- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.821
biliyorum canım bide mesai bitimi hesap işleriniz oluyo sanırım kolay gelsin valla çok zor alışmak ben daha alışamadım.
bir çok iş oluyor. kasa sayımı. sonra krediler, çekler, yapılacak bekleyen diğer işler vs. o yüzden de çıkışlarımız belli olmuyor.of ya şu öğretmenlik işi olsaydı da en azından bu sıkıntıdan kurtulmuş olurdum. hala bekliyorum atama olsun diye.
ve insan hiçbirşeyi unutmuyor
o baygın halimle kimler aradı kimler geldi
beni o günümde arayıp soran merak eden tüm arkadaşlarıma çokkkkkkkk teşekkür ediyorummmm
telefonla arayan zuzucummm karenimmmm hurişimmmmm diloşummmmmm Beyaz Meleğimmm iyiki varsınız opuyorumnanaktan
topikte haberimi bekleyen tüm arkadaşlarımmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum ben yaaaaaa:gitme:
sulu gözlülüğüm üstümde bu gece
nerelerdesin kuzum sen özledimmŞeniz
nasılsın fındıkla fıstık nasıl
diloşşşşşş gördüm seniiii:umursamaz:Şeniz
yaa bu arada dün akşam kardeşim geldi askerden çok mutluyum onun için ama şu an işteyim oğlumu özledim kocamı özledim kardeşimle olmak istiyorummm .((((
tatlım bu arada narkoz veriyolar demi kusura bakma benim çok fazla bi bilgim yok belki de ondan korkuyom
sakın araştırma zaten.ben araştırmıştım gerilmiştim zaten giderken.ondan belki kastım kendimi çok.
bu arada çalışmaktan nefret ediyorum.
bir de benim çıkış saatlerim de belli olmuyor. o beni daha da zorlayacak. alışmak pek mümkün değil sanırım.
biliyorum canım bide mesai bitimi hesap işleriniz oluyo sanırım kolay gelsin valla çok zor alışmak ben daha alışamadım.
herkese selamm kızlar eşim pc format attı daha kuracağı dosyalar var sonra gene gelirim öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan
işe başlayann annelerimize allah kolaylık versin sabır versinn çok zordur eminimm helede kuzucuklardan ayrılmakkkk:gitme:
ayyy kimseden ses çıkmıyo nerdesiniz kızlar
QUOTE=amatist74;9939523]hayır filizcim narkoz falan yok
o aptal masaya yatıyorsun böyle kanca gibi bişiyle rahim ağzını içten açıyorlar sprali takıp kancayı serbest bırakıyorlar bitti.toplamda 5 dakika sürüyor.hatta ben canımın yandığını keşke bayıltsaydınız dedim doktora oldu dedi bayılt 10 dakika ayılt 30 dakikada da olacak şeymi dedi bak 5 dakika sürdü dedi haklıydı. acıyıda o kancayla açtıklarında gerilmesinden dolayı hissediyorsun yoksa sipral acı vermiyor
canım ya o kadar kolay mı
ben burdayımm ,kızlae eskilerden bahsetmiş bende bakiim dedim göbüşlerimizin fotolarını koymuşuz ne heyecanlıymışız, ne güzel şeyler yaşamışız, dün gibi hatırlıyorumher anımı hamileliğimi çokkkkkkk özlüyorum oğlumun içimdeki kıpırdanışlarını...
ben burdayımm ,kızlae eskilerden bahsetmiş bende bakiim dedim göbüşlerimizin fotolarını koymuşuz ne heyecanlıymışız, ne güzel şeyler yaşamışız, dün gibi hatırlıyorumher anımı hamileliğimi çokkkkkkk özlüyorum oğlumun içimdeki kıpırdanışlarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?