2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar selam..

dun akşam mayaladıgım yogurdu sabaha kadar unuttum:=) sabah attım dolaba ama tutmus sukur..diloşun dediği gb meyve puresi kavanozuna mayaladım..pastorize sute hazır yogurt mayaladım..

neyse serra azcık ekşi yogurdu agzını gozunu kısa kısa yedi:=))daha dogrusu yemeye calıştı ama sanırım tatlandırmam lazım bu yogurdu b sekilde..fikri olan var mı?

kızlar ayrıca pirinç unundan mamayı nasıl yapıyosunuz içine şeker katıyo musunuz?

Benim kız sadece anne sütü içiyor. Dr. yoğurt, meyve suyu, peynir tattırabilirsin dedi. Ama ağzına verdiğimde suratını asıyor. Meyve pürelerinden aldım yemedi. Hatta ağladı. Siz epey yol katetmişsiniz maşallah.
Bu arada hazır yoğurt vermemizin sakıncası var mıdır? Yap et zor iş. Eninde sonunda herkes pes ediyor.

Evdeki yoğurtlar da sonuçta pastörize sütten hazır yoğurttan. Neyse şimdilik kafam rahat. Bakalım önümüzdeki ay ne gösterecek.

geçmiş olsun tatlım ne ola ki acaba...
bugün kuafördeyken senel konuşurken çok komişti yaaa...
sitedekileri nickleri ile söylüyorum ya hehehehe çocuk ne diyo bu kadar demiştir kesin hehehekaydirigubbakcemile3

yaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
kuşlum sen antalyaya taşınmayacakmısın ne zaman taşınacaksın*belllimi
bende akşam 9 da koydum gece 3:30 da dolaba koydum ...biraz bana göre sulu olmuş yani yoğurdu biraz daha koyu olması için ne yapabiliriz bilgisi olan.
ben ipeğe vermiyorum bu arada deneme kendimize yaptım ilk defa opuyorumnanaktan

neyse kızlar bu akşam kına var yemeğimi yiyeyim ipeği emzireyim ..gideyim.duruma göre orda laf dinlemezlerse moıncık olayı olursa fitil atıcam..
hadi öptüm siziii...

Ben yoğurt mayalıyorum. tadı da gayet güzel. daha doğrusu annem mayalıyor. ekşi olmasının nedeni sütün sıcak olmasıymış. yani sütü ılık mayalarsan tatlı oluyor. sanırım muhallebiyi soruyorsun. benim doktor hazır al dedi. şimdi yapamazsın çünkü inek sütü içemez dedi. evde yapılanı önermiyorum dedi. hazır alıyorum. milupanın 4. aydan itibaren olanı var onu aldım veriyorum. şeker kesinlikle kullanma dedi bana. zaten çok kilo yapar onlar.
bir de yoğurdu günlük sütten yapıyorum. hergün mayalıyorum.

Son düzenleme:
neyse kızlar bu akşam kına var yemeğimi yiyeyim ipeği emzireyim ..gideyim.duruma göre orda laf dinlemezlerse moıncık olayı olursa fitil atıcam..
hadi öptüm siziii...

oo kurtlarını dökceksin bu akşam hadi bakalımm iyi göbecikler atta gelkaydirigubbakcemile3

bende hazır muhallebi aldım bakalım yicekmi milupanın kendin pişiriyosun sanırım sende ondan aldın?

nur,hafsa,nar,ebush nasılsınız kızlarrr opuyorumnanaktan

... canım seni sormalı...
bende şöle bi bakıp çıkıcam
taa dün geceden beri ütü yapacam sorsan hala bişi yapmadım....
yarına gömlek kalmadı
ben iyisimi ütüye koyulayım
gece yorgun düşmezsem gelirim cnm....

ahh canım aynı dert bendede var koca bi seper ütü ben onlara bakıyom sepette bana ama hiç halim yok yarın inşallah yaparımm:kedi:

slm kızlar bende uyudu diye üzülüyorun ne yapacağım bilmiyorum yaaaaaaa 8 de uyudu 1e kadar aralıksız uyuyor tam ben uyuyorum o kalkıyor ondan sonra sabah a kadar 2 saatte bir mamaya kalkıyor 5 30 yada 6 gibide uyanıyor artık allahtan babamızda uyanıyor alıyor kızını kalkıyor 7 30 a kadar bakıyor sonra beni kaldırıyor bir yere fgidemiyoruz çünki erken uyuyor 11 12 gibi alışsa uyumaya çok iyi olacak kardeşimin kızı bir ay küçük 12 de uyuyormuş sabah sekize kadar ne güzel

günaydınn bugün babam geldi izmirden torun sevmeye...Çok mutluyum aması da olmasa
gözün aydın canım dede torun koklaşsınlar bol bol
bu arada hep gece yazışıyonuz yaa ama ben uyuyorum siz nasıl durabiliyorsunuz??Kıskanıyorum ama
ya valla ben öğlene kadar yatıyom da ayaktayım yoksa valla duramam diğerlerini bilemem
zaten elifnazım doğmadan öncede karnımda aynen böyleydi
gündüz hiç kıpraşmazdı nezaman yatağa baş koydum saat 1.30 da yani başlardı top koşturmya taki saat 3 e kadar
hakkatende doğduğundan beridirde aynı ama benim bi şikayetim yok
çünkü öle durup illallah getiren bi bebek değil maşallh ara ara mızmızlanıyo okadar oda her bebekte olduğu kadar
geçmiş olsun canım valla adını bile duysam ürperiyom ama galiba sni arı sokmuş ıyyyyyy
evinide mis gibin olmuştur ay negüzel inşallah geç kirlenir

gözün aydın anacın gelmiş canım
ah allah kolaylık versin canım sizin işte hakkaten zor ama emme izniniz olur inşallah
yaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
gözün aydın canım teskeresinimi aldı izne mi geldiki yinede gözün aydın
ahh canım aynı dert bendede var koca bi seper ütü ben onlara bakıyom sepette bana ama hiç halim yok yarın inşallah yaparımm:kedi:

valla düşün bi makine elifin çamaşırını yıkadım astım ütüledim katladım yerleştirdim
bi makşnede ireminkini yaptım
asıl önemli olan eşiminkilerdi onlarda bana bakıyo yaaaa belki bende birazdan dolanır gelirim

ya kızlar ben şimdi sizle bişi paylaşmak istiyorum vede sizden destek almak istiyorum
bu anlatacaklarım size saçmada gelebilir tabi
neyse anlatayım bari
şimdi geçen kış malum hamileydik
ve benim hamileliğim malesef resmen sürünerek geçti kusmaktan dermansız kaldım serumlar yedim kokulardan nefret ettim düşünün kızımın bile kokusu beni mahvediyodu ve ben ölece kış boyunca koltuğun bi köşesinde kıvrandım durdum
yani anlıcanız çok kötü bi kış geçirdim
ve ben bu kışı şuan oturduğum odada geçirdim
yaz boyuda koca salonda at koşturduk durduk
şimdi tekrar bu odaya dönmek beni çok gerdi
evin şeklini değiştirdim bişiler ekledim bişiler eksilttim ama bu iticilik gitmedi ve ben hep o kabus dolu günlere dönüyorum
normal bişimi değilsede öyleysede bi akıl verin nasıl başedebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…