- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.521
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:vovv hepsini yeseydin kaydirigubbakcemile3 daimi tatlım genç kızlığımda bilmezdim pasta börek hep onu yapardım..afiyet olsun canım...
kız hepsini nasıl yiyem kıza ne kalcaktı işte 4/1 de ona kaldı hehe
ay burdada açsa dışartı adım atamıyorum ..çekilişten beri çıkıp hedaye alcam ...bu akşam kociş izin alcak erken gelcek ipeği ona bırakıp çıkıcam artık...
ehem ehem hava atarmışım şimdi sizlere
çünkü çok süper bi hava yaaaaaaa güneş yakıyooo valla
kolay gelsin canım..yetiştirirsin inş....en temizinden...
inşallah allah sağlık sıhhat versin .
aminnnn
kızlar aşure geldi geliyorr çok severim aşure zamanı yapıp dağıtmayı bu hafta aşurede yapcaaaaaazzzz alkisalkisalkis:sm_cool:
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
HERKESİN HİCRİ YENİ YILI MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.....
ACISIZ, SEVDİKLERİMİZLE , AİLEMİZLE ,SAĞLIKLA,VE
MİNİCİK YAVRULARIMIZLA BERABER
BARIŞ DOLU BİR YIL NASİP ETSİN ALLAHIM........
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
SELSİN allah kabul etsin canım.inşallah düğün mevlütünü yapmayıda allah nasip etsin.
HURİŞ her gece rezene içiyorum çünkü hem süt yapıyor,linanın gazına iyi geliyor,birde benim gaz ve
kabızlık sorunum var:bbo:
DEMRESU canım lina 46 cm doğdu şimdi63 cm amaeşimin tarafı kısa çok uzun olmasını beklemiyorum.
kutunun üstünde yazıyordu canım mamayı tekrar ısıtmayınzı diye...
çok yapmazsan artmaz böylece saklamak zorunda kalmazsın....:lepi:
yok canım geçirme niye geçiriyorsun..eminim mum ışığındada yapılacak bir çok şey vartdır..
yok ben anlatamadım..
tabiki doktor bilemez bakalım ipek yiyecek mi bakalım sebze sevecek mi yani kahvaltıda peyniri sevecekmi..daha bişey bilmiyorum ...ama ben şuınu anlatmaya çalıştım..
mesela geçen akşam nesquik hani akşam saati kahvaltı yedirdi oda denizi susatmıştı hani ...pekmez mi ney hatıurlamıyoru mşimdi .bu gibi şeyler yapmaktan kaçınmak için kendi kafama gitmemek için..
tabiki saati saatine olmaz hiç bir şey çocuk uyuyordur şimdi meyve saati diye çocuğu uykudan kaldıramayız değil mi..
benim anlatmak istediğim atıyorum
sabah 11 e kadar kahvaltı işte nedir peynir bebe büsküvisi v.s.
öğlen meyvesi atıyorum kivi kavun karpuz erkendir şimdilik elma armut
ilkindi yoğyurt
akşam üstü anne sütü yoksa mama
akşam çorba
v.b. saat değil belirli bir düzenden bahsetmiştim....
şuanda ben yoğurt yapsam yiyiyor biliyorum yediğini severek yiyiyor tattırdığımda daha istiyor ama bugün 4 de ver yarın akşam yatarken ve ertesi gün sabah ver olsun istemiyorum çünkü daha herşeyi ilk yemeğe başlayaca..miğdesinin tepkilerini görmem için düzenli vermem gere kdie düşündüm...
asla çocukları saate bağlayamayız tabekeeee...
yrüteş hakkındada teşekkrü ederim galiba bende sana katılıyorum...ama endişeliyim yararlı ise neden böyle şeyler yazılıyor onu anlayamıyorum işte..ister istemez kafaya takılıyor ...
öf çok uzun olmuş ya özür....
oh hayırlı olsun canım allah kabul etsin ben okutamıyorum malesef ...allah kabul etsin allah biliyor durumumu affetsin..kendim 40 gün ipeğe evde sesli kuran okudum ..yani internetten okudum...sıksık elimde dua kitabı ilede okuyorum ama bebek mevlüdü bambaşka alllah görüyor ne diyim....
bende geçirdim aynen insanın aklına o geliyor..ben hastayken hiç çekilmiyorum çok mızmızızm hep yüksek sesten naralar atarım ama komik olurum yani...
gelmesinleeeeeerrrrr
kimse gelmesinnnnn aramasıııınnn
ayyyyyy
gaburgalarııııııımmmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun dinlen ıhlamur aktardan karışım yaptır iç bol bol
Selsincim allah kabul etsin mevludunuzu yaptırmışsınız .
Burcu senin adına cok sevindim cnm ataman yapılmış sevdiğin bir yere ve işe kavuştun .
burnu tıkanmış olabilir canımya kzılar cok korktum
efe uyuyordu bi bakayım dedim
horlar gibi ses cikariyor ve ic cekiyordu, uyandirdim ben de korkudan
o horlama sesinin kaynagi ne olabilir acaba var mi bir fikriniz???
hala da ic cekiyor yavrum(
çok teşekkürler canım seninde kutlu olsuna.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
muharremin onunda alışveriş yapılır mutfak için ve on kişiyle selamlaşmak lazım diye biliyorum ben aşure yapcaz ne güselllldelikafaduldenya evet bende yapmak istiyorum ama daha önce tek başıma hiç yapmadım
hep alışverişini yaptım geldim ama bir kere kaynanam vardı o yapmıştı gayette güzel olmuştu
bide şimdi kızım takvimide yırttı nezaman ne gün bielemiyom yaaa
hangi günündeydi alışverişe çıkıp 10 parçamı ne bişi alıyodun
misafirim var .. dünden beri abicim geldi bana süpriss yaptıı .... bırakmadım bu günde bende çok fazla giremiyorum nete abime bıraktım o oyalanıyo şimdi uyuttum onu kaçırıdm laptopunu hehehehkaydirigubbakcemile3nuris-hafsa- nar da yok
hadi kızlar gelin gayri
slm kızlar kahvaltı için bebişlerinize ne yediriyosunuz...
slm kızlar kahvaltı için bebişlerinize ne yediriyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?