu geldim yanınıza
sabahleyin dışarı çıktım bi sebepe , yanağımı bi şey ısırdı , hemen o bölge şişti , yanağım tamamen kızardı , dr.u aradım bi panikle süte geçer mi diye sormak için , olmazmış , ama o bölgeye de bi şey sürme dedi ..
bu arada benim paşam en son ctesi tatasını yaptı halen tık yok :sinifsinif:
az önce dr.unu aradım yine , gliserin fitilin yarısını z.yağına batırıp uygulmamı söyledi , akşama eşim alacak . bakalım akşama kadar yapmazsa ilk fitilni yiyecek paşam :bbo:
selam herkese. üç gündür temizlik yapıyorum. siteye fazla giremedim. annem geldi. ben yarın işe başlıyorum. malesef izin bitti. annem de bir kaç gün önceden gelip ulaşın kendine alışmasını istedi. ama bu aralar çok mızmızlanmaya başladı. bende biraz daha iyi. ama annemde olunca biraz durup başlıyor ağlamaya ya da kızmaya. damakları da çok kötü kaşınıyor. sanırım huysuzluğu ondan. bundan sonra herhalde siteye daha az girerim. çünkü bankada işler yoğunmuş. ben nasıl oğlumu bırakıp işe gideceğim. çok zormuş ya. bakalım nasıl alışacağız.
gözün aydın canım teskeresinimi aldı izne mi geldiki yinede gözün aydınyaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
ahh canım aynı dert bendede var koca bi seper ütü ben onlara bakıyom sepette banaama hiç halim yok yarın inşallah yaparımm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?