2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
HERKESİN HİCRİ YENİ YILI MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.....

ACISIZ, SEVDİKLERİMİZLE , AİLEMİZLE ,SAĞLIKLA,VE
MİNİCİK YAVRULARIMIZLA BERABER
BARIŞ DOLU BİR YIL NASİP ETSİN ALLAHIM........

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

amin canım seninde inşallaha.s.

tesekkurler hafsacim..
ben de bilmiyordum muharrem ayının girdigini..
ayy asure denemeliyim, gecen herseyi hasladim annem karistirmisti ama bu sefer tek yapmaliyimmmm

sağol canım amin seninde inşallah
herkeze hayırlara vesile olsun

allah razı olsun canım seninde kutlu olsun sevdiklerinle inşallahha.s.

ya kzılar cok korktum
efe uyuyordu bi bakayım dedim
horlar gibi ses cikariyor ve ic cekiyordu, uyandirdim ben de korkudan
o horlama sesinin kaynagi ne olabilir acaba var mi bir fikriniz???
hala da ic cekiyor yavrum(

çok sağol canım

çok sağol huricim.allah senin kalbini biliyır canım.üzülme.böyle şeyler yardımsız olmuyor
Selsincim allah kabul etsin mevludunuzu yaptırmışsınız .
Burcu senin adına cok sevindim cnm ataman yapılmış sevdiğin bir yere ve işe kavuştun .

çok sağol güzelim

ya kzılar cok korktum
efe uyuyordu bi bakayım dedim
horlar gibi ses cikariyor ve ic cekiyordu, uyandirdim ben de korkudan
o horlama sesinin kaynagi ne olabilir acaba var mi bir fikriniz???
hala da ic cekiyor yavrum(
burnu tıkanmış olabilir canım
çok teşekkürler canım seninde kutlu olsun
muharremin onunda alışveriş yapılır mutfak için ve on kişiyle selamlaşmak lazım diye biliyorum ben aşure yapcaz ne güselllldelikafadulden
nuris-hafsa- nar da yok
hadi kızlar gelin gayri
misafirim var .. dünden beri abicim geldi bana süpriss yaptıı .... bırakmadım bu günde bende çok fazla giremiyorum nete abime bıraktım o oyalanıyo şimdi uyuttum onu kaçırıdm laptopunu hehehehkaydirigubbakcemile3

slm kızlar kahvaltı için bebişlerinize ne yediriyosunuz...

canım henüz kahvaltıya başlamadık .. bebişlere ne yedirdik gibi bi topik var ,bi taaaanecik diloşumuzun -dilara80 - açtığı topik , orda özlemciiiimin(özleeeeem35) bi tarifi var, sonra hurişimin (huri37) tarifleri var , bi göz at istersen yerimseniben

slm kızlar kahvaltı için bebişlerinize ne yediriyosunuz...

cnm benim doktorum kendi yazmuş yemek kitabını bebeler için..

50 ccye 1 ölçek hipp mama su ile eritiyorum...1 çay kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı labne pınarın beyaz peynir yağsız...1 çay kaşığı sıvıyağ,3 bebe bisküvisi ve muz yada elma armutta olabilir içine rendeliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…