2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

biliyorum canım bide mesai bitimi hesap işleriniz oluyo sanırım kolay gelsin valla çok zor alışmak ben daha alışamadım.

bir çok iş oluyor. kasa sayımı. sonra krediler, çekler, yapılacak bekleyen diğer işler vs. o yüzden de çıkışlarımız belli olmuyor.of ya şu öğretmenlik işi olsaydı da en azından bu sıkıntıdan kurtulmuş olurdum. hala bekliyorum atama olsun diye.

inş olur tatlım öğretmenler öğleye kadar çalışıyolar sanırım ne güzel.

sende iyiki varsın canım benimm eskileri hatırlamak güzelde bi su koyvermesek bazen bende aklıma gelince ağlıyorum nerden nereye geldik diyeeee:teselli:

nerelerdesin kuzum sen özledimmŞeniz
nasılsın fındıkla fıstık nasıl

diloşşşşşş gördüm seniiii:umursamaz:Şeniz

akşam girdim ama yazamadım bir türlü pc virüs bulaşmış kapadık hemen bugün format attı eşim anca düzene giriyooo:sinifsinif:

kızz bu tarlayı nerden buldun çok güzelmişş:)
yaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((

gözünaydın canımm kardeşin gelmiş canın sıkın olması normal oğluşunla olmak istiyosun ama herşey onlar için sabır medem çalışmak zorundasınn üzmee kendinii:teselli:

herkese selamm kızlar eşim pc format attı daha kuracağı dosyalar var sonra gene gelirim öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan

işe başlayann annelerimize allah kolaylık versin sabır versinn çok zordur eminimm helede kuzucuklardan ayrılmakkkk:gitme:

bugün pek bi kalabalık burası sankiii ama kimsede ses yokk benim de sayfam açık ama...

hayır filizcim narkoz falan yok
o aptal masaya yatıyorsun böyle kanca gibi bişiyle rahim ağzını içten açıyorlar sprali takıp kancayı serbest bırakıyorlar bitti.toplamda 5 dakika sürüyor.hatta ben canımın yandığını keşke bayıltsaydınız dedim doktora oldu dedi bayılt 10 dakika ayılt 30 dakikada da olacak şeymi dedi bak 5 dakika sürdü dedi haklıydı. acıyıda o kancayla açtıklarında gerilmesinden dolayı hissediyorsun yoksa sipral acı vermiyor

teşekkürler dilaracım yaa evet aynen öyle oğlum sabah ben çıkarken gülücükleri atıyo bana evden nasıl çıkıyorum anlatamam

kolay gelsin tatlım valla hemde nasıl zor anlatamam masanın üzerinde fotosuna bakıp duruyom.

QUOTE=amatist74;9939523]hayır filizcim narkoz falan yok
o aptal masaya yatıyorsun böyle kanca gibi bişiyle rahim ağzını içten açıyorlar sprali takıp kancayı serbest bırakıyorlar bitti.toplamda 5 dakika sürüyor.hatta ben canımın yandığını keşke bayıltsaydınız dedim doktora oldu dedi bayılt 10 dakika ayılt 30 dakikada da olacak şeymi dedi bak 5 dakika sürdü dedi haklıydı. acıyıda o kancayla açtıklarında gerilmesinden dolayı hissediyorsun yoksa sipral acı vermiyor[/QUOTE]

canım ya o kadar kolay mı

Herkese selam, nasılsınızz :1hug:
Ben iyiym bugün sadece öksürük kaldı oda geçer inş.
Eyetkiner kardeşin gelmiş canım gözünaydın, benim kardeşimde asker Ankara'da 2010 martta gelicek kısmetse.

ayyy kimseden ses çıkmıyo nerdesiniz kızlar

ben burdayımm ,kızlae eskilerden bahsetmiş bende bakiim dedim göbüşlerimizin fotolarını koymuşuz ne heyecanlıymışız, ne güzel şeyler yaşamışız, dün gibi hatırlıyorumher anımı hamileliğimi çokkkkkkk özlüyorum oğlumun içimdeki kıpırdanışlarını...

canım ya o kadar kolay mı[/QUOTE]

heee o kadar kolay valla

canım ya o kadar kolay mı

heee o kadar kolay valla[/QUOTE]

ben gidiyom o zaman taktırmaya

evet ya ne güzeldi bende çok özlüyorum.

hadi hayırlısı olsun. biraz canın yancak ama umarımmm uyum sağlarda rahat edersin. benimkide alışsa çok sevineceğim

bende özlüyorum zaten bişi anlayamadan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…